icon

Môžu obličky spôsobovať bolesť aj pri normálnych testoch?

8. nov 2025

Ahojte. Všetky krvné testy aj testy z moču mám v poriadku. Jedine troška stopy krvi ale to po zápale pred 3 týždňami aj niečo. Mňa ale stále bolí na mieste kde je oblička. Veľmi sa bojím o zlyhávanie alebo začiatok niečoho že obličky sú choré. Jedine čo mi nevysetrili je albumin v moči. Usg som mala robené 2 krát všetko v poriadku. Žiadne zmeny. Aká je šanca že mám niečo s oblickami? Mávam aj vysoký tlak ale nie nejaký extrémny. Horný je v poriadku dolny kolíše od 80 až do 95.

majamat
8. nov 2025

bolestv oblasti obliciek nemusi byt z obliciek, casto z chrbtice, svalstvo, nespravna poloha tela, resp ichabovanie a pretazenei svalstva a pod. tiez sa bolest moze sirit z inych casti tela.
zlyhavanie obliciek neboli.

minenkaa
8. nov 2025

@anonym_autor už zas ty s týmto normálnym tlakom,si chora ale inak ako telesne

autor
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor už zas ty s týmto normálnym tlakom,si chora ale inak ako telesne

@minenkaa tak neviem či podľa teba je to v poriadku ale určite dolny tlak nie je okay 95

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa tak neviem či podľa teba je to v poriadku ale určite dolny tlak nie je okay 95

@anonym_autor je uplne v pohode je občas a nie stále a sama píšeš ,že mávaš a nie že máš

autor
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor je uplne v pohode je občas a nie stále a sama píšeš ,že mávaš a nie že máš

@minenkaa mávam ho taký pravidelne už 2 mesiace, kardiológ ešte nechcel dať lieky
Skôr riešim obličky či to nemôže mať súvis

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa mávam ho taký pravidelne už 2 mesiace, kardiológ ešte nechcel dať lieky
Skôr riešim obličky či to nemôže mať súvis

@anonym_autor obličky sa poškodia tlakom po pár rokoch nie po dvoch mesiacoch a určite nie takýmto tlakom

anonym_6158cd
8. nov 2025

@anonym_autor Ahoj, velmi vela ludi si zamiena bolesti krizov s bolestami obliciek. Podla toho co pises - krv aj moc si mala ok, takze oblicky to rozhodne nebudu. Ja chodim na nefrologiu kvoli oblicke kazdorocne, musim byt sledovana. Nenamyslaj si diagnozu tam, kde nie je a bud rada,ze to mas ok.

anonym_87621f
8. nov 2025

Treba riesit dalej, nenechaj sa odbit.

autor
8. nov 2025
@anonym_87621f

Treba riesit dalej, nenechaj sa odbit.

@anonym_87621f ako ďalej pýtať sa na nefrologiu?

autor
8. nov 2025
@anonym_6158cd

@anonym_autor Ahoj, velmi vela ludi si zamiena bolesti krizov s bolestami obliciek. Podla toho co pises - krv aj moc si mala ok, takze oblicky to rozhodne nebudu. Ja chodim na nefrologiu kvoli oblicke kazdorocne, musim byt sledovana. Nenamyslaj si diagnozu tam, kde nie je a bud rada,ze to mas ok.

@anonym_6158cd som som len nie som si istá či to riešia dostatočne

autor
8. nov 2025
@anonym_6158cd

@anonym_6158cd môžem sa spýtať čo máš s obličkou?

petrao2
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ver ze keby ta boleli obličky vies o tom
Toto bude bolest zo zlej polohy, krize ale nie obliecky a viem o com hovorim
A ked som mala zle vysledky koli oblickam mala som nízky tlak veľmi nizky takze....

autor
8. nov 2025
@petrao2

@anonym_autor ver ze keby ta boleli obličky vies o tom
Toto bude bolest zo zlej polohy, krize ale nie obliecky a viem o com hovorim
A ked som mala zle vysledky koli oblickam mala som nízky tlak veľmi nizky takze....

