icon

MR mozgu

tinos
26. máj 2025

Dobrý deň,chcem sa opýtať či táto metóda zobrazuje aj príznaky sklerózy multiplex.

MR mozgu
mamina7070
26. máj 2025

samozrejme je na to urcena ale ty mas nalez v absolutnom poriadku

balerina2025
26. máj 2025

@tinos mozem sa opytat preco si sla na mri mozgu? mas ake potiaze dakujem

tinos
autor
26. máj 2025
@balerina2025

@tinos mozem sa opytat preco si sla na mri mozgu? mas ake potiaze dakujem

@balerina2025 závraty,porucha stability(zanaša má)ako opity.Slabosť v nohach,tras v nohach.
ORL negativne

mamina7070
26. máj 2025
@tinos

@balerina2025 závraty,porucha stability(zanaša má)ako opity.Slabosť v nohach,tras v nohach.
ORL negativne

@tinos mineraly, krvny obraz, zelezo v poriadku? magnezium vitamin D vapnik beries ?
mozno tetania?

falbala132
26. máj 2025
@tinos

ORL negativne

@tinos chrbtica?

tinos
autor
26. máj 2025
@mamina7070

@tinos mineraly, krvny obraz, zelezo v poriadku? magnezium vitamin D vapnik beries ?
mozno tetania?

@mamina7070 krvný obraz mám v poriadku.Magnezium beriem

isis234
26. máj 2025
@tinos

@mamina7070 krvný obraz mám v poriadku.Magnezium beriem

@tinos z ORL alebo z neurologie sa pýtaj do anesteziologickej ambulancie na vyšetrenie. Možno závrate sú z vnútorného ucha. Vysypané kryštáliky. Treba výmenný lístok a objednať na vyšetrenie a polohové cvičenia

monny222
26. máj 2025

mam SM, a v tvojej sprave sa nepise nic podobne ako mavam (najdene lezie a pod. - tie by boli este aj presne rozpisane ze kde, okrem toho by ti robili este aj MR chrbtice a miechy) takze v tomto smere to vyzera ok...

tinos
autor
26. máj 2025
@monny222

mam SM, a v tvojej sprave sa nepise nic podobne ako mavam (najdene lezie a pod. - tie by boli este aj presne rozpisane ze kde, okrem toho by ti robili este aj MR chrbtice a miechy) takze v tomto smere to vyzera ok...

@monny222 a z 2023 MR

monny222
27. máj 2025
@tinos

@monny222 a z 2023 MR

@tinos oni podľa mňa (z mojej skusenosti) vedia ako majú vyzerať ložiská na SM, mne dr hneď povedala ešte som len vyšla z MRka a už vraví ze to vyzerá ako sm, a mam ísť na lumbalku kde by mi to potvrdili, tak aj bolo.. treba sa priamo opýtať neurologa na tieto výsledky, ak by jednoznačne nepovedal treba hľadať príčinu inde.. držím moc palce

marek775
27. máj 2025

@tinos Ano, MR vysetrenie sa pouziva na preukazanie zmien v dosledku roztrusenej sklerozy. Toto vysetrenie ma normalny nalez - vsetko v poriadku.

marek775
27. máj 2025
@tinos

ORL negativne

@tinos vysetrenie krvi mas v poriadku? Robili ti aj ine neurologicke vysetrenia, ako napriklad eeg?

tinos
autor
27. máj 2025
@marek775

@tinos vysetrenie krvi mas v poriadku? Robili ti aj ine neurologicke vysetrenia, ako napriklad eeg?

@marek775 krv mám v poriadku,eeg mi nerobili

malary
27. máj 2025

Máš aj bolesti v nohách? Akú máš citlivosť? Neuropatiu vylúčili? Cukrovku?