Točenie hlavy a únava

nadaa1
17. aug 2016

Ahojte neviete mi náhodou poradiť bola som tehotna a samozrejme chcela som schudnut . Jedla som úplne málo niekedy len ovocie do dňa alebo len polievku 1 buchtu za den aby som tie kila dala dole a cvicila som. Robila som to hned po narodeni baby trva to už 9 mesiacov uz asi 1 mesiac do zadu mam ako keby nevladne telo toci sa mi v hlave som unavena a je mi na odpadnutie ked stojim bola som teraz chora dr mi povedala ze som mala anginu a preto sa mi toci v hlave ale mne sa ticilo uz pred aj teraz po angine nestretli ste sa s tym neviete mi poradit co mam robit chcela by som zit ako pred tym od kedy chcem len schudnut mam problemi ale ja nechcem vyzerat ako prasa ale chcem byt zdrava a uz nechcem mat tie zavraty tocenie v hlave ci unava prosim poradte moze to byt slaba imunita ? Mam s toho strach :( :( uz to nechcem :(

maminkaat
17. aug 2016

@nadaa1 najedz sa pane boze schudnes ale musis aj jest a to aspon 3× a vela tekutin!!!

syberia
17. aug 2016

Daj si skontrolovat krvny obraz a zacni normalne jest....po porode je telo vycerpane a potrebuje ziviny a vitaminy a nie jednu buchtu za den! Si precitaj po sebe co si napisala a tam najdes aj odpovet preco sa ti toci hlava a mas nevladne telo...

jeennyv
17. aug 2016

@nadaa1 nespravny stravovaci navyk, telo sa uz buri a alarmuje, ze to nie je ok..na co cakas, kym niekde totalne odpadnes... znama tiez nemala rozumu a odpadla rovno v mhd...plus mas dieta, treba mysliet aj na to, ze ked seba odrovnas, kto tam bude pre neho.... hladavkou este nikto poriadne neschudol a ked tak jedine s niekolkonasobnym jojo efektom, ze sa napijes poharu vodu a uz nedobre...a ze ti je zle a toci sa ti hlava, no necudo, ake chces mat v tele ziviny, ked poriadne nejes, z coho si ma telo brat na to, aby fungovalo...

maminkaat
17. aug 2016

@nadaa1 a este daco kojis alebo si bola sebec a kvoli postave si dala radsej UM nechapem zeny ako ty

seahorse27
17. aug 2016

Drasticka dieta bez ladu a skladu, bez potrebných zivin, vitaminov a mineralov hned po porode? Plus cvicenie? 9 mesiacov? Ty sa cudujes, ze mas oslabenu imunitu a tocenie hlavy? Ked uz nechces vyhadzovat peniaze za vyzivoveho poradcu a osobného trenera (v tvojom pripade by som pridala este nejakého psychoterapeuta), tak si o dietovani a cviceni aspon co-to nastuduj. Ked uz nechces investovat do knih, mas inetrnet, tak studuj....alebo nestuduj a skolabuj. Mysli na svoje dieta...co ak skolabujes doma, ked s nim budes sama? Kto sa on postara? Schudnut sa da, ale rozumne a postupne...nie takto. Ved o dietach sa pise vsade mozne, skace to na nas kazdeho casopisu, vsade sa propaguje zdravy zivotny styl, zdrave stravovanie, nutricne potreby organizmu...ved hadam nezijes v nejakej bubline, tak sa hadam na teba nieco z tych informacii volne lietajúcich eterom na teba muselo prilepit. Ci?

mimla
18. aug 2016

Pozri zase na jednej strane je pozitívne, že s kolapsom organizmu od hladu a podvíživy sa stretávaš až teraz a v podstate si z toho ostala prekvapená. Lebo to znamená že dovtedy si asi nepoznala taký hlad. Takže žiješ v dostatku. Ak žiješ v dostatku, možno naškrabeš peniaze na osobného trénera. Tréner ti vysvetlí, že toto je cesta do pekla. Treba sa poriadne najesť, pretože ak nechceš vyzerať ako prasa, tak samotné nejedenie ti nepomôže, budeš mať stále mľandravo vyzerajúce telo. Aj keď budeš vážiť 50 kíl aj s topánkami. Aby si mohla cvičiť, musíš jesť. Svaly musia na niečo fičať. Orgány musia pracovať. Ak nemajú pohonné hmoty, ako majú fungovať? Mimochodom, aké živiny si má vzať tvoje telo z jednej buchty? Cukor (v lepšom prípade), nabobtnaná múka, ak máš tie s lekvárom tak vnútri trošku želírovacej hmoty s ovocnou príchuťou. To ti akurát zaprasí črevá. Poznám zpár maminiek, ktoré cvičia a poviem ti jedia 5 jedál denne, zeleninu, mäso v podstate všetko, akurát sa netlačia sladkosťami, napríklad buchtami.
Na slabú imunitu je dobrý samotný pohyb po čerstvom vzduchu. Kým ju nadobudneš daj si napríklad Imunoglukán, základ je celaskon, alebo hocičo iné, v lekárni ti poradia.
Jedz! Jedz 5x denne. Hoci aj niečo malé ale 5x denne. Aj mäso. Jesť za celý deň len ovocie, ak je tvojim cieľom schudnúť, je blbosť. Je tam priveľa cukru.
Ak kojíš, pi viac tekutín.
Odsleduj si, kedy sa ti točí hlava. Možno to s niečim súvisí. Tlak, počasie, jedlo, ...

katarinamarkova
18. aug 2016

@nadaa1 chceš byť zdravá, tak jedz zdravo! ži zdravo!
pri cvičení a príjme potravy typu dávka z koncentráku sa nemôžeš čudovať......
nechceš vyzerať ako prasa? tak si nezblbni svoj metabolizmus hladovaním, lebo ten jo-jo ti to x-krát na kilách vráti späť.

prestať si konečne myslieť tak ako mnoho iných, že hladovaním schudneš.

jediné čo dosiahneš je po návrate k normálnej strave ešte väčší prírastok na hmotnosti a zúboženie svojho zdravotného stavu.

majky62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz