Necht a pod ním čierne. Môže to byť rakovina?
Toto som si dnes všimla a dala som do googlu že čo to môže byt až mi zle zostalo

Preco hned rakovina?
Syn ma hnedasty pasik na nechte na ruke tiež sme vistraseny
To ťa ako napadlo s tou rakovinou?🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mne to hneď vyhodilo že melanóm
Kedy, kedy konečne začnú ľudia nemyslieť na rakovinu? Prečo to musí byť hneď rakovina??
@zolkomikinika vystrašený
zeny to fakt neviete taketo zakladne veci??? ako asi ju to mohlo napadnut?? melanomy sa objavuju vsade na tele a tiez pod nechtami ma uplne pravo byt vystrasena.. dovzdelat sa treba ;)
Zakladatelka temy- na 99 percent sa nemusis bat rakoviny vyzera to byt len nazrazana krv co zoxidovala a je cierna. Ale to 1 percento tam je,, hlavne preto lebo melanom sa objavi pod nechtom palca na nohe alebo ruke.. keby to mas na hocjakom inom prste tak je to o inom. Zavolala by som do dermatologickej ambulancie a spytala sa ci ich mas navstivit. Hlavne sa neboj. 🙂
@stellarstar tomu sa hovori pud sebazachovy, brat v uvahu hned to najhorsie ;)
Neboj sa ja som mala 9 mesiacov dokym odrastol necht na nohe
To vôbec nie je smiešne. Ja som mala to isté a šlo to von...
Autorka: porovnaj si túto fotku s fotkou o 1-2 mesiace. Ak to bude odrastat s nechtom tak je to OK...
Ak to bude aj po 1-2m na rovnakom mieste tak smer kožná.
Mne kožná dala výmenný lístok na plastickú chirurgiu. Odrezali mi štvrť nechtu. Výsledok bol podľa nemocnice - znamienko. Kožná ale tvrdí že znamienko na takom mieste nie je vôbec bezpečné....
Blbé je ze mi pôvodný necht po pol roku odpadol a nový mi rástol ďalší rok ale aspon som kľudná. Mala som to na nechte 5 mesiacov a bola som tiež už trochu vystrašená....
@listy456 dakujem ,že si ma pochopila….ja som taká vystrasena
ked si taka vystrasena, tak chod za lekarom
Klud...ja to mavam bezne...je to zrazeninka pod nechtom..odrastie to..napriklad ja mam problemy s krvou a tvori sa.mi to casto...manzel to mal asi 2krat za zivot a je uplne zdravy 🙂
@bessie12 no ved to je problem ludi, ziadny pud sebazachovy.. google s tym nema nic spolocne, to ze cierna bodka pod nechtom moze byt melanom by mal asi vediet kazdy a uz duplom mamicky. Potom aby sa ludia nahodou nebali tak nemyslia na najhorsie a nedaju si to skontrolovat no a ptm to zistia az v neskorom stadiu. Prehliadka u lekara resp nic nestoji ale liecba rakoviny a zivot ano... telo nam dava naznaky a aj ked sa tu priklanam k neskodlivosti v 99 percentach, nikdy nikomu neodporucim aby sa nedal skontrolovat alebo aby to nebral vazne lebo vzdy treba, ci ide o mna, o dieta, o zviera vzdy kontrolovat. Moze to byt hocico ale netreba vylucovat rakovinu len preto aby som nezila v strachu
-neboj sa je spravne to nebrat na lahku vahu ale netyraj sa tym , zavolaj si vysvetli situaciu a oni ta nasmeruju uz alebo ak chces pockaj ci to bude odrastat s nechtom ako vyssie radili alebo ak sa moc bojis tak hned kontaktuj lekara nic za to nedas a budes mat pokoj na dusi 🙂)
@diaszoky naozaj ja viem že som minulý týždeň padla zakopla som ale mala som tenisky a ani neviem ktorá noha to bola😢😢😢dnes keď som toto zbadala mi došlo až zleeee.
Bojím sa
CHOĎ K LEKÁROVI!!! Modrý koník nerovná sa lekár, preboha.🙈 Tu ti každý povie niečo iné a viac ti to uškodí, než pomôže. Nemusí to byť nič vážne, ale aj môže. A ak je to niečo vážne, čím skôr pôjdeš k doktorovi, tým väčšia šanca problém vyriešiť. Koník a Google je to posledné, kde by si mala hľadať odpovede, lebo čo komentár, to iný laický názor.
@tripetta ja som sa len opýtala jasne že pôjdem k dr.
Ale dostať termín zo dňa na den ku možnému je podľa mňa problém.
Preto som skúsila tu.
@stellarstar Ked uz, vystrašení 😉 Autorka, tiez som take mala na ruke, odrastlo s nechtom 🙂
Ani ja som vtedy si nebola ista keby to bolo to najhorsiw bol by to pasik aj ja som mala temer to iste len vecsie skoda ze uz nemam foto neboj sa fot si necht a v upravach si oznac kde je ta skvrna a o 2 tyzdne zas si oznac ci odrasta ci sa pohyna uvidis ze bude
tak na taky Melanom pod nechtom umrel Bob Marley
@martinmmartin dakujem toto som nepotrebovala citat
@kylie1983 naozaj???bolo to ciernw
@bessie12 máš môj obdiv v pozitívnom mysleni
@peterfeher1975 keby som mala stále len na negatívne (najhoršie) veci myslieť, tak by som skončila niekde na psychiatrii. Moj muž mal alebo možno stále ma nieco na nechte, ale odrasta to. Pravdepodobne sa len niekde udrel. Staci to len sledovať a keď sa mi niečo nezdá, tak idem k lekárovi.
Treba to v kazdom pripade sledovat. Zial, svokre takto zcernel cely necht a palec a veru bola to rakovina koze. Musel ist prec. No a zacal sa kolotoc vysetreni, liecby. Trvalo to cca 10r. Zial, uz nie je medzi nami. 😥. Takze ano, moze to znamenat aj onkologicke ochorenie. Urcite s tym ist na poriadne vysetrenie.
@silvike 😢😢😢😢😢😢😢
Jaaj, tak ale ked ste zakopla, tak zrejme u vas to budd len buchnute. To by malo zmiznut. V kazdom pripade sledovat, pripadne, ked nebude miznut alebo sa to bude zvacsovat urcite vysetrit.

zrazená krv.....si sa niekde buchla a je tam zrazeninka....