Nekontrolovateľná únava a točenie hlavy
Ahojte prosím vás idem na krv v pondelok ale chcem sa opýtať už týždeň ma drží ale ze strašná unava a to taka ze v robote už ani nedokážem nič spraviť prídem domov a dieta sa stará muž alebo babka ja si musím ísť pospať hocikde musím zastať autom a späť tam a neviem si pomôcť točí sa mi veľmi ale velmi hlava takže nič nerobím len spim a je mi zle...neviete co to môže byt ?veľa veľa musím späť a nedokážem sa už ani autom premiestňovať a starať o dieta doslova ani sa nehrane len spim až kým.nieje rano:(
@xtina1711 skús užívať B12, D vitamín a Mg
@xtina1711 môže to byť hocičo... Anémia, problémy so štítnou žľazou, neliečená, prekonaná borelióza, leukémia, skleróza multiplex.. Hocičo... Nemusí to byť tvoj prípad. Najlepšie by bolo navštíviť lekára a podstúpiť diferenciálnu diagnostiku. Krv nemusí hneď poukazovať na daný problém. Skoré zlepšenie prajem!
@xtina1711 no to radšej ani nesadaj za volant, aby si neublížila sebe aj druhým. Ja som minulý rok 2 mesiace kaslala, niečo ako čierny kašeľ to bolo, z toho som bola tak unavená, že keď som prestala kašľať, spala som všade, dokonca aj na návšteve som v sede na gauci zaspala. Možno ti chýba nejaký minerál či vitamin.
aký máš tlak, koľko denne vypiješ tekutín?
Smer lekár a zisťovať, môže to mať xy príčin..

jarná únava