Mykanie v oku spôsobené stresom
Ahojte cca mesiac mám mykanie v oku. Začalo to myslím zvýšeným stresom a nepohodou v práci. Aspoň ja mám ten pocit, že to začalo vtedy.
Existuje nato niečo okrem výpovede ? 😄
Magnezium si skusala?
@hsara99 práveže sa bojím, lebo mávam skôr nižší tlak.. možno nejaké slabšie ak nejaké také existuje 🤔
Ja mam tiež celý život nízky tlak. Momentálne beriem už rok kvôli obličkam lieky a tie okrem iného aj znižujú tlak. No a mávam často trhanie v oku, vtedy si nasadím takú cca 2 tyzdnovu magneziovu kúru kým mi to neprestane. Občas vtedy cítim, že sa mi točí hlava ale zatiaľ sa to dalo vždy vydržať. Tak vyskúšaj predsa to magnézium, skôr ako dáš tú výpoveď 😄
Magnezium upravuje tlak. Ja mavam nizky a obcas mavam mykanie okom,take svalove zasklby a prave magnezium na to pomaha. Mam chelatovu formu magnezia a to je dobre vstrebatelne. Uzivam rano a vecer.
tiez z roboty z nervov, 3 mesiace nonstop tik, bud vypoved, alebo sa naucis mat v pazi
Ja zvyknem jedavat banany a mandle, ked mam tik v oku. Ak sa ti da, skus sa aj poriadne vyspat. Ist si zaplavat, do virivky - voda ma velmi ukludnujuce ucinky. A potom si dat dalsi banan.
Ja to mávam už dobrých 20 rokov vždy keď mám stresy a málo spánku. Po pár dňoch brania Mg a Ca to vždy prejde.
Magnezium alebo guajacuran ziadnyvstres kava energetaky
Myokymia
Ďakujem 🥰
Mne pomohol B komplex forte.
magnezko je zaklad 😀
Magnesium

Poznám to skôr pri deťoch, ktoré vyrastajú v agresívnom prostredí.
Časom z toho vyrástli.
Tak si myslím, že aj tebe to časom odznie.