icon

Narazené rameno

tinka39
28. mar 2016

Potrebujem poradit nieco na.narazene rameno. Som dva a pol tyzdna po autonehode kde som si narazila rameno. Nenormalne to stale boli a k tomu vsetkemu som v 29tt tehotenstva nastastie malemu sa nic nestalo a pekne rastie dalej 🙂 len rameno ma trapi nakolko je to velka bolest aj pri obliekani a spat na pravej strane ani nemozem ☹

janinah
28. mar 2016

prečo neideš na seriozne vyšetrenie?

zibi
28. mar 2016

@tinka39 chod normalne na vysetrenie... tu ti nikto nic neporadi
moze to byt buchnute a narazene a treba na to klud a cas... si tehu, tak doktori ti budu viac vediet poradit, co na to mozes , a ci mozes aj nejake lieky, pripadne ultrazvuk a nie rtg .. lekar viac vyriesi 😉

biancarv
28. mar 2016

Ahoj. Mala som podobný problém. Mne pomohla konská masť. Síce to trvalo vyše mesiaca kým sa to dalo dokopy , ale mi to pomohlo. Predpokladám, že si bola u lekára, len chceš poradiť ako to čo najskôr uzdraviť. Veľa šťastia 🙂

tinka39
autor
28. mar 2016

@biancarv a chladiva ci hrejiva ta mast?

biancarv
28. mar 2016

@tinka39 ja som mala akurát doma chladivu, tak tú som používala.

tinka39
autor
28. mar 2016

@biancarv skusim dakujem 🙂

stepanka274
28. mar 2016

Ak mas doma svedske kvapky, tak si to rameno potieraj 2-3,x denne, je to velmi univerzalne a ucinne bez vedlajsich ucinkov

nikita002
5. jan 2020

@stepanka274 ahoj chcem sa spytat tiez ma pobolieva aj koleno ale aj otca pobolieva rameno masti ale nejak extra nepomaha to rameno mal vyklbene davnejsie ale je to uz mozem mu dat obklad na to ???