icon

Nemám si s kým založiť rodinu

deguska
10. dec 2012

Ahojte, možno odveci úvaha ktorá nesúvi ani s touto stránkou, ale chcem Vám všetkým, ktorý máte rodiny a deti napísať aké mate šťastie ... . aj ked so starostiami .čítam tu príspevky či si nechať dieťa alebo nie...len sa nad tým usmejem....ja by som detičky už tak chcela ale nemám s kým založiť rodinu a bolí ma z toho srdce.. :(

mini2peto
21. dec 2012

@pectore diky mas pravdu v tych veciuach budem musiet upravit cely profil snad to pomoze pri hladani takto som sa nad tym nikdy nezamyslel ale milacika mam 🙂 svojho psa 😀

bebe02
21. dec 2012

@mini2peto Tvoja ex mala prveho syna ako 15-rocna? Ked Petko ma 10 rokov a ona 25.

pectore
21. dec 2012

@mini2peto 😀 njn...ale hafan sa neda pouzit na niektore veci na ktore je dvojnohy milacik priam stavany 😀 😀 😀 . Však vieš jak to myslim 😉 .... treba brať všetko s nadhľadom a s usmevom...potom to ide tak nejak ľahšie...

mini2peto
21. dec 2012

@bebe02 ee toho mam z inou to bola ta prva velka laska ako sa hovori no po narodeni odisla a tak no to je zlozite ☹

mini2peto
21. dec 2012

@pectore 😀 este mi to mysli viem naco narazas 😉 ale ten pes ma aspon nikdy neopusti 😢

pectore
21. dec 2012

@mini2peto pravda...

ale to ani ta prava.... tie neprave opustaju. 😉

mini2peto
21. dec 2012

@pectore viem hlavne ked vidi lóve a potom je aj love medzi nimi 🙂

pectore
21. dec 2012

@mini2peto sak niekto musi aj zlatokopkat... 😉 No tiež sa neda kopat vecne.... 🙂 a hlavne pri tej konkurencii.... ale vekom sa ukaže ktore hodnoty su nad zlato.... 🙂 a ako niekto spomínal...božie mlyny melú....

mini2peto
21. dec 2012

@pectore Jj no konkurenciu maju velku medzi sebou 🙂 fuj aj od nas z domu som minule videl aqni 15 to nemalo a so starym chlapom sa tam vykusovala ten minimalne 40 na krku no ale mal za to X6 no to je zakklad

janka300
21. dec 2012

@deguska Ahoj. Ja mám 31 a tiež nemám s kým plánovať rodinu. Ja veľmi neverím na tie reči o tom, že to príde, keď bude človek najmenej čakať. Nemyslím, že som na zahodenie,ale akosi sa nedarí, pravda je taká, že aktívne ani nikoho nehladam. Neviem, príde to také nasilu silou mocou niekoho uloviť. Ja som taký "snívajko", ktorý túži po láske, porozumení a hlavne po partnerovi, ktorý je vyrovnaný sám so sebou a vie, čo chce od života. A to je asi kameň úrazu. Predtým som občas aj vyšla na rande,ale po tých neúspechom som sa nato vykašlala. Proste stále len tie isté reči dookola, keci o ničom...naposledy som zažila rande, keď sa chlap rozplýval o tom, aké drahé hodinky si kupil. Prišlo mi z toho zle, bez slova som sa zdvihla a odišla a to mi potom ešte napisal smsku, ze som trápna krava a že môzem byť rada, ze muz ako on vyšiel so mnou von. Nepotrebujem muza, ktorý ma drahé hodinky, či drahé auto, to ma zaujíma najmenej ( aj keď to v dnešnej dobe vyznie ako kliše), ale nato som ja niky nebola, byť s niekým len preto, ze ma plné vrecká. Viem sa o seba postarať, pracujem a som hrdá na seba, čo som dokazala. Žial mám pocit, ze dnes väčšine muzov stačí, keď majú vedla seba opicu, ktorá si dá vystrih až po nohavičky a blbo sa usmieva. Proste som znchutená z toho, keď vidím, ako väčšina vzťahov funguje, netvrdím, ze ma to odradza, ale neviem, či by som sa z toho snívanie nemala prebrať. Napriek tým mojim asi pesimistickým rečiam držím všetkým nezadaným palce, aby nám nasledujúci rok priniesol niečo pekné v podobe silného úderu do srdiečka, hlavne nech to je obojstranné🙂 krásne Vianoce všetkým 😉

katecameron
21. dec 2012

@mini2peto tak ja ta nepoznam ale do noveho roku ti zelam novy vztah novu lasku nech si konecne stastny a nech mas to po com tvoje srdiecko tuzi 😉

mini2peto
22. dec 2012

@katecameron dakujem aj tebe pekne sviatky a vsetko dobre do noveho roku

martinazvo
22. dec 2012

@mini2peto kamoska poznala jedneho s 2 detmi ale zo Zahoria...

