Môžu to byť hlieny v krku?

janey_2
20. okt 2019

Dobrý večer. Pred asi dvoma týždňami som začala mat nádchu. Začali má bolieť hlava nad očami boli to pravdepodobne nosové dutíny. Brala som sprej na nádchu, pomohlo to a prestala má bolieť hlava. Potom som začala veľmi sopliť, niekde aj 4 balíčky vreckoviek denne to som ešte bola rada že to ide von ale potom boli take dni kde mi nešlo pomaly už nič von. No a teraz posledné dni cítim taký čudný pocit v krku. Neviem ako keby tam mám niečo, niečo zaseknuté. Neviem či sú to hlieny zaseknute, ktoré neviem vykašľať von, alebo je to niečo vážnejšie. Okrem toho že tam cítim niečo, tak má trošku fakt tak úplne mierne boli hrdlo. A aj sa mi ťažšie prehlta, nie moc, ale cítim že to neni v poriadku. Neviem, nevedel by mi niekto poradiť že čo by to tak asi bolo? Za každú odopoved alebo pripadne radu budem vďačná.

pininka1
20. okt 2019

To bude nejaký vírus,mám to isté aj moja dcera. V živote som toľko nesoplila a také žlté sople, teraz akoby mi to stieklo a v kuse má dusi, aj malú. A ešte sa nám obom aj oči zapálili.

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janey_2
autor
20. okt 2019

@mpravda takže sa nemám báť, neni to moc vážne? Lebo je to neprijemne a teda skôr cítim taký akokeby tlak ako bolesť. Take jak keby si dlhšie podržím palec na hrdle prosto nejaký taký pocit. Ale inak ďakujem za radu!

janey_2
autor
20. okt 2019

@pininka1 Ja idem zajtra na krčné radšej, tak uvidím že čo a jak. Inak skóre uzdravenie prajem.

pininka1
20. okt 2019

@janey_2 ďakujem,manžel bol s dcérkou, ale nedala jej ani ATB lebo vraj má čisté dýchanie aj hrdlo, že je to len prechladenie. Ale po týždni žiadne zlepšenie, stále sople má, a to berie fenistil, aj nejakú kalobu a kvapky do nosa.

kucikuc
20. okt 2019

@janey_2 ja som to mala nedávno pomohlo mi až inhalovanie vincentku

via88
20. okt 2019

No natrafila som na tuto diskusiu, a idem hned napisat, ze my sme od pol sept. Doma vsetci chori, bez teploty, na striedacku sople-hrdlo- priedusky- nemormalne dusivy kasel... jedno ustane nabehne dalsie, berieme druhe atb ja aj syn a nic, bez zmeny, ten je uz vyse mesiac doma len co nastupil do skolky. Mna nenornalne nonstop dusi a pali na hrudi a tieu uz dumem ci som ok ci co to vlastne je, ale osobne si myslim, ze budes mat nejaky zapal na priedusnici, ako ja. ( dufam teda ze len zapal to je ale taky kasel som este nezazila).

janey_2
autor
20. okt 2019

@kucikuc ja som si asi 30 minút dozadu naparovala tvar s horúcou vodou, do ktorej slm dala soľ a neviem necítila som žiadnu zmenu ale zajtra rano ešte predtým ako pôjdem na krčné, tak skusim s tou vincentkou. Inak ďakujem za radu!

kucikuc
21. okt 2019

@via88 treba mazať hruď aby sa hlieny povolili ja som používala domácu kačiacu masť fakt to pomôže. No a potom som ešte inhalovala. Tiež som mala to isté čo vy

via88
21. okt 2019

@kucikuc aj tak dlho to trvalo? Lebo to uz vyse mesiaca kaslem, spat uz chodim so strachom, ako sa zas dokaslem v noci ..

kucikuc
21. okt 2019

@via88 asi mesiac som mala ten kašeľ najhoršie bolo fakt noci používala som rôzne kapky a sirupi nezabralo. Potom som si začala mazať hruď kačaciou masťou a inhalovať a hneď druhý deň sa mi spustil sopeľ a kašlanie povolilo mazala som hruď každý deň aj inhalovala a do týždňa som bola fit a to som už ani nedufala

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janey_2
autor
22. okt 2019

@mpravda nakoniec idem až zajtra na krčné, pretože mám školu a nestíhala by som to teraz. Tak určite dam vedieť.