icon

MUDr. Ďurovská a borelióza

aleka
9. okt 2013

máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň

h0sher
19. máj 2022

@mravec32 stratton protokol,dlhodobo

mnamko
Autor odpoveď zmazal
ave1
30. máj 2022

@lucia0411 ahoj, ja mám podobne príznaky ako máš ty. Pálenie, pichanie svrbenie koze. Už má to trápi 1 rok. Už som snad bola všade. neurológ má odbíja, že je to tetania, a predpísal mi Ad, ktoré nezaberajú. Dnes som bola na krvi na bolerie. Tak som zvedavá na vyskedky. Ty si našla dôvod svojich ťažkosti? Prosím tá o pár rad a usmernení

mnamko
31. máj 2022

@ave1 ahoj takto mi to začinalo,prosim ta ak môžem začni sa liečiť,mňa všetci odhovárali od liečby a teraz som v zlom stave, neviem či sa stoho dostanem,

ave1
31. máj 2022

@mnamko Dakujem, dá sa ti nejako zavolať alebo napísať súkromnú správu prosim

mnamko
31. máj 2022

@ave1 maš messenger?

ave1
31. máj 2022

@mnamko poslala som spravu

mnamko
2. jún 2022

@h0sher môžme popisať?

keksinka9
6. jún 2022

Ahojte, pani dr berie aj novych pacientov a aj deti? Staci jej zavolat alebo potrebujem vymenny listok? Malemu 5r diagnostikovali boreliozu (elisa). Dakujem za kazde info

sulky
7. jún 2022

@keksinka9 vymenny urcite nie. Zavolajte, nejake deti uz ma.

keksinka9
7. jún 2022

@sulky nasla som cislo na nu do neurologickej ambulancie v podunajskych, to je ono? Neviem sa tam dovolat.

sono2
7. jún 2022

@h0sher ahoj. Muž mal fľak na nohe, kliešťa nevidel, následne liečba jedným liekom dvakrát po sebe. Rozličným liekom myslím, hodnoty mu po druhom odbere klesli. Myslíš že je OK?
Príznaky nemal žiadne a ani nemá
Ďakujem

mnamko
7. jún 2022

@keksinka9 fo Googlu BCB clinik Bratislava Radiova 41

keksinka9
7. jún 2022

@mnamko ano dakujem, uz ma tam nasmerovali, napisala som jej mail, aspon som tam rovno vypisala doterajsie vysledky. Ak sa mozem spytat orientacne kolko sa plati nech viem na co sa pripravit?

mnamko
10. jún 2022

@keksinka9 prva návšteva 100€ ak mas nejake výsledky zobrat zo sebou ponuknu urobit testy su drahe ak mas svoje tak by som na začiatku dala aspon CD57 to je stav imunity a dotoho lieky na 6 týždňov okolo 120€ imunita okolo 60€

mnamko
16. jún 2022

@mnamko je tu niekto kto sa teraz lieči u dr.Ďurovskej?

zuzu1304
16. jún 2022

@mnamko moji rodicia sa liečia u nej uz 4 roky

mnamko
16. jún 2022

@zuzu1304 uf tak dlho? A ake maju ťažkosti?

zuzu1304
16. jún 2022

@mnamko najmä s chôdzou a s rukami majú problémy, rozozrate kĺby od borelii

tomas_simon
16. jún 2022

@mnamko ahoj, ja sa liecim uz rok u nej

mnamko
18. jún 2022

@tomas_simon mozme popisať,uz som vam písala ale pisalo mi ,ze ste neaktivny

mnamko
18. jún 2022

@zuzu1304 uf a je im lepšie?

tomas_simon
18. jún 2022

@mnamko zdravim ta, napisal som ti. Chodim tu menej ale vzdy ked mi pride upozornenie rad odpisem, pripadne pozdielam skusenosti 🙂

satanca
Autor odpoveď zmazal
pallace
10. okt 2022

@pasikavamacka pozdravujem. Nemáte náhodou fb alebo mail? Chcem sa s vami poradiť ohľadne boreliózy

duskaz
11. okt 2022

@pallace áno mam duskazil@gmail.com,mozete mi kludne napisat. D

danielskater
10. nov 2022

@h0sher A z očami nemáš nejaké skúsenosti keď ma neustále bolia pri borelióze neviem ako sa toho už zbaviť.

danielskater
10. nov 2022

A nemá tu dakto skúsenosti s očami náhodov neustály tlak a pobolievanie niekedy horšie niekedy trocha lepšie som zatiaľ na ATB 3 týždne stratonov protokol a všetko sa mi zhoršilo riadne.

mnamko
Autor odpoveď zmazal
andrejka67
11. jan 2023

@renin priateľ má tiež boreliózu, prejavuje sa to silným tinnitusom, mohli by sme o tom popísať, co Vám pomohlo? Ďakujem