mini2peto
22. dec 2012

@martinazvo to fakrt a nemas kontakt na neho bolo by fajn najst podobneho aspon sem tam na vylety s detmi a prehodit zopar chlapskych reci 😀 😀 😀

martinazvo
22. dec 2012

@mini2peto zial nie, ta kamoska sa so mnou uz nekontaktuje ☹

mini2peto
22. dec 2012

@janka300 nezufaj ten asi normalny nebol mozno mal o kolecko menej 😀 😀 😀 nikoho normalneho nezaujima co mas aky dom auto vyplatu atd... hlavne je mat jeden druhe rad a rozumiet si a vediet sa navzajom podrzat a byt si oporou v zivote a hlavne mat aj vztah k detom a nie k peniazom a drahym veciam

mini2peto
22. dec 2012

@martinazvo skoda ☹ vies ako chyba cloveku ked sa nema komu vyrozpravat a chodit sam na vylety a tak.. ☹

martinazvo
22. dec 2012

@mini2peto viem viem a drzim palce aby sa to coskoro zmenilo 🙂 krasne sviatky

mini2peto
22. dec 2012

@martinazvo dakujem aj tebe pekne sviatky a stastny novy rok 🙂

briketa
22. dec 2012

@janka300 je fajn si hladat chlapa cez dobre konicky. tam mas hned od zaciatku zarucene ze sa budete vediet bavit o teme ktora vam robi radost. a treba sa zucastnovat akcii v inych mestach samozrejme 🙂 . chodila som napr. na vystavy psov, hrat volejbal, na fotozrazy, na narocnejsiu turistiku. rozumies co chcem povedat. vela stastia v zivote!

beethoven
22. dec 2012

ahoj, 28 rokov nie je az tak vela aby si mala depresivne myslienky, ze zatial nemas dieta. Partnera si casom najdes, nie vsetko, co sa deje v nasom okoli, musi byt indikatorom toho spravneho. Ked tvoje kamaratky su uz mamicky, nemusis sa teraz trapit, ze ty este nie si. Raz budes. Dolezitejsie je, aby si si zalozila rodinu s niekym normalnym a s niekym, koho mas rada. Len kvoli dietatku sa teda neunahli pri vybere partnera, ale dobre si to zvaz.

ajsenz
22. dec 2012

@deguska 🙂 28 rokov je dobrý vek, ja mám kamošky čo majú toľko a sú ponorené do štúdia, práce a žiadny chlap. Niektoré sú dokonca panny a pri tom ženy k svetu.
Neviem či by si menila so mnou, ja mám 18 s priateľom sme 2a pol roka a už sme tehotný 🙂 Pre niekoho skoro pre mňa super vek 🙂
Ako dlho túžiš po bábätku? Po rodine?
Ja od 16tich.... prosíkala som priateľa nech si spravíme bábo ale on nie nie, počkáme kým skončím školu a keď sa to stalo zrazu že bože a čo teraz 😀
A teraz sa tešíme..čo tým chcem povedať??? Ja za svojou láskou cestujem tri hodiny každý piatok... sme 100km od seba a spoznali sme sa na pokeci 😀 🙂 Ja z mesta on slušný a dobrý chlapec z dediny. Nikto by ani len nepovedal že ja čierna ovca si nájdem tak dobrého chlapa ..nikto nám neveril, každý že diaľka a to nezvládnete. A sme spolu stále, z toho ja som študentka a robila som po víkendoch kade tade aby som zas mohla piatok ísť za ním a aha kde sme, čakáme synčeka a za 3 týždne sa berieme.
Možno je chyba v tom že chceš to veľmi ale nerobíš pre to tak veľa ako by si mala. Neviem či chodíš večer von, na zábavy alebo len tak, neviem či si komunikatívna, predsa tichšej povahy ľudia to majú ťažšie. Skús zmeniť účes, spraviť to čo si vždy chcela, kamoške zvýšilo sebavedomie tetovanie 😀 A teraz v 32 má konečne stály vzťah... Nie je to o veku ale o tom čo zo seba vyžaruješ, nejde o to či máš 100 alebo 55kg aj svalnáča namysleného vie ohúriť baba s kilami ktorá jeho blbé reči vie odpinkať do autu ;) Ja som mala 72kg a teraz 3kilečka navyše a mám guľatú stovečku a nikto by to nepovedal 😀 Usmievaj sa a teš sa zo života a ak chlapi to vycítia z teba nájdeš toho pravého 🙂
Alebo prečo nie skúsiť sociálne siete 🙂 Mám s nimi dobré skúsenosti a ak ti chlapec po 3 poštách nezačne dávať 500komplimentov a tie oblbovacie rečičky tak možno práve tam nájdeš svojho pravého 🙂 Netreba ti cesty do zahraničia , aj na Slovensku sú chlapi ktorí majú srdce a myslia hlavne hlavou a srdcom , nie penisom ako väčšina 🙂 Držím palce a prepáč za dlhý prejav 😀 🙂

deguska
autor
3. jan 2013

Ženy moje asi ste sa za mňa dobre modlili alebo tuho mysleli ale niekoho som stretla 🙂)))))))))))

janka300
11. feb 2013

@deguska Ahoj, tak to je super, napíš nám o tom viac🙂

deguska
autor
26. máj 2013

Ahojte dlho som tu nebola Ďakujem všetkým za podporu aj za názory 🙂
Situacia sa vyvinula tak že ten muž ktorého som stretla je asi môj najvačší omyl zo všetkých...no človek mieni Pan Boh mení...

deguska
autor
30. máj 2013

@kuka221 a ešte zistiť ktorý je ten spravny...

danjelca
30. máj 2013

@deguska no si ešte mlada hlavne hladaj rodinne založeného a nie vetroplacha 🙂 🙂

deguska
autor
30. máj 2013

@ajsenz ahojky no ja niesom ani ticha ani nič podobne a vonku sa flakam viac ako treba 🙂 neviem kde je problem možno som fakt ešte nestretla toho praveho alebo len asi nemam šťastie na mužov...a ročky idú a som len v bludnom kruhu. teš sa z toho že ty to všetko maš je to fakt dar.

deguska
autor
30. máj 2013

@danjelca ano to máš pravdu len oni sa všetci na začiatku tak tvaria že su pre mňa najidealnejší, alebo mam zlý odhad

danjelca
30. máj 2013

@deguska a v čom konktetne tento nevyhovoval?