MUDr. Peter Vávra a MUDr. Martin Donoval v Skalici
Ahojte baby, aké máte skúsennosti s gynekológmi MUDr. Martin Donoval a MUDr. Peter Vávra? Som sa dozvedela ze môj super gynekológ MUDr. Peter Budinský už nepracuje v ambulancii v Holíči a vraj nemá žiadnu ambulanciu tak teraz musím hľadať nového gynekológa. Budem rada za každý názor či radu🙂
Baby prosím Vás hodíte niektorá k Vávrovi do Skalice ? .. Chcela by som vedieť aký je , kde ordinuje a aké má ordinačné hodiny a koľko sa u neho platí . Ja viem veľa otázok ale chcem sa k nemu objednať a potrebujem toto vedieť . 🙂
@ajka103 ahoj.Co sa tyka Vavru je super.Aspon u mna zatial som problemy s nim nemala.Stvrtky sa strieda z Cermakom,Cernakom ci tak neako.On je v Malackach a ten sa mi zda este lepsi.Aj unho som uz bola.Ale su aj baby co su nespokojne s nim.U mna zatial super.
@mamartinka Ďakujem 🙂 , a objednať sa u neho musím telefonicky ? ..a pod Hájkom ? , nie je náhodou v zdravotnom stredisku ?
@ajka103 pod Hajkom je.A ano telefonicky objednat.
@mamartinka Kde presne pod Hájkom ? lebo ja som pozerala a vyskočilo mi že je na stredisku a potom na google maps mi to ukázalo ako keby krčmu tak vôbec neviem 😒
@piacere Ako myslíš že len ked nemám problém ?
@piacere Fúha tak to mi je lúto , ale nakoniec všetko dobre dopadlo ? Ja by som k nemu chcela ísť hlavne kvôli tomu aby mi povedal či som tehotná .. Bola som u mojej a tá mňa ani nevyšetrila , povedala že tehotná určite niesom keď som mala menzes a 6 negatívnych testov . Keď som jej povedala že ten menzes bol iný ako inokedy , on síce trval 7 dní ale bol slabší ako inokedy . Ona mi povedala že to mohlo byť kvoli teplu alebo sa to občas stáva, Tak teraz neviem 😒
@ajka103 no ako by som ti to vysvetlila.Pod Hajkom skratka je tam aj kozne,interne a neviem co este.Tam kde je Vavra v tej budove je tusim aj detska lekarka a este cosi.Najdes to tam neboj.Ide sa tam hore ako sa ide na golfove ihrisko.
@mamartinka Nieje to taká zelená budova ? 🙂
@ajka103 kontakt- 034/ 664 63 94
@mamartinka A ešte mám jednu otázku .. Kolko sa u neho platí? 🙂
@ajka103 fuuuuu tak to neviem ale tusim ano.Kolko sa plati?To neviem bo ja za prehliadku len 3eu a nieco vzdy platim.Za akesi zrkadielko len.
@ajka103 a ty si zo Skalice ci k akej lekarke chodis?Dlho sa snazite?
@petraas ja chodím tiež k Vavrovi a mala som problém otehotnieť a on mi pomohol akonáhle problém vyriešil ostala som tehotná môj predošlý lekár stále tvrdil že žiadny problém nevidí aj počas tehotenstva pristup na jednotku ja uňho platím vždy iba pri prehliadke za sklicko ale to sa platí všade ja Vavru odporúčam
@samose ty si tu super ze si napisala.Smiem vediet ako ta Vavra vyliecil ze si tehu zostala?Bo nam sa tiez nedari a neako speci to neriesi a uz sa ho ani nepitam nanic pretoze viem ze je to zbytocne.
@mamartinka skoro vôbec som nemala ovulaciu aj menstruacia nič moc hovorila som to aj predošlému lekárovi a nič Vavra mi spravil testy a zistil, že mám nejakého hormonu viac ako by som mala mať nasadil lieky na do dvoch mesiacov som bola tehotná keby ma aj ten predošlý počúval tak by som mohla byť tehu skôr
@mamartinka a to sme sa snažili naozaj dlho bola som aj na laparoskopii kvôli prefuku vaječníkov a pritom zbytočne už sme dokonca absolvovali aj vstupnú prehliadku v ISCARE a tam mi to potvrdili tak som zmenila lekára ktorý ma vypočul
@samose a ake testy ti robil a nie nahodou muzskeho hormonu viac?Bo to mam aj ja a tiez som absolvovala laparku a hysteroskopiu a nic ani IVF Umele nam nevyslo.Ake lieky si uzivala.A kolko ta liecil.
@samose a to mu mam povedat ze chcem testy spravit ci.
@mamartinka no bolo to pred pomaly 6 rokmi čiže ten liek si veru nepamätám no myslím, že tiež toho mužského hormónu mne ten test robil lebo naozaj som mala slabú menstruaciu neviem ako či ste niečo takéto riešili tiež ale pokiaľ ste boli na IVF tak Vam pri vysetreniach tiež museli zistiť nadbytok hormónu a nenasadil žiadne lieky? to bolo v podstate prvý pokus ako mi pomôcť povedal, že je viacero možnosti ostatné sme však už nepotrebovali prajem Vám aby sa to čo najskôr podarilo držím palce
@samose DAKUJEM.Zistily mi to praveze tam a lieky mi nato nedali ziadne.Aj on vydel spravu v papieroch a nic.Ja len na prehliadku vzdy idem a tot vsjo.A vy uz mate babo ci len cakate.
@mamartinka máme doma 5 ročného šibala Samka
@samose juuuuuuuuj to uz tak velkeho.Ochvilu skolaka co?A dalsie neje v plane surodenec?
Ahojte baby , neviete či má Vávra dovolenku ? Včera aj dnes som mu volala a nikto nedvíhal 🙂
@pterodaktyl Ahoj.Ano ma do 17,07 alebo 20.07 tak neako a zastupuju v ambulancii pri porodnici za rohom.
@mamartinka Dakujem no to už je neskoro ja nechodím ešte k žiadnemu gynekologovi a teraz čo najskor potrebujem nejakého a o vávrovi som počula že je dobrý . a neviem o inom , všetci sú súkromný ☹
@pterodaktyl preco neskoro.Si tehulka?

Ahojte baby , chodíte k Donovalovi do Holíča ? .čo všetko sa u neho platí ? Aj úplne bežná prehliadka ? 🙂