Musím sa objednať na chirurgiu na vybratie znamienka?
Ahojte bola som na kožnom kvôli znamienku pani doktorka povedala že znamienko radšej vyberieme ale že stačí za pol roka dala mi výmenný lístok takže sa chcem opýtať musím sa na chirurgiu objednať? Čaká sa alebo ma vezmú v ten deň keď tam pridem. Ďakujem za odpoveď
Zvyčajne sa čaká.
prides prvy krat s vymennym listkom a oni ta objednaju na vyberanie (mozes cakat aj niekolko tyzdnov a viac)
Objednat- je to zakrok chirirgicky a aspon u nas sa nerobi v ambulancii ale na " operacke". A cim skor sa objednaj lebo znamienka sa vyberaju max do marca- kvoli slnku- nesmies sa potom par tyzdnov opalivat/ vystavovat slnecnemu ziareniu.
tam , kde som bola ja sa urcite objednava
@nikuskaakolarova min. si zavolaj na chirurgiu, pre ktorú si sa rozhodla a oni Ti už povedia ako dlho dopredu sa máš prísť objednať.
@nikuskaakolarova tak za pol roka tu je leto a vtedy nevyberaju
Pytaj vymenny listok teraz
Niekde potrebuju niekde nie vyber si pracovisko a zisti si
keď som dostala lístok od kožnej,nasla som si na internete číslo na chirurgiu, zavolala, objednala, popytala na všetko co ma zaujímalo. ...Termin zákroku bol o cca 2 mesiace
Ja som sa napríklad išla obj a dr mi vraví,spravíme to hneď. Ale iných veru objednávala
@nikuskaakolarova treba sa objednat
Väčšinou sa čaká, nakoľko to netrvá 5minut....takže zvyknúť objednať na čas, aby mali všetko vopred pripravené
@nikuskaakolarova načo čakať?objednaj sa a daj ho von
Ja som nikdy nemusela čakať. Kožná mi dala papier na chirurgiu, a tam som si počkala kým na mňa prišiel rad, a spravil mi to hneď.Ináč, v lete to nerobia.
@nikuskaakolarova podla toho ci to musi na histologiu, mne to robili 3x laserom v sukromnej klinike

@nikuskaakolarova na slovensku je tak 100+ chirurgii. Možno by nebolo odveci byť konkrétna