Nechystá sa niekto do kúpeľov Lúčky vo februári, marci 2020 ?
Ahojte chcem sa spýtať či sa niektorá nechystáte do kúpeľov v termíne február - marec 2020. A taktiež sa chcem spýtať, ako dlho trvalo kým Vám doktorka vybavila kúpele. Ja tam chcem ísť kvôli trom problémom tak verím, že to bude čo najrýchlejšie: ťažký potrat po ivf, dá sa povedať že aj čiastočná neplodnosť keďže sa nám nepodarilo samým a po operácii slepého čreva po ktorom nasledoval aj ten potrat.. Ako dlho ste tam boli? Čo ste tam robili celé dni? Mohol prísť aj manžel sa tam aspoň na víkend ubytovať? A hlavne, pomohlo Vám to? Viem, že sú tu podobné témy, ale chcela by som aktuálne info 🙂 Ďakujem
@monika6162 ešte som chcela povedať, že manžel aj so synom boli za mnou na celý víkend..
@monika6162 ahoj, ja som zase bola minuly rok v septembri. uvidim, ako tento rok ale chcela by som ist nejako v lete. no kedze mi uz raz poistovna preplatila liecebny pobyt, tak sa obavam, ze druhy krat s tym uz budem mat problem, no uvidim, zatial som to nezacala ani riesit. ja osobne som bola 4 tyzdne, kedze mi pobyt preplacala poistovna. muz so synom ma boli pozriet vela krat. oni sa tam neubytovali ale kazdy vikend chodili aspon na jeden cely den za mnou, vobec s tym nebol problem. cez den som mala rozne procedury a ked som nemala, tak som sa chodila von prechadzat alebo som isla aj okolie popozerat, je to tam ozaj kraasne😍🌳 a hlavne bolo super to, ze som si tam dokonale oddychla, uplne som vypla! mas sa na co tesit, aj personal je tam mili, ochotni. ako fakt podla mna najlepsie kupele😉
Super ďakujem baby za príjemné ohlasy.. 🙂 Ja sa len trošku bojím, že mi tam bude smutno, nakoľko mám teraz aj trošku ťažšie a smutnejšie obdobie.. Ale možno práve naopak, možno ma to nakopne.. A hlavne verím, že mi aj pomôžu a že sa nám potom podarí aj prirodzene otehotnieť, veď ja tam idem hlavne kvôli tomu.
@monika6162 neboj sa, vsetko bude dobre a mozno to fakt potrebujes, zmenit prostredie. isto sa tam zoznamis s nejakymi fajn babami a rychlo ti to tam aj ubehne. drzim ti palce, aby ti tam pomohli a aby sa vam potom podarili babatko😉🙂
@monika6162 smutno bude možno dva dni.. Myslim tým že ste od seba.. Keď budú odchádzať.. Áno myšlienky budú.. Stále budeš myslieť na rodinku.. Ale každopádne.. Bude ti tam dobre.. Oddýchneš si.. A naberieš veľa síl.. A hlavne budeš mať čas sama pre seba.. Ale vždy sa niečo nájde ako si čas vyplníš.. Je tam toho veľa.. Určite tam budeš mať super partiu a čas ti pôjde potom rýchlo.. Budeš spokojná..
@monika6162 ahoj ja idem 11.2 do lucok tiez sa nam nedari babetko ....
@monika6162 ahoj chystam sa 11.2 do lucok nedari sa nam babetko a mam.obavy ako mi tam bude a hlavne dlho......

@monika6162 ahoj.. Ja som bola minulý rok v máji.. Stretli sme sa tam fajn partia.. Od 22-55 ročné ženy.. Mňa operovali v januári 2019 na konci marca som si začala vybavovať kúpele a začiatkom mája som už išla..sama som si termín zvolila.. Kľudne sa dá vybaviť aj za kratšiu dobu.. Je tam nádherné a je tam čo pozerať.. Je tam hneď zastávka a chodila som aj do Ružomberka..
Ja som bola spokojná a pomohlo mi to.. Dať sa do poriadku.. 3 týždne som bola..