Mužovi zistili, že sa mu slabo prekrvujú cievy na nohách a má vyradiť pivo
Ahojte
Môjmu mužovi zistili že mu slabo prekrvuju cievy na nohách. Má ich stále studené. Doktor mu kázal totálne vyradiť pivo. Tak začal vínko domace a obcas si dá to pivo. A skáče mu tlak neskutočne. A áno fajčí el cigarety. Je toto vstupenka do hrobu ? Má 29 rokov. Alebo je to začínajúci alkoholizmus
@anonym_autor Z toho, čo si napísala, sa nedá napísať, či ide o začínajúci alkoholizmus.
Prečítaj si nejaké články o alkoholizme, čo to je, ako sa prejavuje. A podľa toho uvidíš, či má k tomu sklony.
Ak má problém s cievami a napriek tomu nevie prestať s alkoholom, tak už je alkoholik. Píšeš, že muž. Čiže ste manželia? Dúfam, že deti nemáte. Normálna žena by nežila s chlapom, ktorý má zdravotný problém, ktorý alkohol a cigarety zhoršujú a napriek tomu v tom pokračuje. Je to vrchol nezodpovednosti nielen voči vlastnému zdraviu, ale aj voči partnerovi, deťom, rodine. A už vôbec by takého chlapa neurobila otcom svojim detí. Daj mu na výber - buď sa bude starať o svoje zdravie a prestane piť a fajčiť, ak má problém s cievami a tým prejaví to, že váš vzťah je pre neho viac ako alkohol. Alebo ho nechaj, nech si chlastá a ničí zdravie sám alebo s niekým iným. Ak by si chcela napísať, že inak je to dobrý partner - nie, nie je ani náhodou.
Tak pivko vyradil tak, že k tomu pridal vínko+pivko. To si vieš vedľa neho ľahnúť večer?
Dnes samá perla diskusie.
@enmery prečo ťa prekvapuje, že si dokáže ľahnúť vedľa chlapa, ktorý pije? Veď koník je plný žien, ktoré aby neboli samé, budú radšej žiť s alkoholikom a nezodpovedným chudákom.
ak nedokaže byt bez hladiny alkoholu ani kôli sebe ? odpoved máš
však si naštuduj čo robí alkohol s cievami a tlakom
Tak len ty vieš ako často je to občas, či sa zderie pod obraz a či mu nevadí keď ten alkohol nemá.
Zasa tema na rozduchanie vasni?
Tak pivko vyradil tak, že k tomu pridal vínko+pivko. To si vieš vedľa neho ľahnúť večer?
dnes same trollie temy

Alkohol rozťahuje cievy a zlepšuje prietok krvy, alkoholici majú popraskané cievy aj na tvári, lebo sa im rozťahujú aj tam, otázka je, či má viditeľné miesta, či to može mať súvis so studenými nohami neviem.
Skor alkohol sposobuje pocit tepla a keby bol alkoholik ho studené nohy netrápia.
Možno Dr uznal, že moc chlasce a chcel mu dobre.
Záleží od množstva a ako často pije, jedno pivo v pohode pre chuť pre chlapa na trávenie.
Alkohol je sviňa veľká emočná, barlička pre navodenie pohody(aby nemal studené nohy v tomto prípade🤣), verím že veľa ľudí po nej siaha dnes, no žial je to cesta do pekla, zvrátiť to čo najskor, víno je alkohol, pivo je alkohol, čaj s rumom je alkohol, tak to treba vnímať, nie je lepší alkohol, ani zdravší alkohol, stále len alkohol, metla ľudstva
Tieto vtipy ,kde na to ľudia chodíte
Alkohol rozťahuje cievy a zlepšuje prietok krvy, alkoholici majú popraskané cievy aj na tvári, lebo sa im rozťahujú aj tam, otázka je, či má viditeľné miesta, či to može mať súvis so studenými nohami neviem.
Skor alkohol sposobuje pocit tepla a keby bol alkoholik ho studené nohy netrápia.
Záleží od množstva a ako často pije, jedno pivo v pohode pre chuť pre chlapa na trávenie.
Alkohol je sviňa veľká emočná, barlička pre navodenie pohody(aby nemal studené nohy v tomto prípade🤣), verím že veľa ľudí po nej siaha dnes, no žial je to cesta do pekla, zvrátiť to čo najskor, víno je alkohol, pivo je alkohol, čaj s rumom je alkohol, tak to treba vnímať, nie je lepší alkohol, ani zdravší alkohol, stále len alkohol, metla ľudstva
@anonym_542f43 ty si cievny lekár? Isto nie. Ak by áno, tak by si nenapísala, že alkoholik nemôže mať studené nohy, lebo alkohol rozťahuje cievy. Alkohol cievy poškodzuje a dôsledkom sú často nefungujúce cievy, ktoré prestávajú fungovať a teda môžu spôsobiť aj takýto problém. S ostatným, čo si napísala, absolútne a do bodky súhlasím - každý alkohol je alkohol a bodka. Lenže tu ženy bežne ospravedlňujú, keď ich muži každý večer vypijú dve pivá, že veď to je iba pivo.
