icon

Návyk na sprej Olynth

mrcha69x
21. jan 2023

Ahojte babenky potrebovala by som poradiť …mam 20.. robim v prašnom… a ako každý rok mam cez zimu problém s nosom upchatý je uplne a bez červeného olynthu sa to neda. Lenže som sa na nom stala závislá miniem ho rovno niekoľko kupujem ho nonstop az ki to je pred predavačkami trapne . Morské soli a podobne mi nepomáhajú ani mentolové tyčinka vsetko tak na par minut. V noci nemozem spávať dokym si nestretnem olynth Lenze chcem z neho nejako upustiť lebo je to uz moc tolko ho používať. Nejake odporučenie na odvykanie si od neho alebo nieco nenavikove co by mi pomohlo s tym nosom prežiť noc?

veronika_sk000
21. jan 2023

@mrcha69x moja lekarka mi hovorila ze tieto spreje podporuju opuchy sliznice, tiez som mala s tym problem, predpisala mi teraz sprej na alergiu a tablety, po dvoch dnoch uzivania mam pokoj

mrcha69x
autor
21. jan 2023

@veronika_sk000 pisala si svojej obvodnej alebo alergologicke? Lebo by som to uz mala riešiť

simona1306
21. jan 2023

no, u mna teda pomohlo iba zo dna na den si nedat proste a vydrzat. Do troch dni bolo vsetko ok. Uz su to 4 roky a ja tieto spreje nepouzivam uz ani pri chripke.

terezka2911
21. jan 2023

@mrcha69x hlavne ich nevolaj predavačky, prosím ťa

veronika_sk000
21. jan 2023

@mrcha69x obvodnej, ta mi predpisala nejaky zaklad a hovorila, ze ak to nepomoze, tak dalsie lieky moze predpisat ORL, mne sa alergia vytvorila v tehotenstve, potom to zmizlo a po chorobe sa opat vratilo to upchavanie nosa

liz_lemon
21. jan 2023

@mrcha69x treba ist na ORL

msnesquik
21. jan 2023

@mrcha69x bud na alergologiu, kde ti da kortikoidovu sprej do nosa alebo si vecer streknut len do jednej dierky, stacia dva dni a je to ok

xsuzannex
21. jan 2023

Kup si aspon detsky olynth

iviska_b
3. feb 2023

Ahoj, mne pomohol sprej euphorbium compositum heel s, tiez som ho nasla v podobnej diskusii tu na mk a dokonca na druhy den som mala pokoj.. bola som závislá 2 roky, som alergologicka, mam histaminovu intoleranciu, nos sa mi upchá aj ked si len vina chlipnem.. teraz nic. Pred dvomi mesiacmi som si posledny krat strekla olynth..🥳🥳

iviska_b
3. feb 2023

*alergička (nie alergologicka) ale myslela som na nu ako som tu spravu pisala😂 povedala mi ze na takuto závislosť mi pomoze uz len vyskrab sliznice

mrcha69x
autor
3. feb 2023

Doktorka mi Predpísala flixonase vraj sa mi pri tej závislosti atrofovali bunky sliznice a orl predpísal nasonex cez noc to zaberá Ale cez den vobec :D