MUDr. Jana Mikulová, Panelová ulica. Kde to presne je?
🙂
Stanqa, naozaj si mohla napísať aspoň mesto, ale tipujem, že hľadáš gynekologičku v KE. Alebo sa mýlim? Lebo na Panelovej ulici v KE v bloku je gynekologická ambulancia. Je to oproti nemocnici na Rastislavovej, prejdeš cez parkovisko a oproti garážam v takom asi oranžovom bloku prvý vchod alebo druhý. Neviem presne, minule keď som išla domov s dcérkou, stretla som tam kamošku a ona tam išla ku gynekologičke, tak tipujem, že to bude táto. Je to na Panelovej ulici. Dúfam, že som pomohla. Maj sa pekne.
tak ako pise marcela.m, akurat to nie je vchod, to je medzi prvym a druhym vchodom akoby tiez v garazi..na dverach je meno...inac Panelova ulica je dost kratka, takze nemas velmi kam zabludit 😉 ozaj ale je to z tej strany bloku ako su balkony...
Ahojte chcem sa opýtat ci ma niekto kontakt na Mikulovu na Panelovej ulici v KE?
ahojte. chcem sa opytat ake su ceny u Mikulovej, pretoze u pana Dr. Sedliaka som mala pocit, ze platim este aj za to , ze sedim v cakarni.

neviem, ale
1. mohla si sa trosku zamysliet nad formulaciou otazky, lebo ako vidis, v zozname tem a otazok sa nakoniec vobec nezobrazi najpodstatnejsia cast otazky; a do "doplnujucich informacii" sa zmesti viac nez len smajlik
2. ked uz napises "panelova ulica", mohla si aspon napisat, v akom meste, lebo panelovych ulic (s malym p) je plne slovensko a MUDr. Jana Mikulova tiez nie je jedina MUDr. s tymto menom
😉