icon

Môžu moje príznaky naznačovať rakovinu lymfatických uzlín?

29. máj 2025

Ahojte mesiac dozadu skoro dva som mala angínu hnisavu brala som ATB. Prešlo to aj keď dva týždne na to som schytala hnačky no ale už asi mesiac mám zas boľavé uzliny na krku tak striedavo raz jedna strana krku boli raz druhá pri prehltani. Mne uzliny veľmi reagujú aj na zuby možno mi aj rastie ďalší kus zubu múdrosti neviem aj má bolí zub čo mi zubár robil no ale pred dvoma dňami som mala teplotu také dráždenie na kašeľ blbý pocit v krku ale nedá sa mi vykasliavat a dnes som mala trochu raz taký hustejší hlien s prímesou krvi a už si namyslam rakovinu keď aj tie uzliny často bolia aj keď ja to tak proste mávam kedysi som prekonala mononukleózu. Mám sa bat či nemám stresovať d krajinami? Nemám možnosť ísť teraz k lekárke

nyusika
29. máj 2025

smer psychiater.
poklusom

pink_lady
29. máj 2025
@nyusika

smer psychiater.
poklusom

@nyusika prečo hned psychiatrovi

autorka, treba ist opat k lekarovi, ked mas stale bolave uzliny, urobi ti odbery z coho to mas, zrejme nedoliecena angina

a inak pozri si na IG "turista svata" - tam som od prvej boule tusila ze ma raka - tak ta to mozno upokoji, toto tak nevyzera

nyusika
29. máj 2025
@pink_lady

@nyusika prečo hned psychiatrovi

autorka, treba ist opat k lekarovi, ked mas stale bolave uzliny, urobi ti odbery z coho to mas, zrejme nedoliecena angina

a inak pozri si na IG "turista svata" - tam som od prvej boule tusila ze ma raka - tak ta to mozno upokoji, toto tak nevyzera

@pink_lady pretoze iba idiot bude zakladat taketo vymyslene temy.

qrstxyz
29. máj 2025

Pri rakovine, sú síce často uzliny zväčšené, ale nebývajú bolestivé na dotyk. Toto mi skôr pripadá ako nedoliečená angína. ATB si dobrala? Hnačky si mohla mať z dôvodu užívania ATB, jednoducho Ti narušili mikroflóru v čreve. Brala si súčasne aj probiotiká?

autor
29. máj 2025
@qrstxyz

Pri rakovine, sú síce často uzliny zväčšené, ale nebývajú bolestivé na dotyk. Toto mi skôr pripadá ako nedoliečená angína. ATB si dobrala? Hnačky si mohla mať z dôvodu užívania ATB, jednoducho Ti narušili mikroflóru v čreve. Brala si súčasne aj probiotiká?

@qrstxyz ATB som vtedy zobrala mala som hnisavé hrdlo teraz ho mám len trochu červené mne sa tvoria kamene na mandliach a občas si to odstraňujeme a potom mám boľavé uzliny ale zas toto má s prestávkami boli už mesiac a pred dvoma dňami bola aj teplota teraz už je lepšie až na dráždenie dole v krku na kašeľ vykaslianie trochu hustého hlienu s prímesou krvi a bolesť ľavej strany krku tej uzliny pri prehltani ale ja to mávam od detstva často tie uzliny na krku boľavé

autor
29. máj 2025
@nyusika

@nyusika aké vymyslené témy? A nádherné vyjadrovanie ak ťa obťažuje odpovedat tak to.proste nerob

qrstxyz
29. máj 2025
@anonym_autor

@qrstxyz ATB som vtedy zobrala mala som hnisavé hrdlo teraz ho mám len trochu červené mne sa tvoria kamene na mandliach a občas si to odstraňujeme a potom mám boľavé uzliny ale zas toto má s prestávkami boli už mesiac a pred dvoma dňami bola aj teplota teraz už je lepšie až na dráždenie dole v krku na kašeľ vykaslianie trochu hustého hlienu s prímesou krvi a bolesť ľavej strany krku tej uzliny pri prehltani ale ja to mávam od detstva často tie uzliny na krku boľavé

