Mužovi zistili, že sa mu slabo prekrvujú cievy na nohách a má vyradiť pivo
Včera o 09:03
Ahojte
Môjmu mužovi zistili že mu slabo prekrvuju cievy na nohách. Má ich stále studené. Doktor mu kázal totálne vyradiť pivo. Tak začal vínko domace a obcas si dá to pivo. A skáče mu tlak neskutočne. A áno fajčí el cigarety. Je toto vstupenka do hrobu ? Má 29 rokov. Alebo je to začínajúci alkoholizmus
Predošlá
Strana
z2
anonym_2c84cc
•
Včera o 19:53@anonym_autor
@melanta ale problém som ja lebo som abstinent. Keby pijem obcas tak neriešim jeho alkohol. Jeho názor
@anonym_autor takze alkoholik a toto su len vyhovorky,aby si mohol dat svoju drogu,chlast.
Predošlá
Strana
z2

neries ci je to cesta do hrobu, ci nie. CI je alkoholik ci nie. On ak chce aby mu bolo lepsie, treba aby zemnil zivotny styl. Zdavo sa stravovat, minimalizovat alkohol, podla moznosti obmezdit fajcenie a SPORTOVAT. Pomoze aj tlaku a pomoze aj zilam... A hlavne treba doma kazdemu klud, na nikoho neucinkuju vycitky a somariny a dozor nad dospelym clovekom. Mne keby niekto stoji nad hlavou a diktuje ci si dam tu cokoladu alebo nedam, zozeriem aj kilo a moze sa ist past. Uz len z trucu. A hlavne... to ze si neikto da jedno pivo problme nie je, tak ako ked si niekto da pohar vina. Problem je ak pije non stop, ked je smadny, exituje kopa napojov ktore ten alkohol vedia nahradit.
my sme doma riesili take ze chlap sa jednu dobu opijal, s kamosmi atd, popijali hadam aj denne, popri praci, alebo len tak atd... vyriesilo to moje, mne je to jedno, ked chces prepi sa do hrobu :D tie vyplestene oci nezabudnem... ano vypiju si sem tam, resp raz za cas si otvori flasu vina, tento rok sa za leto u nas ledva vypila jedna bedna piva.. ale nic katastroficke, mi zase nie sme antialkoholovy, ak ma niekto chut da si. Ale odtial potial.