Nechutí mi jesť

28. nov 2022

Pred dvomi tyzdnami som bola hospitalizovana na psychiatrii tam som jedla riadne vsetko 3x denne plus som mala aj sladkosti. Menili mi lieky. Odkedy som prisla domov vobec mi nechuti jest na nic nemam chut aj ked nieco konecne zjem tak ako mačka. Pisem o sebe preto tak ci to s tym nemoze suvisiet alebo preco mi vlastne nechuti moze mi nieco byt ?

katarinaba
28. nov 2022

Precitaj si pribalovy letak, kludne to moze byt vedlajsi ucinok liekov. Teda ak tvojim problemom nie je anorexia a jej pripadne recidiva, resp. zhorsenie. Urcite to konzultuj s lekarom.

autor
28. nov 2022

@katarinaba Nie nie anorexia. Mam tazku depresiu v letakoch sa prave pise ze vedlajsi ucinok je zvysena chut do jedla

malacibulka
28. nov 2022

V nemocnici si mala rezim, doma nemas. Nastav si ho sama. Psychohygiena je pre teba zivotne dolezita. Ak potrebujes pomoc a potravinami/varenim, vyuzivaj donasky alebo poziadaj pribuznych/priatelov aby ti pomohli navarit do mrazaku.

autor
28. nov 2022

@malacibulka my praveze mame navarene cely tyzden moj ocko vari takze ja by som mala v pohode pravidelne co zjest ale mne sa to neziada

malacibulka
29. nov 2022

To je v poriadku ze sa ti neziada. Spapaj kolko vladzes, aj keby to malo byt len zopar sust, len pravidelne. Tiez nechcem jest ale musim, lebo cakam bebe. Ty musis lebo aj hlavicka sa lieci jedlom, rezimom.

jjanulienka
29. nov 2022

To robí psychika asi, skús si dať pangamin

kvetinka75
29. nov 2022

jedným z príznakov depresie je nechutenstvo. Treba riešiť s dr.