icon

Nedostupné lieky na chrípku.

18. mar 2020

Dobrý deň, prosím vás ,neviete mi poradiť internetovú lekáreň kde sa ešte dajú kúpiť lieky na chrípku? V mojom okolí je všetko vypredané.

Strana
z3
michellia
23. mar 2022

Ale to vazne? Som nevedela, ze aj taketo veci tam maju a vobec by mi nenapadlo tam pozerat aj kociar napriklad. Asi si k tomu budem musiet sadnut pod zamienkou, ze nam treba doplnit lekarnicku a pozriet aj tie ostatne sekcie teda 😇

1bambinko1
1. apr 2022

@michellia no jasné moja, že aj kadečo iné. neviem, či som to tu čítala alebo mi to niekto spomínal, ale že aj vianočné darčeky odtiaľ riešil. nejaký holiaci strojček alebo také niečo. no proste kadečo ozaj tam je. pozerala si si to už?

miriamik77
14. apr 2022

@michellia tak tak 🙂 akože ja teda prevažne kupujem vitamíny a takéto veci, ale viem, že tam natrafíš ozaj na kadečo 🙂 a plus teda, čo je výhoda aspoň pre mňa, tak poštovné zdarma.

1bambinko1
3. máj 2022

@michellia minule som objednávala kanvičku na preplach nosa. Som už bola zúfalá, lebo nič nám nezaberalo, žiadne kvapky, spreje do nosa, no nič proste. Tak reku vyskúšame toto. Akože kým som sa na odhodlala, tak mi to trvalo, to priznávam, lebo nepríde mi to práve príjemné, liať si slanú vodu do dutín. Ale fakt to funguje, sa mi nechcelo tomu veriť. A keď som videla, čo všetko vyšlo von, tak som aj ľutovala, že som už skôr neobjednala.

michellia
13. máj 2022

@1bambinko1 inak toto je super vec, my ju mame uz roky rokuce a fakt lepsie ako kadejake spreje. Nehovorim, ze tie tiez nepouzivame, to skor ale ked je ten nos taky podrazdeny uz zo sniakania a podobne. Ale na uvolnenie je kanvicka asi naj. Ani to som nevedela, ze tam maju :D Ja som to zakazdym brala tak, ze proste lieky, vitaminy a takto. Lebo vsak je to lekaren, tak mi nenapadlo tam ine pozerat. Ale budem vediet teda aj do buducna. Mi ako prve napadlo, ze tam popozeram tie darceky na Vianoce, ked sa to zacne blizit :D @miriamik77 ved presne, to sa spravi aj vacsia objednavka, takze aspon na tomto sa usetri. Mna to zakazdym mega potesi, ked nemusim dopravu platit pri objednavkach 🙂

miriamik77
26. máj 2022

@1bambinko1 a dobre teda? vyplatí sa tá kanvička? lebo presne tohto sa ja bojím pri tom, že čo ak nám to bude také proti srsti proste. preto kupujem prevažne spreje do nosa, aj s tou morskou soľou na preplach a potom niečo také na preliečenie.
@michellia toto ja úplne zbožňujem, keď si to tam všetko naklikám a potom, že doprava nula 😇

Strana
z3