MUDr. Štefan Krivosudský
Zdravím
Prosím Vás ako ste na tom s reakciou doktora Krivosudskeho na vaše správy? Ja už čakám dlhšie a strácam aj nádej že mi vôbec odpíše 😒 je mi jasne že toho má veľa ale ked človek ani nevie že ako ma obsadené termíny ani nič a či ma šancu sa dostať na rad alebo hľadať niekoho iného😩
Ahojte, podelím sa o čerstvú skúsenosť. Som 3 dni po OP. Klinika na ktorej pán doktor operuje, sa volá Mediklinik Most pri Bratislave.
Perfektná starostlivosť, krásne izby, milé sestričky, všetko super. Žiadne bolesti po operácii, ani teraz, žiadne problémy po anestézii, nebolo mi zle ani nič, len som, prespala asi 3 hodiny po. Bola to moja prvá operácia v živote a strašne som sa bála.
Mám 42 rokov a pán doktor mi robil septorhinoplastiku. Som zvedavá na výsledok, veľmi sa teším.
@bbagetka ahoj, smiem vedieť, ako dlho sa ostáva na klinike po operacii?
@bbagetka ďakujem. Prídem zo zahraničia, tak preto potrebujem vedieť, či sa prenocuje na klinike len jednu noc. Ale kontrola a vyber stehov bude o 14dni, správne?? Boli ste nervózne? Ja som strašne nervózna, čaká ma to týždeň.
@bbagetka ahoj smiem vedieť ako si platila za zakrok? Priamo tam na klinike alebo prevodom? Ak prevodom, tak na aký účet? Dnes mi prišiel mail na zaplatenie celej sumy za zakrok bez faktúry. Bolo tam len meno, číslo účtu a suma. A je to divne, že neprisla ziadna faktura, keďže žiada peniaze vopred, s tým som sa ešte nestretla a keďže ide o nemalú sumu tak nechcem zaplatiť peniaze bez nejakého dokladu. Pri dnesnych podvodoch je možné všetko a je to dosť riskantné a naivne zaplatiť niekomu, koho nepoznám takú sumu vopred bez dokladu a myslieť si, že sa nemôže nič stať.
@foxy___007 nie nemusel 🙂 vyrovnaval mi prepažku a zdvihol špičku
@may2708 ale vy ste mali pekný noštek, mne môj nos z profilu vôbec nevadí, no spredu áno...
@bbagetka a spredu mozte ukazat pred a po ak sa smiem spytat? Lebo mne robí problém spicka nosa a nie profil nosa.
@bbagetka Ahoj. Ospravedlňujem sa, len teraz som si všimla správu zo včera a fotky. Noštek bude nádherný 🙂 Dcérka bola 11.10. na inej klinike a neboli sme si isté aké stehy použil, zabudli sme sa spýtať. Dcérka má trošku obavu z vyberania stehov a dávania dlahy dole. Ale vydrží 🙂 Spomínala, že doktor vravel, ze porom špička ide trochu dole. Konečný výsledok sa dostaví asi naozaj az o niekoľko mesiacov až rok
@suek24 dobrý deň. Smiem sa spytat na ktorej klinike a u ktorého doktora bola dcéra. Ste spokojna s vysledkom?
@bbagetka pozerám ze špičku nosa si mala peknú sumernu už pred zakrokom.. tam ti prakticky nemusel nič robiť, "len ju nadvihol". Celkovo velmi pekná práca, ale tvoj nos vyzeral pred operáciou celkom v pohode, môj bol hrozný pred prvou op
@suek24 No keď prežila operáciu a prvý deň po OP tak toto je už malina. 😀 Ja teda asi nemám žiadny prah bolesti, takže mňa to vyberanie stehov trocha bolelo, no 😅 aj mi došlo na odpadnutie, ale ako moja segra hovorí, nemám byť srágora 😀 ju to nebolelo.
Hej, špička klesne, ja ju mám teraz preto tak vyššie, lebo som chcela taký noštek. Sestra chcela rovný, ona tú špičku nemá tak dohora.
Celkovo ten nos je opuchnutý, treba ho pocitvo prelepovať, tá starostlivosť po operácii je veľmi dôležitá, od toho závisí ako to bude po tom roku vyzerať.
@foxy___007 Tak hej, nebol nejak extra škaredý, ale proste veľký a špicatý.
