Nádor na mozgu
Nádor na mozgu skúsenosť -bolest hlavy mierna v oblasti čela na prvej strane dlhodobo každý deň
Ahoj mam bolest hlavy už vyše 5 týždňov nieje to hrozná bolest ale taká stredná pulzujúca mala som aj očné okey nesposobuju mi to oči zajtra idem k neurológovi nemám žiadne iné ťažkosti zatiaľ ….pošle ma na CT rovno či ešte nie ? Aké máte skúsenosti ? …
@lili246 ahoj ak máš panickú poruchu, je dost možné, že tvoje telo je v napätí - krk, šija, všetko stuhnuté a z toho ťa môže bolieť hlava. Najmä ak vravíš, že je to na jednej strane - to je skôr príznak migrény. Ja som mala nádor a nemohla som vydržať, nezaberali minžiadne lieky, len som ležala, nič som nejedla, vracala som atď.. to je taká bolesť, akú človek nikdy nezažil - obrovská. Ako píše aj tu anonym. Potom ma to už bolelo stále a nič nezaberalo.
@anonym_841ae2
@andrea232 ďakujem za odpoved a začali ti tiie bolesti hneď silne ? Alebo poviem príklad chvíľku slabé. Postupne sa stupňovali ?
Histamin a alergie na jedlo vylúčené?
@anonym_2bd692 neriešte prosím 😉 ak sa neviete vžiť do panickyvh atakov a úzkosti nikdy nepochopíte ! Tak poprosím ignor … rada by som bola zdravá ! Žiaľ môj mozog nadpriemerne rozmýšľa a rady od ľudí ma povzbudia !
@lili246 autorka, ja som nereagovala na teba ale na mudreho anonyma, co zas dava devilne rady a ma nick taktotedanie, teda, predpokladam. Viem co su pani ke ataky. Ja ti prajem, aby si sa dala dokopy a mohla zit normalny zivot.🍀🍀
@lili246 mal to moj priatel, odkedy ma AD tak sa citi ako normalny clovek.
@lili246 autorka, ja som nereagovala na teba ale na mudreho anonyma, co zas dava devilne rady a ma nick taktotedanie, teda, predpokladam. Viem co su pani ke ataky. Ja ti prajem, aby si sa dala dokopy a mohla zit normalny zivot.🍀🍀
@anonym_2bd692 prepáčte nepochopila som 😌 ďakujem krásne ste zlata 🙂 🥰
@anonym_2bd692 prepáčte nepochopila som 😌 ďakujem krásne ste zlata 🙂 🥰
@lili246 v pohode, vyznelo to vselijak 🙂 hlavne,ked som tam spomenula ten nick,co vyznelo ako keby som sa rozculovala :D ma Eliceu. Ale je mu fakt o 10000x lepsie. Takze ja by som siahla urcite po liekoch, ak sa clovek moze citit opat normalne. Teda, ak ich prepiss psychiater. Jemu nastastie sadli hned prve.
@lili246 v pohode, vyznelo to vselijak 🙂 hlavne,ked som tam spomenula ten nick,co vyznelo ako keby som sa rozculovala :D ma Eliceu. Ale je mu fakt o 10000x lepsie. Takze ja by som siahla urcite po liekoch, ak sa clovek moze citit opat normalne. Teda, ak ich prepiss psychiater. Jemu nastastie sadli hned prve.
@anonym_2bd692 super mam aj ja eliceu ale po dlhšom čase ma uspávala 🙂 tak som vysadila ale možno len nižšia dávka by stačila s bolo by fajn uvidím prekonzultujem s dr.. ďakujem za vaše odpovede ❤️
to co pises nie je vobec indikacia na CT ani na MRI, menej sa pozoruj pi dostatocne ak mas problem s prilisnym pozorovanim sa tak smer psycholog atd
@anonym_68e43b blbosť ako mraky. Môjho deda bolievala hlava, doktor ho odbil nech si kúpi Ibuprofen a dedo skonal do 4 mesiacov na glioblastóm. Ináč bol fit, športoval celý život, aktívny. Nedávna skúsenosť u suseda, tiež ho bolievala hlava, doktor ho odbil, že dnes každého bolí hlava. No a jemu praskla aneuryzma a skončil ako ležiak. 39 rokov. Dlhodobú bolesť hlavy treba vždy vyšetriť.

@anonym_68e43b ja viem aký mam problém neboj trpim panickou poruchou takto aspoň hladam skúsenosti od iných a to mi dosť pomáha ak nemáš čo k tomu povedať tak prosím ignoruj 🙂 niesi povina odpovedať stačí ignorovať 😌
@lili246 tou úzkosťou si privodís choroby.Liecis sa u psychiatra?