icon

Nádor na mozgu

lili246
8. okt 2025

Nádor na mozgu skúsenosť -bolest hlavy mierna v oblasti čela na prvej strane dlhodobo každý deň
Ahoj mam bolest hlavy už vyše 5 týždňov nieje to hrozná bolest ale taká stredná pulzujúca mala som aj očné okey nesposobuju mi to oči zajtra idem k neurológovi nemám žiadne iné ťažkosti zatiaľ ….pošle ma na CT rovno či ešte nie ? Aké máte skúsenosti ? …

Strana
z2
anonym_bfda19
8. okt 2025
@lili246

@anonym_68e43b ja viem aký mam problém neboj trpim panickou poruchou takto aspoň hladam skúsenosti od iných a to mi dosť pomáha ak nemáš čo k tomu povedať tak prosím ignoruj 🙂 niesi povina odpovedať stačí ignorovať 😌

@lili246 tou úzkosťou si privodís choroby.Liecis sa u psychiatra?

lili246
autor
8. okt 2025
@tribaby

@lili246 bude dobre, držím palce 😊

@tribaby ďakujem krásne 🥰

lili246
autor
8. okt 2025
@andrea2323

@lili246 ahoj ak máš panickú poruchu, je dost možné, že tvoje telo je v napätí - krk, šija, všetko stuhnuté a z toho ťa môže bolieť hlava. Najmä ak vravíš, že je to na jednej strane - to je skôr príznak migrény. Ja som mala nádor a nemohla som vydržať, nezaberali minžiadne lieky, len som ležala, nič som nejedla, vracala som atď.. to je taká bolesť, akú človek nikdy nezažil - obrovská. Ako píše aj tu anonym. Potom ma to už bolelo stále a nič nezaberalo.
@anonym_841ae2

@andrea232 ďakujem za odpoved a začali ti tiie bolesti hneď silne ? Alebo poviem príklad chvíľku slabé. Postupne sa stupňovali ?

lili246
autor
8. okt 2025
@anonym_bfda19

@lili246 tou úzkosťou si privodís choroby.Liecis sa u psychiatra?

@anonym_bfda19 liecila som sa … mala som stym pokoj ale teraz znova mi nastali úzkosti strachy tak som už objednaná aj Psych .

danielahamar
9. okt 2025

Histamin a alergie na jedlo vylúčené?

anonym_2bd692
9. okt 2025
@lili246

@anonym_2bd692 neriešte prosím 😉 ak sa neviete vžiť do panickyvh atakov a úzkosti nikdy nepochopíte ! Tak poprosím ignor … rada by som bola zdravá ! Žiaľ môj mozog nadpriemerne rozmýšľa a rady od ľudí ma povzbudia !

@lili246 autorka, ja som nereagovala na teba ale na mudreho anonyma, co zas dava devilne rady a ma nick taktotedanie, teda, predpokladam. Viem co su pani ke ataky. Ja ti prajem, aby si sa dala dokopy a mohla zit normalny zivot.🍀🍀

anonym_2bd692
9. okt 2025

@lili246 mal to moj priatel, odkedy ma AD tak sa citi ako normalny clovek.

lili246
autor
9. okt 2025
@anonym_2bd692

@lili246 autorka, ja som nereagovala na teba ale na mudreho anonyma, co zas dava devilne rady a ma nick taktotedanie, teda, predpokladam. Viem co su pani ke ataky. Ja ti prajem, aby si sa dala dokopy a mohla zit normalny zivot.🍀🍀

@anonym_2bd692 prepáčte nepochopila som 😌 ďakujem krásne ste zlata 🙂 🥰

lili246
autor
9. okt 2025
@anonym_2bd692

@lili246 mal to moj priatel, odkedy ma AD tak sa citi ako normalny clovek.

@anonym_2bd692 SK dá smiem spýtať aké lieky ma ?

anonym_2bd692
9. okt 2025
@lili246

@anonym_2bd692 prepáčte nepochopila som 😌 ďakujem krásne ste zlata 🙂 🥰

@lili246 v pohode, vyznelo to vselijak 🙂 hlavne,ked som tam spomenula ten nick,co vyznelo ako keby som sa rozculovala :D ma Eliceu. Ale je mu fakt o 10000x lepsie. Takze ja by som siahla urcite po liekoch, ak sa clovek moze citit opat normalne. Teda, ak ich prepiss psychiater. Jemu nastastie sadli hned prve.

lili246
autor
9. okt 2025
@anonym_2bd692

@lili246 v pohode, vyznelo to vselijak 🙂 hlavne,ked som tam spomenula ten nick,co vyznelo ako keby som sa rozculovala :D ma Eliceu. Ale je mu fakt o 10000x lepsie. Takze ja by som siahla urcite po liekoch, ak sa clovek moze citit opat normalne. Teda, ak ich prepiss psychiater. Jemu nastastie sadli hned prve.

@anonym_2bd692 super mam aj ja eliceu ale po dlhšom čase ma uspávala 🙂 tak som vysadila ale možno len nižšia dávka by stačila s bolo by fajn uvidím prekonzultujem s dr.. ďakujem za vaše odpovede ❤️

anonym_5bdac8
9. okt 2025
@anonym_68e43b

to co pises nie je vobec indikacia na CT ani na MRI, menej sa pozoruj pi dostatocne ak mas problem s prilisnym pozorovanim sa tak smer psycholog atd

@anonym_68e43b blbosť ako mraky. Môjho deda bolievala hlava, doktor ho odbil nech si kúpi Ibuprofen a dedo skonal do 4 mesiacov na glioblastóm. Ináč bol fit, športoval celý život, aktívny. Nedávna skúsenosť u suseda, tiež ho bolievala hlava, doktor ho odbil, že dnes každého bolí hlava. No a jemu praskla aneuryzma a skončil ako ležiak. 39 rokov. Dlhodobú bolesť hlavy treba vždy vyšetriť.

Strana
z2