MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
@lucia0411 ahoj, ja mám podobne príznaky ako máš ty. Pálenie, pichanie svrbenie koze. Už má to trápi 1 rok. Už som snad bola všade. neurológ má odbíja, že je to tetania, a predpísal mi Ad, ktoré nezaberajú. Dnes som bola na krvi na bolerie. Tak som zvedavá na vyskedky. Ty si našla dôvod svojich ťažkosti? Prosím tá o pár rad a usmernení
Ahojte, pani dr berie aj novych pacientov a aj deti? Staci jej zavolat alebo potrebujem vymenny listok? Malemu 5r diagnostikovali boreliozu (elisa). Dakujem za kazde info
@mnamko ahoj, ja sa liecim uz rok u nej
@tomas_simon mozme popisať,uz som vam písala ale pisalo mi ,ze ste neaktivny
@mnamko zdravim ta, napisal som ti. Chodim tu menej ale vzdy ked mi pride upozornenie rad odpisem, pripadne pozdielam skusenosti 🙂
@pasikavamacka pozdravujem. Nemáte náhodou fb alebo mail? Chcem sa s vami poradiť ohľadne boreliózy
@pallace áno mam duskazil@gmail.com,mozete mi kludne napisat. D
@h0sher A z očami nemáš nejaké skúsenosti keď ma neustále bolia pri borelióze neviem ako sa toho už zbaviť.
A nemá tu dakto skúsenosti s očami náhodov neustály tlak a pobolievanie niekedy horšie niekedy trocha lepšie som zatiaľ na ATB 3 týždne stratonov protokol a všetko sa mi zhoršilo riadne.
@renin priateľ má tiež boreliózu, prejavuje sa to silným tinnitusom, mohli by sme o tom popísať, co Vám pomohlo? Ďakujem

@mravec32 stratton protokol,dlhodobo