icon

Mykanie v oku spôsobené stresom

10. apr 2025

Ahojte cca mesiac mám mykanie v oku. Začalo to myslím zvýšeným stresom a nepohodou v práci. Aspoň ja mám ten pocit, že to začalo vtedy.

Existuje nato niečo okrem výpovede ? 😄

unicornlady
10. apr 2025

Poznám to skôr pri deťoch, ktoré vyrastajú v agresívnom prostredí.
Časom z toho vyrástli.

Tak si myslím, že aj tebe to časom odznie.

hsara99
10. apr 2025

Magnezium si skusala?

autor
10. apr 2025

@hsara99 práveže sa bojím, lebo mávam skôr nižší tlak.. možno nejaké slabšie ak nejaké také existuje 🤔

nikpa
10. apr 2025

Ja mam tiež celý život nízky tlak. Momentálne beriem už rok kvôli obličkam lieky a tie okrem iného aj znižujú tlak. No a mávam často trhanie v oku, vtedy si nasadím takú cca 2 tyzdnovu magneziovu kúru kým mi to neprestane. Občas vtedy cítim, že sa mi točí hlava ale zatiaľ sa to dalo vždy vydržať. Tak vyskúšaj predsa to magnézium, skôr ako dáš tú výpoveď 😄

marca12
10. apr 2025

Magnezium upravuje tlak. Ja mavam nizky a obcas mavam mykanie okom,take svalove zasklby a prave magnezium na to pomaha. Mam chelatovu formu magnezia a to je dobre vstrebatelne. Uzivam rano a vecer.

zobaka
10. apr 2025

tiez z roboty z nervov, 3 mesiace nonstop tik, bud vypoved, alebo sa naucis mat v pazi

veselo_neveselo
10. apr 2025

Ja zvyknem jedavat banany a mandle, ked mam tik v oku. Ak sa ti da, skus sa aj poriadne vyspat. Ist si zaplavat, do virivky - voda ma velmi ukludnujuce ucinky. A potom si dat dalsi banan.

scila
10. apr 2025

Ja to mávam už dobrých 20 rokov vždy keď mám stresy a málo spánku. Po pár dňoch brania Mg a Ca to vždy prejde.

taktotedanie
11. apr 2025

Magnezium alebo guajacuran ziadnyvstres kava energetaky
Myokymia

autor
11. apr 2025

Ďakujem 🥰

bibina32
11. apr 2025

Mne pomohol B komplex forte.

samskia
11. apr 2025