@anonym_autor kludne nech si da aj tvrdé k tomu a ecigarety vymení za fajku v 29tke s takym zdravím by som sa nechvalil,
@anonym_542f43 ty si cievny lekár? Isto nie. Ak by áno, tak by si nenapísala, že alkoholik nemôže mať studené nohy, lebo alkohol rozťahuje cievy. Alkohol cievy poškodzuje a dôsledkom sú často nefungujúce cievy, ktoré prestávajú fungovať a teda môžu spôsobiť aj takýto problém. S ostatným, čo si napísala, absolútne a do bodky súhlasím - každý alkohol je alkohol a bodka. Lenže tu ženy bežne ospravedlňujú, keď ich muži každý večer vypijú dve pivá, že veď to je iba pivo.
@melanta niečo mám odpité po pravde a pocit studených noh som nemala nikdy, skor naopak.
Škoda, že som to nepochopila skor, že normálne je nepiť, dnes už len čakám úrodu po nezmyselnom chlastaní, no nohy mám teplé👍
Ak má problém s cievami a napriek tomu nevie prestať s alkoholom, tak už je alkoholik. Píšeš, že muž. Čiže ste manželia? Dúfam, že deti nemáte. Normálna žena by nežila s chlapom, ktorý má zdravotný problém, ktorý alkohol a cigarety zhoršujú a napriek tomu v tom pokračuje. Je to vrchol nezodpovednosti nielen voči vlastnému zdraviu, ale aj voči partnerovi, deťom, rodine. A už vôbec by takého chlapa neurobila otcom svojim detí. Daj mu na výber - buď sa bude starať o svoje zdravie a prestane piť a fajčiť, ak má problém s cievami a tým prejaví to, že váš vzťah je pre neho viac ako alkohol. Alebo ho nechaj, nech si chlastá a ničí zdravie sám alebo s niekým iným. Ak by si chcela napísať, že inak je to dobrý partner - nie, nie je ani náhodou.
@melanta ale problém som ja lebo som abstinent. Keby pijem obcas tak neriešim jeho alkohol. Jeho názor
@melanta niečo mám odpité po pravde a pocit studených noh som nemala nikdy, skor naopak.
Škoda, že som to nepochopila skor, že normálne je nepiť, dnes už len čakám úrodu po nezmyselnom chlastaní, no nohy mám teplé👍
@anonym_542f43 to, že si pila a nemala si studené nohy, je irelevantné. Pila si, ale nemala si zdravotné problémy. Piť si prestala, takže sama dobre vieš, že sa to dá. Stačí chcieť. Nepíšem, že je to jednoduché, určite nie. Ale ak človek chce, tak sa to dá a ty to vieš najlepšie, pretože si to dokázala. To, že tvoj muž tvrdí, že by si neriešila jeho alkohol, ak by si tiež pila, je znakom alkoholika. Alkoholik sa snaží situáciu zľahčovať alebo dávať vinu inde len nie smerom k sebe. Ak nie sú hlúpa, vieš, čo musíš urobiť. Vo vzťahoch nie sú ultimáta optimálne. Ale toto sa bez toho proste nedá. Musíš mu dať na výber, alkohol ale vy dvaja. A ak sa rozhodne pre vás, tak nedávať mu šance, ak to poruší. Si mladá, neznič si život s chlapom, ktorý nevie byť zodpovedný.
@anonym_542f43 to, že si pila a nemala si studené nohy, je irelevantné. Pila si, ale nemala si zdravotné problémy. Piť si prestala, takže sama dobre vieš, že sa to dá. Stačí chcieť. Nepíšem, že je to jednoduché, určite nie. Ale ak človek chce, tak sa to dá a ty to vieš najlepšie, pretože si to dokázala. To, že tvoj muž tvrdí, že by si neriešila jeho alkohol, ak by si tiež pila, je znakom alkoholika. Alkoholik sa snaží situáciu zľahčovať alebo dávať vinu inde len nie smerom k sebe. Ak nie sú hlúpa, vieš, čo musíš urobiť. Vo vzťahoch nie sú ultimáta optimálne. Ale toto sa bez toho proste nedá. Musíš mu dať na výber, alkohol ale vy dvaja. A ak sa rozhodne pre vás, tak nedávať mu šance, ak to poruší. Si mladá, neznič si život s chlapom, ktorý nevie byť zodpovedný.
