Napuchnutý palec z hrubých siloniek
Prajem pekný večer. Potrebovala by som radu. Takto napuchnutý palec mám už asi 4.x a stále sa to objavuje keď dlhšie (viac ako 2dni za sebou alebo viackrát do týždňa) nosím také hrubé zateplené silonky (keď viete aké myslím) a od kotníka dole už nie sú ale sú ako normalna sikonka. No a ten šev ktorý ide cez prsty my stále tlačí na ten prst a po nosení mi napuchne. Teraz som ich mala 3 dni za sebou… neviem čo s tým stále mi to zahnisá a mám to napuchnuté aspoň týždeň a pól…
Objavuje sa to len na tom prste na ľavej nohe a len keď je na to vyvíjaný takýto tlak ako napr. z tej silonky, ALE stále mi to potom zmizne takže neviem čo to môže byť.
Ďakujem vopred za odpoveď. 🤍😣

Mozno o cislo vacsie silonky, aby neboli tesne? Ale ak vies, ze to je nimi, tak ich nenos.
Zarasteny nechet,na nohach sa nestrihaju nechty do oblucika, ps pri dne opuchaju klby
To nie je zo siloniek. Zarasta ti nechet, mas tam infekciu. Vyliec si zapal, napriklad obkladmi z visnevskeho balzamu a nauc sa strihat nechty na nohach. Na nohach sa nechty strihaju do rovna, nie do obluka, aby nezarastali
@viestta
Baby ako ich strihat do rovna ked rastu do obluka? Mne rastu tak do obluka ze ich rovno strihat nemozem keby to robim vyzeralo by to naozaj otrasne. Kamoska si striha do rovna ale jej aj akoby rastu do rovna tak to vyzera normalne. Tiez mi uz dva krat zarastol nechet ale same to preslo. Je to kvoli tomu strihaniu?
Zarasteny necht+šev na silonke+mozno tesna topanka k tomu. Ak mas tesne topanky, tak hruby šev na silonkach o to viac tlaci. Ale treba aj zastrihnut necht.
@tundra toto nie je Dna.
Nechty na nohách sa strihajú rovno. Máte ich hrozne krátke a do oblúka, aj z toho môžu byť problémy. Prosto, keď vám to tam dráždi preto, tak sa vyhýbajte takym silonkám zatiaľ. Skúste sa spýtať na kožnom alebo pedikúre.
Ten palec na nohe je zapáleny vôbec to nesúvisí so silonkami v lekárni si treba kúpiť ichtyolovu masť aby sa palec zahojil a bude po probléme.

@kika252525 vyzerá to ako zarastený necht ale keď tvrdíš, že to máš od silonky, ktorá ti tam tlači, tak ju nenos a máš po probléme. Aj keď neviem no, čo toto môže spôsobovať silonka.