Nadmerné ochlpenie
Chcem sa pýtať … či ma nejaká žena s týmto skúsenosti ..priložím fotky
Na zľavových portáloch si pozri laserovú epilaciu. IPL je za mna slabé, ak máš veľa chlpov a tmavé
@luccija depilujem sama, ale mam chlpky na chrbte na krizoch, na zadku, na bruchu a nohy samozrejme 🙄
@petulda333 a bola si u endokrinologa, gynekológa možno máš veľa mužských hormonov
@lalala1234 Nemáš veľa mužských hormónov? Skoč k Dr nech ti urobí rozbory. Je to fakt husté na ženu.
Ja som aj behala po doktoroch a troska zvysene to bolo a aj tak s tym nic nevedia spravit...brala som chvilku HAK antiandrogennu, ale zacali ine problemy z toho, tak som sa na to vybodla. Iba to holim, sem tam epilujem, ked ma bavi vytrpiet bolest a na dlhsie mat klud. Ale tie chlpy potom zarastaju a aj tak sa to zapaluje. Na laser nemam, to su velke plochy, co by som potrebovala dat dole. Ale to je asi jedina moznost. Muz ma berie taku, aka som, zvysene androgeny maju aj svoje iste plusy. Najviac ma stve zadok a brucho. Holim ci aj cele nohy. Dakedy som to riesila a velmi, teraz uz tak ako kedy...😑
@petulda333 presne takéto ruky som mala aj ja ale chodila som na depiláciu a asi po pol roku mi rastu už menšie svetlejšie a omnoho menej je to najlacnejšia varianta začala by som snou a keby nefungovala tak by som skúsila IPL
@petulda333 to vážne a ako dlho a ako často a depilujes voskom alebo depilatorom
@petulda333 no ja som si to depilova voskom klasický nie depilatorom je to rozdiel lebo depilator niekedy Chopok neodtrhne až z koreňom zato vosk áno skúste ešte tak a uvidíte
@zazvorka87 tak u mna to nie je lanugo 😁 ja syrojcek mam. No zvazujem ipl alebo laser uz

@lalala1234 ahoj tiez mam nieco take ale chodim na ipl odstranovanie