icon

MUDr. Marta Fleischerová alebo MUDr. Igor Guliš?

breslerka
1. jún 2011

Ahojte, vedeli by ste mi poradit,kroreho lekara pre dospelych v Devinskej Novej vsi by som si mala vybrat?Dakujem

lenocka13
3. aug 2011

Ahoj, ak mozem doporucit, tak Dr. Gulis. Obaja su super, ale ja by som si vybrala dr. Gulisa.

dederon
18. sep 2013

😎 Ja by som si vybral Dr.Fleischerovú.U Dr. Guliša to všetko dlho trvá. ☹

zuzulap
27. dec 2015

práveže u Guliša to ide pomerne rýchlo. Je fajn.

bona_dea
14. aug 2017

chcela by som obnoviť túto tému, poraďte, jako to u jedného či u druhého vyzerá teraz?
Čakanie na vyšetrenie, prístup k pacientovi, bezbrehé predpisovanie ATB a pod.?
Sťahujem sa z ČR a priznám sa, že som dosť rozmlsaná z toho normálního prístupu tu. Nejak nemám chuť ísť k hocakej frustrovanej vyhoretej lekárke.

janka6113
24. jan 2018

ahoj, uz si si asi vybrala... ja chodim k dr. Fleischerovej, je fajn, osobny pristup, nikam sa neponahla, ja som spokojna. Antibiotika nepredpisuje len tak. Ale to ani dr. Gulis 🙂. Ten je zas ako clovek uplne iny, ale tiez fajn. Je taky energickejsi, ukecanejsi... zavisi co preferujes. A takisto nepredpisuje antibiotika bez rozmyslu.
Koho si si vybrala 🙂?

zuzulap
24. jan 2018

zrejme sú obidvaja v pohode... ja som u pani doktorky bola len pri zástupe, v čakárni bolo vtedy plno, ale ona myslím že ok... už to bolo dávnejšie... Som rada, že si spokojná. Ja som od začiatku u Guliša a tiež spokojnosť.

bona_dea
24. jan 2018

@janka6113 neviem.ci sa pytas mna, ale nakoniec som sla k Mudr. Strbovi do Kardiosanus v Devinskej, a maximalna spokojnost. Precizny a mudry lekar. Navyse velky sympos....

janka6113
24. jan 2018

tak fajn vediet 🙂, ja som automaticky presla k Fleischerovej..su u nej aj obaja rodicia takze som to neriesila, kedze neboli nespokojni s nou 🙂.