icon

Myóm na maternici

monika123654
10. jún 2018

Ahojte zeny minuli tyzden mi bol diagnostikovany myom na maternici.gynekologa son navstivila kvoli silnemu krvacaniu pocas menstruacie ,mam hrozne bolesti v krizoch a nustale nafuknute brucho.PRI vysetreni zisfil ze mam myom a cystu na lavom vajecniku.docitala som sa ze vo vecsine pripadov byva odobrata maternica .stretli ste sa s niecim takym.zajtra idem k nemu take son zvedava co mi povie.dik za kazdu info

Strana
z3
lucinkaboz
12. mar 2023

@sofhia už keď ti narástol ....vieš ako to je , 14 CM sa nestratí, myslím si, máš to aký typ myomu ....ja mám hypofunkciu štítnej žľazy a hormóny všelijako , myslím si že je to tým,názov toho prístroja neviem , nezapamatala som si , to mi hovorila sestrička v inej ambulancii, viem že k nemu chodia mnohé
ženy z celej sk, našla cez FB/endometrióza, PN týždeň, ale ak fyzicky pracuješ tak ak dva...idem pozrieť ten email, ja naozaj neľutujem konečne to je vonku aj cysta

sofhia
12. mar 2023

@lucinkaboz pracujem mentalne... pytam sa preto, ze mi to vychadza na leto a cele leto plavame... citala som a pocula vsetlijake pribehy, ze je mozne, ze sa to nejake zmensi, aj mam knihu od jednej americkej gynekologicky, kt. sa takto zmensoval myom... prosim Ta, a ta operacia bola v Martine? ak mas nejaky priamy kontakt, bola by som velmi rada, aj telefon, resp. nasla som ho tu na nete, neviem ci je to aktualne? https://www.fnspfdr.sk/zivotopisy/profesijny-zi..., proism Ta , kedy si bola na tej operacii?

lucinkaboz
12. mar 2023

@sofhia písala som ti správu 😊

nikolet29
2. máj 2023

@digehe môžem sa spýtať aký avelky máte myom?

cuculienka9
Autor odpoveď zmazal
janka2007i
4. aug 2024

@neperliva ahoj ak sa smiem spitat kde si kúpila tu cinsku tinkturu

Strana
z3