@petrao2 ďakujem , čítala som že kolika veľmi bolí

motylik2559
Autor odpoveď zmazal
anonym_6158cd
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Takto som sledovana kazdorocne cely zivot, resp. od 10 rokov, mam 40. Keby si mala nieco s oblickou, tak by si mala zle vysledky z mocu, a tie si pisala,ze boli ok, sono tiez ok. Tak bud tomu rada a prestan si robit zbytocne fobie tam, kde niesu. Toto hranici uz s hypochondriou, tak sa ukludni a skor asi ries psychiku nez to co ti ozaj nie je. A nejdem ti pisat co mam s oblickou, na co ti to bude? - aby si si namyslala dalsie diagnozy?🤷‍♀️ a to ti nepisem v zlom, ale ako tak citam, mas na to predpoklady.

autor
8. nov 2025
@anonym_6158cd

@anonym_autor Takto som sledovana kazdorocne cely zivot, resp. od 10 rokov, mam 40. Keby si mala nieco s oblickou, tak by si mala zle vysledky z mocu, a tie si pisala,ze boli ok, sono tiez ok. Tak bud tomu rada a prestan si robit zbytocne fobie tam, kde niesu. Toto hranici uz s hypochondriou, tak sa ukludni a skor asi ries psychiku nez to co ti ozaj nie je. A nejdem ti pisat co mam s oblickou, na co ti to bude? - aby si si namyslala dalsie diagnozy?🤷‍♀️ a to ti nepisem v zlom, ale ako tak citam, mas na to predpoklady.

@anonym_6158cd a mala si krv v moči ?

anonym_6158cd
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_6158cd a mala si krv v moči ?

@anonym_autor Ta kvapka krvi co si napisala, ze si mala po zapale nic nesignalizuje. Uz prosim ta presun myslienky na nieco pozitivne a neklad mi tu otazky, lebo ked ti odpoviem, tak das dalsich 10 otazok🤦‍♀️ Este raz, nenamyslaj si diagnozu aku nemas! Radsej sa daj vysetrit po psychickej stranke-v dobrom mienene!

autor
8. nov 2025
@anonym_6158cd

@anonym_autor Ta kvapka krvi co si napisala, ze si mala po zapale nic nesignalizuje. Uz prosim ta presun myslienky na nieco pozitivne a neklad mi tu otazky, lebo ked ti odpoviem, tak das dalsich 10 otazok🤦‍♀️ Este raz, nenamyslaj si diagnozu aku nemas! Radsej sa daj vysetrit po psychickej stranke-v dobrom mienene!

@anonym_6158cd ja mám dlhodobo krv v moči na každej kontrole a nikto to nerieši
Čo si vymýšľam? Dlhodobo mám vysoký dolny tlak, stále krv v moči z testov plus bolesť už vyše mesiaca na jednej strane kde je oblička. Prečo by som si mala niečo namyslat, ver mi chcem žiť bez bolesti a nech to riešia

anonym_6158cd
8. nov 2025
@anonym_autor

Čo si vymýšľam? Dlhodobo mám vysoký dolny tlak, stále krv v moči z testov plus bolesť už vyše mesiaca na jednej strane kde je oblička. Prečo by som si mala niečo namyslat, ver mi chcem žiť bez bolesti a nech to riešia

@anonym_autor Keby si mala dlhodobo, tak ver,ze by to riesili a ty by si urcite popri bolestiach nepisala na MK🙄 A sama si napisala,ze si mala troska krvi ale po zapale. Tak si prestan vymyslat a vsugerovavat🙄 Ja mam z teba pocit, ze ty si normalne prajes, aby si nieco zavazne mala, fakt nebudes psychicky ok! A prepac, viac ti odpisovat nebudem, lebo ty si ozaj cisty hypochonder. Vela krat ta tu ubezpecime,ze si ok, ale ty si ides aj tak svoje....Nemam slov. Maj sa.

anonym_64d9a3
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty máš uzkostnu poruchu.Oblicky si mala vyšetrené, preliecene ATB nehladaj problémy kde nie sú.Vysoky tlak je 110 dlhodobo

autor
8. nov 2025
@anonym_64d9a3

@anonym_autor ty máš uzkostnu poruchu.Oblicky si mala vyšetrené, preliecene ATB nehladaj problémy kde nie sú.Vysoky tlak je 110 dlhodobo

@anonym_64d9a3 a tá bolesť na mieste obličky?

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dlhodobo nie je dva mesiace a vysoký naozaj nie je 80 -95 ,stále si vymyslas nové veci

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_64d9a3 a tá bolesť na mieste obličky?

@anonym_autor chrbát ,cvicis každý deň?