MUDr. Marta Fleischerová alebo MUDr. Igor Guliš?
Ahojte, vedeli by ste mi poradit,kroreho lekara pre dospelych v Devinskej Novej vsi by som si mala vybrat?Dakujem
😎 Ja by som si vybral Dr.Fleischerovú.U Dr. Guliša to všetko dlho trvá. ☹
práveže u Guliša to ide pomerne rýchlo. Je fajn.
chcela by som obnoviť túto tému, poraďte, jako to u jedného či u druhého vyzerá teraz?
Čakanie na vyšetrenie, prístup k pacientovi, bezbrehé predpisovanie ATB a pod.?
Sťahujem sa z ČR a priznám sa, že som dosť rozmlsaná z toho normálního prístupu tu. Nejak nemám chuť ísť k hocakej frustrovanej vyhoretej lekárke.
ahoj, uz si si asi vybrala... ja chodim k dr. Fleischerovej, je fajn, osobny pristup, nikam sa neponahla, ja som spokojna. Antibiotika nepredpisuje len tak. Ale to ani dr. Gulis 🙂. Ten je zas ako clovek uplne iny, ale tiez fajn. Je taky energickejsi, ukecanejsi... zavisi co preferujes. A takisto nepredpisuje antibiotika bez rozmyslu.
Koho si si vybrala 🙂?
zrejme sú obidvaja v pohode... ja som u pani doktorky bola len pri zástupe, v čakárni bolo vtedy plno, ale ona myslím že ok... už to bolo dávnejšie... Som rada, že si spokojná. Ja som od začiatku u Guliša a tiež spokojnosť.
tak fajn vediet 🙂, ja som automaticky presla k Fleischerovej..su u nej aj obaja rodicia takze som to neriesila, kedze neboli nespokojni s nou 🙂.

Ahoj, ak mozem doporucit, tak Dr. Gulis. Obaja su super, ale ja by som si vybrala dr. Gulisa.