Náhle točenie hlavy a časté závraty

petruska1511
14. jan 2019

Ahojte žienky. Opraciam sa na vás s prosbou či neviete čo so mnou je, či sa to náhodou niektorej z vás už nestalo.
Včera večer som len tak ležala a zrazu sa mi začala točiť neskutočne hlava a neprestávalo to ani po pól hodine. Ďalej nasledovala bolesť hlavy a nevoľnosť. Ráno keď som sa zobudila bolo mi síce lepšie ale nevoľnosť neustupovala. O hodinu som nedokázala udržať ani rovnováhu a spadla som. Znova sa opakoval priebeh včerajšieho večera. Teraz aj keď sa mi hlava netočí a nemám ani závraty, no stále som malatná a je mi nevoľno.
Prosím vás, ak ste sa niektorá s tým stretli alebo sa to stalo vám napíšte mi prosím o tom. Vopred vám ďakujem a prajem krásny deň😏🙂

pininka
14. jan 2019

@petruska1511 áno, mám to často, u mňa je to nízky tlak. Najhoršie som to mala v tehotenstve

dzulli1980
14. jan 2019

Aj mne sa to stáva, tiež mám nízky tlak ... vtedy si zvyknem dať tabletku magnézia, mne pomôže ... no môžeš to mať aj krčnú chrbticu - skús rozmasírovať.
@petruska1511

lindusss2016
14. jan 2019

@petruska1511 ja ta nechcem plasit, lebo to moze byt vselico naozaj, ale sestre na zaklade tohto objavili nador. Ale ona aj vracala. Trvalo to tri dni a potom to ustupilo, no medzitym ju uz neurolog objednal na ct, kde sa to ukazalo.

simsalabim
14. jan 2019

@petruska1511 mohla by to byt aj migrena. Najlepsie bude zajst za lekarom.

meninka
14. jan 2019

Koľko máš rokov? Nemusí to byť nic vážne, nestretla som sa s tým.

slavkasobanska
14. jan 2019

Ahoj ja som to mala,a zistili mi Vertigo to je z vnútorného ucha,berú sa na to lieky a cvičenia sú na to...to je že sa upchávajú cievky v uchu a tlačia na nerv...skús ísť na ušné ...či to nemáš..

siska53
14. jan 2019

@petruska1511 u mna to bola chrbtica. Rano sa mi tocila hlava , zarovne strasny hlad, sup do kuchyne 4nozky, nejak drziac sa som sa najedla, 4nozky do postele a cele doobedie o nicom, az poobede som mohla zacat normalne fungovat. Trvalo to skoro 2tyzdne,bola som u neurologa s tym..potom.to prešlo. Bola som akurat po skole,takze nastastie som nechodila do prace.

rawmamka
14. jan 2019

@petruska1511 To môže byť všeličo - od kolísania krvného tlaku, cez zaseknutý nerv v krčnej chrbtici, vertigo, migrénu až po nádor mozgu. Treba ísť k obvodnému lekárovi a ten podľa príznakov určí, ku ktorému špecialistovi bude treba ísť na vyšetrenie.

petruska1511
autor
15. jan 2019

Všetkým vám veľmi pekne ďakujem. Ak sa mi to nezlepší pôjdem k obvodnej. 🙂

0martina0
15. jan 2019

aj ja mavam take zavraty sem tam a nikdy som to nemala,a dnes som bola s dcerou u lekara tak som si pytala zmerať tlak a mam ho nizky tak to môže byť pričina,kazali mi piť veľa tekutin,zrobiť si silnejšiu kavu ale isť si dať hlavne skontrolovať krvny obraz aj vtedy je tlak nizky,tak to môže byť aj pričina u teba,no tak som neni sama😉

severannka
18. dec 2019

@slavkasobanska ahoj a dá sa to vyliečiť

slavkasobanska
18. dec 2019

@severannka no beriem lieky a musím cvičiť , ale vráti sa to niekedy , no údajne sa to dá vyliečiť som sa dozvedela len som sa k tomu ešte nedostala , po sviatkoch sa objednam a uvidím