Jaj Ty už ideš na reoperáciu?
@bbagetka Ahoj 🙂 Ďakujem krásne za odpoveď. Dcérka to až prekvapivo dobre znáša, aj po operácii aj tieto ďalšie dni. Zajtra bude týždeň po operácii. Ja hovorím, že to bude asi aj tým mladým organizmom, má 18 a museli sme nutne riešiť prepážku, tak sme to poriešili hneď 2v1. Alebo možno je to aj vďaka tým studeným obkladom, poctivo a stále sa to snažila chladiť 😊 Dcérka má tiež zdvihnutú špičku, zúžené dierky. Teraz sa nam zdá trošku dohora, ale myslím, že bude krásny, keď to všetko “sadne” 🥰 Myslím, že v tomto je naozaj úplne skvelý, lebo proste urobí tak, aby ten človek sa cítil skvele a páčil sa sám sebe 😊 Raz darmo, je to veľký profesionál a má to dokonale v oku i v ruke 😉 Pred operáciou trochu meškal kvôli hustej rannej premávke, tak nestihli nejako špeciálne odkonzultovať, ale vidím na dcérke, že už teraz ma z toho skvelý pocit a Vaše riadky nám to len a len potvrdzujú 🙏🏼🥰
Čo sa týka toho prelepovania, dokedy musíte prelepovať? A kedy Vám dal pán doktor ďalšiu kontrolu? Používate aj nejakú špeciálu mastičku, krém na jazvičky? Ďakujeme za odpoveď 🌸
@foxy___007 Dobrý deň prajem, dcérka bola u pána Dr. Krivosudského
@suek24 Dobrý deň,
tamponády by mal vytiahnuť na 5-ty deň. Ja som mala látkové, vraj tie sa dávajú, keď to moc krváca. Vôbec to nebolo bolestivé.
Dlaha a stehy idú dole po 15 dňoch.
Stehy sú neni vstrebateľné, mňa to aj bolelo, keď vyberal tie z vnútra nosa, lenže ja nemám žiadny prah bolesti a došlo mi aj na odpadnutie 😂 klasika, nič nové u mňa.
@suek24 Ja mám tiež špičku dohora, som jak Peppa Pig 😂 ale tá špička klesne a keďže ja som ju chcela trocha dohora, tak mne ju dvihol viac. Sestra chcela rovnú špičku, takže jej ju dvihol len trocha.
Noštek je krásny, ja som maximálne spokojná. Vraj mi to ešte ubralo na veku, tak sa tešííím.
No to keď má 18 rokov, tak to je super, lebo Dr. hovoril, že tento zákrok je najlepšie robiť, v mladosti, lebo čím je človek starší tak aj koža sa horšie sťahuje. Ja mám 42 rokov, tak som sa trocha aj bála, že to nepôjde urobiť atd ale našťastie všetko išlo.
Nosy ale vraj nebolia. Moja kolegyňa bola na prsiach a nose naraz. Tiež mi hovorila, že nos ju vôbec nebolel.
Dôležitá je starostlivosť po operácii, takže prelepujem nos ako kázal, v domácom prostredí, keď už nikam nejdem, tak podvečer ho zafixujem. Do rána. Plus nosím ten rozťahovač dierok.
Ďalšia kontrola o 3 týždne od druhej kontroly.
@bbagetka Dobrý deň prajeme 🙂 Ďakujeme za odpovede 😉 My sme si to s dcérkou tiež všimli, že nový noštek Vám veľmi pristane a tiež si myslíme, že vyzeráte teraz ešte mladšie ☺️ Pôsobíte veľmi dievčensky, veľmi Vám to pristane. Verím, že aj dcérka bude spokojná 😉 Na bolesť sa veru tiež nesťažovala, ale toho vyberania stehov sa bojí 🥴 Našťastie je to chvíľočka, potom už bude dobre. Tá domáca starostlivosť je určite dôležitá a asi niekoľko týždňov potrebná, ale to je malina, na internáte a doma bude prelepovať. O tom rozťahovači dierok som nepočula, ale asi je tiež dôležitý, aby mal noštek ideálny tvar 😊

@may2708 ahoj, smiem vedieť, ako sa vola klinika, na ktorej pán Doktor operuje? Sú v okoli možnosti ubytovania?