icon

Najlepšie magnézium proti únave a nízkemu tlaku

24. sep 2025

Poradte mi prosim magnézium na únavu, nízky tlak, vyčerpanie, úzkosti, občas tŕpnutie končatín krce.
Môže mi niečo pomocť? Ďakujem. Neviem aké su medzi nimi rozdiely. Z gymbeam som si objednala a ten Magnosolv viem ze je na predpis.

Najlepšie magnézium proti únave a nízkemu tlakuNajlepšie magnézium proti únave a nízkemu tlakuNajlepšie magnézium proti únave a nízkemu tlaku
mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_7338d0
25. sep 2025

Magnosolv je top... Ak by ti moc znižoval tlak, dávaj si pol vrecka, prípadne si zarob celé vrecko do 1,5 litrovej fľaše a popíjaj počas dňa, nebude ti zrážať tlak... Poskúšala som všetky magnezka, ktoré si sem pridala (a aj mnohé ďalšie) a s ničím iným som nemala lepšie výsledky ako s Magnosolvom... A to som tetanik, musím nejake magnezko brať

anonym_0d1a67
25. sep 2025
@anonym_7338d0

Magnosolv je top... Ak by ti moc znižoval tlak, dávaj si pol vrecka, prípadne si zarob celé vrecko do 1,5 litrovej fľaše a popíjaj počas dňa, nebude ti zrážať tlak... Poskúšala som všetky magnezka, ktoré si sem pridala (a aj mnohé ďalšie) a s ničím iným som nemala lepšie výsledky ako s Magnosolvom... A to som tetanik, musím nejake magnezko brať

@anonym_7338d0 vieš čo mne poradila neurologicka?Že sa mám naučiť žiť tak, aby mi netrpli pery a nebola som nervózna.Ci chcem celý život jesť magnézium?To, že doplnas magnézium je fajn, ale je dôležitý aj vápnik a to ti málokto povie každý len doplňte mg.Doplna sa to tuším 3:1 zistite si na webe.Plus probiotiká a mať zdravé črevá a v poriadku žalúdok kvôli vstrebávanie
Začala som chodiť na terapiu, každý deň hodina pohybu akéhokoľvek , nájdem si čas na seba ticho kľud a je mi oveľa lepšie po pár mesiacoch.Si vystresovaná máš zlú stravu

svetlonos
25. sep 2025

Odporúčam aj krvný test a daj si zistiť feritin = zásobník železa. To ked doplniť (idealne v infúzie + vitamin C k tomu), budeš ako znovu zrodena 🙂
Ten magnetov mam tiež, je dobrý.

billy_jean
25. sep 2025

Tak ako bolo už vyššie spomenuté, neviem, či si mala robený komplet krvný obraz, železo, mineralogram - draslík, magnézium. Ja mám nízky tlak a som unavená a žiaľ magnosolv je super, ale ešte viac ma dorazí. Ten si dávam iba večer pred spaním. Cez deň si dávam cardilan - kombinácia draslíku a magnézia, a zároveń železo. Ak máš problém s únavou, bola si na vyšetrení štítnej žľazy?

anonym_3092f5
25. sep 2025

magnosolv tlak znižuje, ako aj akékoľvek iné magnézium.

zmrzlinka2021
25. sep 2025

@anonym_autor ak máš reálne psychiatrické problémy, mg ti nepomôže. Je potrebné čím skôr nasadiť liecbu

autor
25. sep 2025
@billy_jean

Tak ako bolo už vyššie spomenuté, neviem, či si mala robený komplet krvný obraz, železo, mineralogram - draslík, magnézium. Ja mám nízky tlak a som unavená a žiaľ magnosolv je super, ale ešte viac ma dorazí. Ten si dávam iba večer pred spaním. Cez deň si dávam cardilan - kombinácia draslíku a magnézia, a zároveń železo. Ak máš problém s únavou, bola si na vyšetrení štítnej žľazy?

@billy_jean Bola som na vyšetrení stitnej žlazy, v utorok mi železo kontrolovali a bola som prekvapená ze ho mam veľmi dobre, a áno aj krvný obraz u obvodnej

autor
25. sep 2025
@billy_jean

@billy_jean Ja mam všetko dobré len mam nizky tlak a to môže byť kludne genetika po babke tá mala nízky odpadavala

billy_jean
25. sep 2025
@anonym_autor

@billy_jean Ja mam všetko dobré len mam nizky tlak a to môže byť kludne genetika po babke tá mala nízky odpadavala

@anonym_autor ja mám tiež nízky tak, okolo 90/60 väčšinou, preto viem, že mi magnézium nerobí dobre. Naposledy som po Magnosolve skoro odpadla.

autor
25. sep 2025
@billy_jean

@anonym_autor ja mám tiež nízky tak, okolo 90/60 väčšinou, preto viem, že mi magnézium nerobí dobre. Naposledy som po Magnosolve skoro odpadla.

@billy_jean Aj ja mam rano 90/60 na lacno ale ked sa najem dam si kavu kofein mi to stupne na 120, ale ked mam napriklad prvy deň menstruaciu a silno krvacam tak mi je tiež na odpadnutie

billy_jean
25. sep 2025
@anonym_autor

@billy_jean Aj ja mam rano 90/60 na lacno ale ked sa najem dam si kavu kofein mi to stupne na 120, ale ked mam napriklad prvy deň menstruaciu a silno krvacam tak mi je tiež na odpadnutie

@anonym_autor no tak to má šťastie, ja mám 90/60 bez ohľadu na jedlo a na kávu. Maximum čo viem dosiahnuť je 100/70, s odretými ušami. Magnézium tolerujem iba na večer, pred spaním. A to som brala aj vnútrožilivo.