icon

Nález na pečeni

majkabr
5. júl 2025

Stalo sa Vám niekomu že Vám na sone našli niečo na pečeni a nebola to hned rakovina a nádor ale niečo iné. Mne našli teraz a mám hrozny strach z toho najhoršieho-

Strana
z2
balerina2025
5. júl 2025
@laurikagab

@balerina2025 áno,presne stále mám pocut,že je to pankreas,ale na sone sa ukázal ako ok a chvost nebolo moc vidno..chcela som CT alebo magnetickú,ale že nemôžu,lebo sono bolo ok aj výsledky všetky..

@laurikagab najhorsie je hlava pankreasu ale ta zvacsa je vidno ak nemas plyny c reve. tipujem ze ti robili aj pankreaticke enzymy...ak mas aj cukor ok aj krv. tak oni neplytvaju vysetreniami, nemaju na to diagnozu a chudaci poistovne by museli vela platit. svine

laurikagab
5. júl 2025
@balerina2025

@laurikagab najhorsie je hlava pankreasu ale ta zvacsa je vidno ak nemas plyny c reve. tipujem ze ti robili aj pankreaticke enzymy...ak mas aj cukor ok aj krv. tak oni neplytvaju vysetreniami, nemaju na to diagnozu a chudaci poistovne by museli vela platit. svine

@balerina2025 no,mala som plyny v črevách tak to nebolo tak vidno..cukor ok.. enzýmu neviem,či robili..

nairobi
5. júl 2025
@balerina2025

@nairobi kokos, a mas dake potiaze? mas zvacsenu pecen ci ako toje.

@balerina2025 nie, vôbec nič mi nieje,keby som nešla nahodou na sono tak o tom ani netuším a potom ma poslali na CT a budeme to len sledovať

balerina2025
5. júl 2025
@nairobi

@balerina2025 nie, vôbec nič mi nieje,keby som nešla nahodou na sono tak o tom ani netuším a potom ma poslali na CT a budeme to len sledovať

@nairobi to je sila ale asi su male

katinka71
6. júl 2025
@majkabr

@balerina2025 píšu že lezia
musím dalej na CT

@majkabr ano ored 3 rokmi pri preventivnej prehliadke kazdorocnej mi robia aj sono brucha,rok predtym som nemala nic,dr ma hned poslala na magneticku a vysledok FNH benigny nador pecene ,chodim 2x rocne na magneticku,inak nemam ziadne obtiaze

balerina2025
6. júl 2025
@katinka71

@majkabr ano ored 3 rokmi pri preventivnej prehliadke kazdorocnej mi robia aj sono brucha,rok predtym som nemala nic,dr ma hned poslala na magneticku a vysledok FNH benigny nador pecene ,chodim 2x rocne na magneticku,inak nemam ziadne obtiaze

@katinka71 presne aky typ a ziadne tlaky boelst nic?

katinka71
6. júl 2025

Fokalna nodularna hyperplazia FNH,nie nemam ziadne bolesti,len zle pecenove testy aj to nie vsetky ale sposobuje to aj celiakia,ktoru mi objavili pri celkovom vystreni,tiez nemam priznaky,uz musim zacat dietu bezlepkovu

balerina2025
6. júl 2025
@katinka71

Fokalna nodularna hyperplazia FNH,nie nemam ziadne bolesti,len zle pecenove testy aj to nie vsetky ale sposobuje to aj celiakia,ktoru mi objavili pri celkovom vystreni,tiez nemam priznaky,uz musim zacat dietu bezlepkovu

@katinka71 toto mam na zaludku presne

bebetko4
6. júl 2025

Aj mna z preventivky poslali na sono a zistili utvar 10cm. Nebola to rakovina, ale cysta. Vyoperovali a som v sledovani. Neboj. Radsej nech sa zisti a pomozu ti.

Strana
z2