Nárok na invalidný dôchodok pri medulárnom karcinóme štítnej žľazy
Dobrý večer je tu niekto na id s medulárny karcinóm štítnej žľazy a metastázy v uzlynach.Uz druhý krát ma budú operovať a dávam žiadosť o id ale mam pochyby či vôbec na túto diagnózu dávajú id.Preto sa pýtam v skupine.
pozriet si zakon o ID a prilohu diagnoz a budes vediet presne ci tam tvoja spada alebo nie
@demografka je tam iná rakovina štítnej žľazy ale druhý už nie....preto neviem .Tento druh sa nedá liečiť inak iba operačné, takže po operácii keď už nie sú nálezy sa predpokladá, že je človek vyliečenie (ak má aj dobre hodnoty v krvi).ale vracia sa po čase to je aj teraz bohužiaľ môj prípad.Preto sa informujem konkrétne na celú diagnózu.
@demografka je tam iná rakovina štítnej žľazy ale druhý už nie....preto neviem .Tento druh sa nedá liečiť inak iba operačné, takže po operácii keď už nie sú nálezy sa predpokladá, že je človek vyliečenie (ak má aj dobre hodnoty v krvi).ale vracia sa po čase to je aj teraz bohužiaľ môj prípad.Preto sa informujem konkrétne na celú diagnózu.
@nmoso26 otazka je ako napise ziadost lekar a ako zadefinuje dg, je potrebne aby sa nasla v zozname, inac je to hop alebo trop u posudkoveho ci uzna... drzim palce so zdravim

pozriet si zakon o ID a prilohu diagnoz a budes vediet presne ci tam tvoja spada alebo nie