icon

Nadmerné potenie pod pazuchami

misa286
4. apr 2012

AHOJTE,MOHOL BY MI PROSIM VAS NIEKTO PORADIT?MAM 29 ROKOV,ZIADNA STITNA ZLAZA A ANI INE CHOROBY.NADMERNE SA POTIM PODPAZUCHAMI ,STRASNE SA ZA TO HANBIM,NEVIETE MI PORADIT NEJAKY PRIPRAVOK PROTI POTENIU.

Strana
z4
zijatka
7. sep 2020

ahojte...je mi to tu trápne ale každopádne..mám 13 rokov a v poslednom období sa mi začali potiť pazuchy...chodím do 8...mame som to vravela a že len zveličujem a že to je pubertou..ale prečo moje spolužiačky také problémy nemajú? A raz som mala také tričko a bolo to že dosť vidieť a jeden spolužiak si to všimol a začal že ty kokooos to jak sa môžeš tak potiť? Cítila som sa strašne trápne...bolo to včera...ja vážne neviem kam to napísať😬 a nejaké rady ako to zastaviť prírodne alebo tak nejak? Nechcem ísť kôli tomu doktorovi alebo tak nejak

izasindlerova
Odpoveď bola odstránená
biulka
16. máj 2025
@modryponik

Ak nechces chemiu, skus jednorazove vlozky do podpazusia. Ak sa potis normalne, zaberie aj driclor, ale je dost agresivny. Ak mas hyperhidrozu tak ti cajiky, masticky nepomozu. Viem o com hovorim, ja ju mam. Jedine operacia alebo electroantiprespirant.

@modryponik prosim ta aky mas elektroantiperspirant, pomaha tiez mad nim uvazujem, mne sa nadmerme potia ruky

durika123
16. máj 2025

S odsupom casu, mozem povedat, ze ani ten prirodny produkt nebol ziadny zazrak, fungovalo to nejaky cas a potom prestalo. Cize patranie pokracovalo, skusil som akupunkturu a s kombinaciou zmeny stravovania, cistejsie creva, sa potenie zmiernilo.

dominka63
16. máj 2025
@martulamarta

Jediné, čo mne pomohlo s mojím dlhoročným problémom – neskutočným potením rúk a pazúch, pričom som už vyskúšala všetko možné, bola operácia s názvom sympatektómia. Operovali ma v Martine, je tam nová chirurgická klinika, perfektné priestory a personál, mňa operoval Dr. Dzian, ktorý sa tomu venuje, najskôr som ho kontaktovala mailom, veľmi ústretový a solídny, všetko mi vysvetlil, bola som veľmi spokojná. Neverila som , ale ihneď po operácii boli ruky suché...úžasné. Ak by ste chceli na neho kontakt....buď ho priamo vyhľadajte v Martine, alebo tak ako ja cez email, snáď sa nenahnevá, keď to tu napíšem: anton.dzian@gmail.com . Marta S.

@martulamarta prosim vás chcem sa opýtať mám podobný problem myslite te by to fungovalo aj nohy a ruky tá operácia ?nepotite sa na iných miestach?

Strana
z4