MUDr. Štefan Krivosudský
30. mar 2022
Zdravím
Prosím Vás ako ste na tom s reakciou doktora Krivosudskeho na vaše správy? Ja už čakám dlhšie a strácam aj nádej že mi vôbec odpíše 😒 je mi jasne že toho má veľa ale ked človek ani nevie že ako ma obsadené termíny ani nič a či ma šancu sa dostať na rad alebo hľadať niekoho iného😩
@vejusha bohužiaľ to je u neho normálne, treba doslova az opravovať, aby začal reagovať na spravy.
Ano pripajam sa, treba otravovat, na mna reagoval az ked som sa ho spytala ci teda mi to urobi alebo si mam hladat niekoho ineho
@jully_happy
@mircuska17 @pauliik Mohli by ste mi prosím povedať, ako si s ním môžem dohodnúť konzultáciu? Napísal som mu na e-mail, ale nikto mi neodpovedal.
@jully_happy dcéra tiež písaná na email a tiež dlho trvalo kým sa ozval, musíte len pockat

Ahoj! Dúfam, že u neho podstúpim rinoplastiku a práve som od neho dnes dostala odpoveď. Poslala som mu svoje fotky a informácie. Chcela by som sa len opýtať, či mi niekto môže povedať, ako dlho ste museli čakať na naplánovanie operácie? Bol dlhý čakací zoznam? Ďakujem!!
@cherrycake888 Prosím, povedz mi, ako dlho si nakoniec čakala?