@melanta nie sme v téme kde sa može vyjadrovať len lekár, dopísala som či to má súvis ,,NEVIEM,, a čo je pre teba irelevantné je mi ozaj fuk.
Tiež som hľadala zdravší alkohol, pomýlená, závislá hlava nájde vždy sposob a príležitosť si niečo dať.
Ľutujem každé poldeci preliate hrdlom a som rada že si si ma všimla a možem o tom napísať viac💛
Bohužiaľ si tým prechádzajú moji zmámi, čo si to včas neuvedomili, čo alkohol sposobuje, majú rozbité vzťahy, kariéry, hlavy.
Tie zážitky v opojení stále sú, bolo srandy kopec čo sa povyvádzalo a dnes sú to obrovské starosti, už to neposobí milo, keď kamošku vyťahujú z kríkov.
Na alkohol chuť iba rastie, zvyšujú sa množstvá, človek prepije financie a zrujnuje ho to po všetkých stránkach a v neposlednom rade mu to poškodzuje zdravie.
Normálne je alkohol nepiť, nie opačne, že veď si dám, veď je to normálne
@anonym_542f43 to fakt, že alkohol rozťahuje cievy!!!!
@anonym_542f43 ty si cievny lekár??? Toľko “ múdrostí” v príspevku. Tento modrý kôň je úplne že tak neskutočne zavádzajúci!
@anonym_542f43 ty si cievny lekár??? Toľko “ múdrostí” v príspevku. Tento modrý kôň je úplne že tak neskutočne zavádzajúci!
@hedviga2 ďalšia ach
@melanta
@hedviga2
Píšem tu o tom ako nepiť alkohol žiaden, nepíšem treba chlastať, aby ste mali fajnové roztiahnuté cievy kks😏
Nájsť v dobre mienenom prispevku ako ho len znegovať, ste štastnejšie?
Nečítate vobec pointu.
Keď som chlastala prvú ligu, tak som často krvácala z nosa, cievy boli naliate a stačil malý tlak a už to išlo, raz mi praskla v hrdle a moc nechýbalo aby som tu už nebola.
Vtedy aj Dr sa ma pýtal či som nepila, lebo cievy roztiahnuté sú tenšie a prasknú skor.
Dúfam, že sme sa pochopili pani doktorky, aj AI Vám to napísal
Alkohol cievy može vážne poškodiť, či sa dajú niekedy dokopy by ma zaujímalo.
Užívala som preparáty na posilnenie stien ciev, ako som prestala piť, nekrvácam ani z nosa.
Može to byť časovaná bomba, že cieva praskne niekde, kde nepomože ani keby bol človek rovno v nemocnici v tom okamihu.
Preto vysvetľujte deťom, že alkohol nie, je nebezpečný v toľkých veciach, že nechápem, že je volne dostupný😀
Ja alkohol pijem aj tak výnimočne, poukazujem na časté, dlhodobé pitie s dávkami čo vedia ovplyvniť fungovanie organizmu, koľko a ako často, zistí človek na sebe, keď už aj može byť neskoro, preto radšej striedmo, každý organizmus je iný, čo jednému nerobí problém, druhý može mať fatálne následky, recept nie je.
@anonym_autor mne otec zomrel mladý na mozgovú porážku, tiež aj popíjal často, ťažko povedať či by tu bol keby nepil, zrejme áno, s týmto treba oboznámiť muža, či mu to stojí za to riskovať koli častému popíjaniu alkoholu,
@anonym_autor ano, nech pokracuje takto dalej a bude z neho alkoholik s cirhozou, trombozou a odrezu mu nakoniec tie nohy
A ma 29? Dost biedna buducnost
Bud mu prehovoria do duse alebo ber ty svoje nohy na plecia a utekaj od takeho muza
@melanta sľúbil mi že prestane piť ale niečo som ho naštvala alebo ja ani neviem a začal po mne kričať že on sa kvôli mne meniť nebude. Lebo zas pil a ja som po ňom kričala či to pivo zase musel piť.
@melanta sľúbil mi že prestane piť ale niečo som ho naštvala alebo ja ani neviem a začal po mne kričať že on sa kvôli mne meniť nebude. Lebo zas pil a ja som po ňom kričala či to pivo zase musel piť.
@anonym_autor tak to je pravá láska, keď sa nedokáže vzdať niečoho, čo mu ničí zdravie, vzťah a navyše to stojí peniaze, ktoré sa dajú použiť rozumnejším spôsobom. Máte deti? Ste manželmi?
@anonym_autor Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú. Skutky, skutky, skutky. Už včera si mala byt preč, máš max 29, ked on je tak starý. Načo chceš čakať???