Najlepší kolagén pre mužov na bolesť kolien
Dobrý deň prajem
Hľadám účinný kolagén pre muža ( na kolená).
Čo Vám zabralo, pomohlo.
Ďakujem krásne
Bolo by zistit co sposobuje bolest=artroza.meniskus,svaly atd
@alenamihal viem, čakáme na termín u ortopéda
Ale len tak preventívne
@alenamihal prosím, ak je artróza, ktorý kolagén je vhodný?
Mne pomaha arthrostop rapid. Asi to nie je kolagen, neviem... Po roku diskusii na roznych forach som zistila, ze kazdemu pomaha nieco ine.
Radšej chondroprotektíva napr. Alavis triple blend.
kolagénu je jedno,či ho zje žena alebo muž.
Kolagénu je jedno,čo ťa bolí,on nevie,že má ísť do kolena.
Kolagén je bielkovina,ktorá keď vstúpi do tráviaceho traktu,tak telo ju spracuje a pošle tam,kam treba.
@alenamihal prosím, ak je artróza, ktorý kolagén je vhodný?
@isis234 mne ortoped predpisal condrosulf na 1/2 roka,ale to som nevedela,ze je to len svalove napatie..myslela som si ,ze to bude klb,meniskus ,rengen ukazal 1st artroza /co ma skoro kazde jeden clovek v mojom veku 45plus/...isla som nakoniec ku fyzio a ten mi odporucil Barny's prasok = je to pre kone,ale ja si davam malu davku ...Alavis tiez ma dobre produkty ,oni spolupracuju s Barnys..skus kuknut na to...mne este ortoped poradil studenu sprchu na kolena,to mi pomohlo vela..len treba zistis kde je problem,co uz mate termin... este by som isla k dobremu fyzio,mozno ma len natiahnute svaly a premasiruje mu to ...
@isis234 mne ortoped predpisal condrosulf na 1/2 roka,ale to som nevedela,ze je to len svalove napatie..myslela som si ,ze to bude klb,meniskus ,rengen ukazal 1st artroza /co ma skoro kazde jeden clovek v mojom veku 45plus/...isla som nakoniec ku fyzio a ten mi odporucil Barny's prasok = je to pre kone,ale ja si davam malu davku ...Alavis tiez ma dobre produkty ,oni spolupracuju s Barnys..skus kuknut na to...mne este ortoped poradil studenu sprchu na kolena,to mi pomohlo vela..len treba zistis kde je problem,co uz mate termin... este by som isla k dobremu fyzio,mozno ma len natiahnute svaly a premasiruje mu to ...
@alenamihal condrosulf nie je kolagén.Je to liek.
Liek obsahuje liečivo sodnú soľ chondroitín-sulfátu. Je určený na dlhodobú liečbu degeneratívnej choroby kĺbov (osteoartrózy), hlavne nasledujúcich typov osteoartrózy:
stehnovo-lýtková,
stehnovo-kolenná,
artróza bedrového kĺbu,
artróza kolena,
artróza prstových kĺbov.
Condrosulf podporuje zdravie kĺbov a ich regeneráciu, kým kolagén podporuje zdravie spojivového tkaniva.
Condrosulf je liek, kolagén je proteín, ktorý tvorí tkanivo.
Ahoj, môj muž bral dlhé roky (nie sústavne - vždy len pri bolesti, ktoré po pár týždňoch ustúpili a vŕatili sa po pár mesiacoch) Alavis. Ale akurát predvčerom som čítala článok na startitupe presne na túto tému. Pozri, možno nájdeš čo hľadáš 🙂 https://www.startitup.sk/najlepsi-kolagen-na-kl... .
mna kolena bolievaju pravidelne hlavne ked sa viac hybem v lete a pomaha mi inca kolagen