Návšteva psychológa - postup a náklady
Dobrý deň, nikdy som neabsolvovala návštevu psychológa. Aký je postup? Prepláca sedenia poistivňa? Je potrebný azda výmenný lístok?
Ďakujem.
Treba si nájsť takého/takú čo má zmluvu s poisťovňou. Mne prepláca poisťovňa.
Aktuálne navštevujem psychológa, výmenný lístok som potrebovala. Ide to cez poisťovňu ale platím 22 e "administrativny poplatok"
Aktuálne navštevujem psychológa, výmenný lístok som potrebovala. Ide to cez poisťovňu ale platím 22 e "administrativny poplatok"
@anonym_445ed3 za každé sedenie?
Ak ideš cez poisťovňu potrebuješ výmenný lístok. ZP ti preplatí 25 sedení (celkom, nie za rok). Ak nejdeš cez ZP, za sedenie platíš individuálne ja som platila 40 eur a teraz už chcela 50 eur a hovoríme o 50 min. Vieš to mať aj online cez Mojra.sk, Hedepy apd.
Nájdi si zmluvného. K takému je možné, že budeš potrebovať výmenný lístok. Ja som potrebovala. Neplatím nič. Chodím už 2 a pól roka.
K zmluvnému výmenný lístok potrebuješ. Dobrých psychológov je ako šafránu. Budeš rada, ak ťa vôbec nejaký zoberie. Lepšie skúsenosti mám so súkromnými. Skoršie termíny, väčší záujem. Ale nemá na nich každý. Sedenie 40 eur a vyššie. Omnoho ľahšie a rýchlejšie sa však dostaneš k súkromným.
K zmluvnému výmenný lístok potrebuješ. Dobrých psychológov je ako šafránu. Budeš rada, ak ťa vôbec nejaký zoberie. Lepšie skúsenosti mám so súkromnými. Skoršie termíny, väčší záujem. Ale nemá na nich každý. Sedenie 40 eur a vyššie. Omnoho ľahšie a rýchlejšie sa však dostaneš k súkromným.
@anonym_24366f ešte stále nie je niekomu jasné, že 99,99% psycholóhov je súkromných? Či ju posielaš do štátneho CPP?
@
@anonym_autor aj súkromný môže robiť s poisťovňou, ak áno potrebuješ VL
Potom sú súkromní čo nie sú zazmluvneni tam si platíš všetko sama
Hľadaj klinického psychológa, psychoterapeuta čo má vycvik
@anonym_24366f ešte stále nie je niekomu jasné, že 99,99% psycholóhov je súkromných? Či ju posielaš do štátneho CPP?
@anonym_1ee22c no tak jej to napíš odbornejšie. To čo som napísala ja, pochopí každý. Za slovíčka sa budeme chytať. To jej pomoze.. Princíp je rovnaký.
@anonym_445ed3 za každé sedenie?
@anonym_autor ano, za každé sedenie
@anonym_1ee22c no tak jej to napíš odbornejšie. To čo som napísala ja, pochopí každý. Za slovíčka sa budeme chytať. To jej pomoze.. Princíp je rovnaký.
@anonym_24366f to nie je chytanie za slovíčka. Píšeš zavadzajúco. Ak chceš poradiť, vyjadri sa správne. .
Mala som vymenny listok od vseobecneho lekara neplatila som nikdy nic.

@anonym_autor vymenny listok ti netreba, ostatne neviem, tak to snad poradi niekto dalsi.