icon

Musím absolvovať po 11-mesačnej PN lekársku prehliadku v práci ?

petka009
27. jan 2020

Ahojte chcela by som sa dozvedieť od septembra-2018 som bola na prace neschopnosti vo februári 2019 som prekonala plúcnu emboliu,brala som do septembra 2019 varfarin momentalne ho neužívam nakolko mi robia genetické testy lebo vlastne nevedia z coho som to dostala ale mna viac zaujíma to či ma mal zamestnavatel po takej dlhej11 mesačnej pn poslať na lekarsku prehliadku a či ju musím absolvovať aj pred prácou na nočné smeny lebo zamestnavateľ odomňa žiada aj výkon nočnej smeny ale ja mám s toho strach nakolko by som tam bola v noci sama ak by sa mi niečo stalo nemám žiadnu pomoc.vie mi niekto poradiť ako na to.

mogaa
27. jan 2020

@petka009 no ak nechceš robiť nočné, povedz lekárovi že nočné ti robia problémy a neodporúča prácu v noci...ale v tom prípade si hladaj nové miesto

77kacena
27. jan 2020

no zamesnavateľ by ťa mal poslať na lekársku prehliadku je to v ich zaujme či si schopná vykonávať takú prácu aby boli krytý ked sa ti v robote niečo stane, ak sa ty bojíš kľudne to konzultuj s lekárom

petka009
autor
27. jan 2020

Od oktobra som nastupila do práce robota to nieje tažká dá sa zvladnuť ale poviem pravdu niekedy som velmi unavená ja viem je to aj vekom a neviem si ani predstaviť že by som mala robiť nočne a ešte k tomu sama.