icon

Na nohách mám modriny, ktoré vznikajú samovoľne

luuciiia
18. júl 2021

Krasny den
Uz dlhodobo mam problem
Modriny na nohach, ktore vznikaju samovolne...vyzera to strasne. Bola som na roznych vysetreniach a vsetko mam v poriadku...kratasy si uz obliect pomaly nemozem, lebo vsetci sa ma pytaju , co to mam na nohach....prosim hocijake rady? Ascorutin ani nic podobne nepomaha..

marca12
18. júl 2021

@luuciiia bola si na hematologii? Nechce sa mi verit,ze mas krv v poriadku

dzinka777
18. júl 2021

@luuciiia mne sa tiež robia ale na rukách a tiež vraj všetko v poriadku

rachel36a
18. júl 2021

@luuciiia ja to iste...vsetky vysetrenia vratane hematologie, cievneho a pod uplne ok

weronka31
18. júl 2021

@luuciiia ahoj, tiez mavam take problemy. Bola som u hematologa a ten zistil, ze mam krehke cievy a problemy su hlavne v lete ked je teplo. Brala som na to detralex a ten pomohol. Nahrada za neho je Diomax z dr. Maxu ten je bez predpisu a tiez mi pomahal...

benit
18. júl 2021

Ja som dopadla podobbe, modriny ako dibita. Krv ok, ascorutin nepomahal. Skusim ten detralex👌😊
@weronka31

ukulela
18. júl 2021

Podobný problém. Oslabené cievy. Detralex. Mne stačil mesiac. Potom sa to dá upraviť aj stravou, myslím pohanka a pod.

ancovicka21a
18. júl 2021

@luuciiia Neberieš nahodou flector alebo nieco podobne pravidelne?mne sa modriny robili prave z toho,aj je to v pribalovom letáku..

lyci
18. júl 2021

@luuciiia mozno nedostatok niektoreho vitaminu. ale neviem si teraz spomenut, ktory to ma ako priznak

luuciiia
autor
19. júl 2021

@marca12 bola...vsetko v poriadku

luuciiia
autor
26. júl 2021

@ukulela to je na recept?

derdia
26. júl 2021

@luuciiia pocuj a nemas to po ockovani? A ak nie tak nechapem ako je to mozne... Lebo teraz su vserky choroby nasledkom ockovania.

miruskamy
4. aug 2025

máte sa lepšie? Mám podobný problém, začali sa mi pred 40tkou tvoriť nie moc ale trochu samovolne modrinky na nohách. Kolečko u doktorov, krv niekoľkokrát po sebe absolútne ok, hematologia ok, vraj krehké cievy. Ascorutin mi ale mám pocit nepomohol tak uvidím čo mi na najbližšej návšteve hemato povie či nejaký Devenal alebo čo dá. Je možné že by sa to začalo kolísáním hormónov počas perimenopausy či to ani nie. S časovým odstupom čo vám takto pomohlo ten detralex?