icon

MUDr. Žernovický - skúsenosti

zabulka1
24. jún 2016

Ahojte dievcata.Neviete ako to chodi u cievneho mudr.Zarnovickeho,ako dlho trva objednanie sa,co stojí vyšetrenie a ci je dobrý mate niektorá skusenosti.Dakujem

Strana
z2
aljusik
1. júl 2019

@xpistaciax to je fajn, keď máš dobrú skúsenosť 🙂 ja som tretí mesiac po operácii, očakávania sa našťastie naplnili a potvrdili, neskutočný prístup celého personálu, úžasný lekár, cítim sa omnoho lepšie a nestalo ma to ani cent 😉 neľutujem, vrelo odporúčam

xpistaciax
1. júl 2019

@aljusik tak super ked si spokojna ale to.mas asi klasicky stripping robeni ze ? Lebo tie modernejsie techniky ako laser je plne hradeny , radiofrekvencia sa doplaca a l3pidlo je tiez plne hradene

recasenec
16. júl 2019

@aljusik dobrý den, chcem sa opýtat..robil vám operáciu sukromne..alebo v USCcH

julinka444
16. júl 2019

@recasenec dobry, este len bude sukromne

aljusik
16. júl 2019

@recasenec operovali ma v nemocnici na Antolskej, vsetko islo cez poistovnu, ja som neplatila nic. som velmi spokojna s pristupom, s lekarom, so vsetkym, mozem len odporucit.

aljusik
16. júl 2019

@xpistaciax hej stripping. laser, lepidlo aj radiofrekvenciu robia zvacsa len sukromni chirurgovia a stoji to majland. nehovoriac o tom, ze je pri tom vacsie riziko pooperacnych komplikacii a moznosti, ze sa to vrati.

recasenec
17. júl 2019

@aljusik takže asi klasicku operáciu nič nenahradí...mne sklerotizovali dost hrubé žily...zbytočné peniaze,, výsledok bez želaného efektu,,oni chcu vaše peniaze-nie spokojnost

aljusik
19. júl 2019

@recasenec zial je to vacsinou presne tak, ako pises, naozaj len česť vynimkam. napriek velkym obavam a strachu pred klasickou operaciou, toto rozhodnutie vobec nelutujem

bonny000
26. sep 2020

Ahojte, kolko stoji u dr. Zernovickeho sklerotizacia? Ja chcem ist niekde, kde je fakt dobra recenzia od ludi, lebo sa bojim. Mam zily vypukle pod kolenami a kus sa to taha dole, no su to take par cm useky. To fakt nie je iny dobry odbornik, kde sa neplati vyse 100 za vysetrenie? Co to vysetrenie obnasa?

rudolfinarado
12. jan 2021

MUDr. Žernovický pôsobil na mňa ako Dr. House, ale odborník je výborný. Robil mi pred rokmi sklerotizáciu na oboch nohách. Urobil to dobre na rozdiel od predchádzajúceho tiež angiológa. Tu je naňho t.č. 0907 983 346. Neviem však, či ho má aj dnes. Za kvalitu sa, podľa mňa, oplatí dnes zaplatiť.

cicka33
1. mar 2021

@rudolfinarado ahoj, a ake su cakacie doby?

zimajetu
Odpoveď bola odstránená
cicka33
4. mar 2021

nemate nahodou niekto skusenosti s Revive, MUDr. Muránskym?

betty56
10. aug 2021

@xpistaciax Ako sa prosím ťa volá ten chirurg na Zaporožskej?

animark
31. aug 2022

@aljusik dobry den
Ako ste dopadla so zakrokom...ste spokojna?

aljusik
1. sep 2022

@animark Dobrý deň, je to síce už 3roky od operácie, ale určite áno, som spokojná, nič sa mi nevrátilo späť, nemám odvtedy ani žiadne kŕče, takže zákrok neľutujem.

evavopalenska
28. okt 2022

PhDr. Eva Vopálenská, PhD.
MUDr. František Žernovický je výborný angiochirug! Pri operačnom zákroku som síce cítila trochu bolesť, pretože mi interný lekár neodporúčal narkózu, ale po operácii nemám žiadne bolesti a okrem pančuchy ani žiadne obmedzenia! V minulosti som mala dlhodobo problémy pri každej zmene polohy. MUDr. Žernovický operuje spôsobom využitia rádiofrekvenčnej metódy, ktorá je voči nohám veľmi šetrná. Je to skutočne mimoriadne zručný, bezprostredný, priamy a charizmatický lekár. Ak sa k nemu dostanete, ste v najlepších rukách!

Strana
z2