@autorka ak máš dlhodobo problémy s mandľami, dala by som si ich odstrániť, uľaví sa Ti potom. Každopádne, na rakovinu to nevyzerá, tak zbytočne nestresuj 😅

ivik4
29. máj 2025

Fakt za vsetkym len rakovinu hned vidite. My dlhodobo velmi chronicky chori uz mozeme potom skakat sipku do hrobu rovno 😃. Vsak ries to ked budes mat teda moznost a negoogli

autor
29. máj 2025

Prečo prepisuje nadpisu ja som narážala na rakovinu pľúc a oni mi dali lymfatických uzlín super na to som ani nemyslela 😭😂

balerina2025
29. máj 2025

ty si myslis ze R sa vyvinie zo dna na den?
a ked si chora, bezne su uzliny zdurene, ja som mala po chorobe zdurene lymfticke uzly v bruchu.
ak mas pochybnosti chod k doktorovi, my nemame carovnu gulu.

balerina2025
29. máj 2025
@ivik4

Fakt za vsetkym len rakovinu hned vidite. My dlhodobo velmi chronicky chori uz mozeme potom skakat sipku do hrobu rovno 😃. Vsak ries to ked budes mat teda moznost a negoogli

@ivik4

zial z chronickych ochoreni sa moze hocico vyvinut, avsak, ked je chronicka choroba podchytena, je to nieco uplne ine. sampzrejme. ja som tiez pred lekarkou vyblafla hocico, na mna pozerala ako na debila...
mna odbila ze chronicke to mozem mat do konca zivota.tiez aby som sa teraz len bala...
a inac, citame tu kazdy den o R, mne uz tiez celkom z toho prepina. asi by som radsej citala o politike.

ivik4
29. máj 2025
@balerina2025

@ivik4

zial z chronickych ochoreni sa moze hocico vyvinut, avsak, ked je chronicka choroba podchytena, je to nieco uplne ine. sampzrejme. ja som tiez pred lekarkou vyblafla hocico, na mna pozerala ako na debila...
mna odbila ze chronicke to mozem mat do konca zivota.tiez aby som sa teraz len bala...
a inac, citame tu kazdy den o R, mne uz tiez celkom z toho prepina. asi by som radsej citala o politike.

@balerina2025 ja som Ta posledna ktorej to treba pisat 😃
Ale namyslat si rakovinu by mi fakt nepomohlo

balerina2025
29. máj 2025
@ivik4

@balerina2025 ja som Ta posledna ktorej to treba pisat 😃
Ale namyslat si rakovinu by mi fakt nepomohlo

@ivik4 ja viem, na teba som reagovala len preto ze viem ze tiez nemas rada a nemusis o tom tu citat kazdy den.

ludia by sa mali uvedomit

vanilkovazmrzka
29. máj 2025

Ak si to ty, co tu ma kazdy tyzden inu smrtelnu diagnozu, tak sa fakt nechaj uz konecne hospitalizovat na psychiatrii.

Ak mas opodstatnene podozrenie tak skonzultuj dalsie vysetrenia a postup so svojim lekarom

vanilkovazmrzka
29. máj 2025

Admini gratulujeme k dalesj uchvatnej zmene nadpisu

radekmaslar
1. jún 2025
@nyusika

smer psychiater.
poklusom

@nyusika tebe dobre jebe

balerina2025
1. jún 2025
@nyusika

@nyusika ludia sa boja, sa necudujem, vsade samy narast rakoviny. bud rada ze nemas skusenost zo zivota, a nikomu to neprajem, ja zial mam, a teda aj na onkologii, v hospici aj na chirurgii som sa velmi vela dozvedela. :(

sova7
1. jún 2025
@nyusika

@nyusika ľudia co chodia k psychiatrovi nie sú idioti

nyusika
1. jún 2025
@sova7

@nyusika ľudia co chodia k psychiatrovi nie sú idioti

@sova7 nie, ale ti, čo zakladajú fejjkove témy áno

balerina2025
1. jún 2025
@nyusika

@sova7 nie, ale ti, čo zakladajú fejjkove témy áno

@nyusika no tak tich asi plati MK za tie reklamy :D