icon

Musím sa objednať na chirurgiu na vybratie znamienka?

nikuskaakolarova
12. feb 2025

Ahojte bola som na kožnom kvôli znamienku pani doktorka povedala že znamienko radšej vyberieme ale že stačí za pol roka dala mi výmenný lístok takže sa chcem opýtať musím sa na chirurgiu objednať? Čaká sa alebo ma vezmú v ten deň keď tam pridem. Ďakujem za odpoveď

janai1
12. feb 2025

@nikuskaakolarova na slovensku je tak 100+ chirurgii. Možno by nebolo odveci byť konkrétna

br4n
12. feb 2025

Zvyčajne sa čaká.

mamina7070
12. feb 2025

prides prvy krat s vymennym listkom a oni ta objednaju na vyberanie (mozes cakat aj niekolko tyzdnov a viac)

zuzinka888
12. feb 2025

Objednat- je to zakrok chirirgicky a aspon u nas sa nerobi v ambulancii ale na " operacke". A cim skor sa objednaj lebo znamienka sa vyberaju max do marca- kvoli slnku- nesmies sa potom par tyzdnov opalivat/ vystavovat slnecnemu ziareniu.

krasneleto
12. feb 2025

tam , kde som bola ja sa urcite objednava

katulkagajdos
12. feb 2025

@nikuskaakolarova min. si zavolaj na chirurgiu, pre ktorú si sa rozhodla a oni Ti už povedia ako dlho dopredu sa máš prísť objednať.

taktotedanie
12. feb 2025

@nikuskaakolarova tak za pol roka tu je leto a vtedy nevyberaju
Pytaj vymenny listok teraz
Niekde potrebuju niekde nie vyber si pracovisko a zisti si

zadda1
12. feb 2025

keď som dostala lístok od kožnej,nasla som si na internete číslo na chirurgiu, zavolala, objednala, popytala na všetko co ma zaujímalo. ...Termin zákroku bol o cca 2 mesiace

domka222
12. feb 2025

Ja som sa napríklad išla obj a dr mi vraví,spravíme to hneď. Ale iných veru objednávala

e1i
12. feb 2025

@nikuskaakolarova treba sa objednat

mogaa
12. feb 2025

Väčšinou sa čaká, nakoľko to netrvá 5minut....takže zvyknúť objednať na čas, aby mali všetko vopred pripravené

eliska13
12. feb 2025

@nikuskaakolarova načo čakať?objednaj sa a daj ho von

bielasovicka
12. feb 2025

Ja som nikdy nemusela čakať. Kožná mi dala papier na chirurgiu, a tam som si počkala kým na mňa prišiel rad, a spravil mi to hneď.Ináč, v lete to nerobia.

zabka79
12. feb 2025

@nikuskaakolarova podla toho ci to musi na histologiu, mne to robili 3x laserom v sukromnej klinike