Najlepšie magnézium proti únave a nízkemu tlaku
Poradte mi prosim magnézium na únavu, nízky tlak, vyčerpanie, úzkosti, občas tŕpnutie končatín krce.
Môže mi niečo pomocť? Ďakujem. Neviem aké su medzi nimi rozdiely. Z gymbeam som si objednala a ten Magnosolv viem ze je na predpis.

Magnosolv je top... Ak by ti moc znižoval tlak, dávaj si pol vrecka, prípadne si zarob celé vrecko do 1,5 litrovej fľaše a popíjaj počas dňa, nebude ti zrážať tlak... Poskúšala som všetky magnezka, ktoré si sem pridala (a aj mnohé ďalšie) a s ničím iným som nemala lepšie výsledky ako s Magnosolvom... A to som tetanik, musím nejake magnezko brať
Magnosolv je top... Ak by ti moc znižoval tlak, dávaj si pol vrecka, prípadne si zarob celé vrecko do 1,5 litrovej fľaše a popíjaj počas dňa, nebude ti zrážať tlak... Poskúšala som všetky magnezka, ktoré si sem pridala (a aj mnohé ďalšie) a s ničím iným som nemala lepšie výsledky ako s Magnosolvom... A to som tetanik, musím nejake magnezko brať
@anonym_7338d0 vieš čo mne poradila neurologicka?Že sa mám naučiť žiť tak, aby mi netrpli pery a nebola som nervózna.Ci chcem celý život jesť magnézium?To, že doplnas magnézium je fajn, ale je dôležitý aj vápnik a to ti málokto povie každý len doplňte mg.Doplna sa to tuším 3:1 zistite si na webe.Plus probiotiká a mať zdravé črevá a v poriadku žalúdok kvôli vstrebávanie
Začala som chodiť na terapiu, každý deň hodina pohybu akéhokoľvek , nájdem si čas na seba ticho kľud a je mi oveľa lepšie po pár mesiacoch.Si vystresovaná máš zlú stravu
Odporúčam aj krvný test a daj si zistiť feritin = zásobník železa. To ked doplniť (idealne v infúzie + vitamin C k tomu), budeš ako znovu zrodena 🙂
Ten magnetov mam tiež, je dobrý.
Tak ako bolo už vyššie spomenuté, neviem, či si mala robený komplet krvný obraz, železo, mineralogram - draslík, magnézium. Ja mám nízky tlak a som unavená a žiaľ magnosolv je super, ale ešte viac ma dorazí. Ten si dávam iba večer pred spaním. Cez deň si dávam cardilan - kombinácia draslíku a magnézia, a zároveń železo. Ak máš problém s únavou, bola si na vyšetrení štítnej žľazy?
magnosolv tlak znižuje, ako aj akékoľvek iné magnézium.
@anonym_autor ak máš reálne psychiatrické problémy, mg ti nepomôže. Je potrebné čím skôr nasadiť liecbu
Tak ako bolo už vyššie spomenuté, neviem, či si mala robený komplet krvný obraz, železo, mineralogram - draslík, magnézium. Ja mám nízky tlak a som unavená a žiaľ magnosolv je super, ale ešte viac ma dorazí. Ten si dávam iba večer pred spaním. Cez deň si dávam cardilan - kombinácia draslíku a magnézia, a zároveń železo. Ak máš problém s únavou, bola si na vyšetrení štítnej žľazy?
@billy_jean Bola som na vyšetrení stitnej žlazy, v utorok mi železo kontrolovali a bola som prekvapená ze ho mam veľmi dobre, a áno aj krvný obraz u obvodnej
@billy_jean Ja mam všetko dobré len mam nizky tlak a to môže byť kludne genetika po babke tá mala nízky odpadavala
@billy_jean Ja mam všetko dobré len mam nizky tlak a to môže byť kludne genetika po babke tá mala nízky odpadavala
@anonym_autor ja mám tiež nízky tak, okolo 90/60 väčšinou, preto viem, že mi magnézium nerobí dobre. Naposledy som po Magnosolve skoro odpadla.
@anonym_autor ja mám tiež nízky tak, okolo 90/60 väčšinou, preto viem, že mi magnézium nerobí dobre. Naposledy som po Magnosolve skoro odpadla.
@billy_jean Aj ja mam rano 90/60 na lacno ale ked sa najem dam si kavu kofein mi to stupne na 120, ale ked mam napriklad prvy deň menstruaciu a silno krvacam tak mi je tiež na odpadnutie
@billy_jean Aj ja mam rano 90/60 na lacno ale ked sa najem dam si kavu kofein mi to stupne na 120, ale ked mam napriklad prvy deň menstruaciu a silno krvacam tak mi je tiež na odpadnutie
@anonym_autor no tak to má šťastie, ja mám 90/60 bez ohľadu na jedlo a na kávu. Maximum čo viem dosiahnuť je 100/70, s odretými ušami. Magnézium tolerujem iba na večer, pred spaním. A to som brala aj vnútrožilivo.