Musím absolvovať po 11-mesačnej PN lekársku prehliadku v práci ?
Ahojte chcela by som sa dozvedieť od septembra-2018 som bola na prace neschopnosti vo februári 2019 som prekonala plúcnu emboliu,brala som do septembra 2019 varfarin momentalne ho neužívam nakolko mi robia genetické testy lebo vlastne nevedia z coho som to dostala ale mna viac zaujíma to či ma mal zamestnavatel po takej dlhej11 mesačnej pn poslať na lekarsku prehliadku a či ju musím absolvovať aj pred prácou na nočné smeny lebo zamestnavateľ odomňa žiada aj výkon nočnej smeny ale ja mám s toho strach nakolko by som tam bola v noci sama ak by sa mi niečo stalo nemám žiadnu pomoc.vie mi niekto poradiť ako na to.
no zamesnavateľ by ťa mal poslať na lekársku prehliadku je to v ich zaujme či si schopná vykonávať takú prácu aby boli krytý ked sa ti v robote niečo stane, ak sa ty bojíš kľudne to konzultuj s lekárom
Od oktobra som nastupila do práce robota to nieje tažká dá sa zvladnuť ale poviem pravdu niekedy som velmi unavená ja viem je to aj vekom a neviem si ani predstaviť že by som mala robiť nočne a ešte k tomu sama.

@petka009 no ak nechceš robiť nočné, povedz lekárovi že nočné ti robia problémy a neodporúča prácu v noci...ale v tom prípade si hladaj nové miesto