Nemáte pocit, že vaši rodičia po očkovaní viac zabúdajú?
Caute no keďže minulý rok bol bum s očkovaním, všetci su očkovaní v mojom okolí, ja nie... Prosím vás, nemáte pocit, ze viac zabúdajú? Alebo ze vy viac zabúdate?
Akoze moja mama s otcom nemajú este ani 60, do minulého roka proste všetko si pamätali a atd... Super, topka... Ma teraz? No mne pridu od toho očkovania iní, najmä co sa týka pamätá... Proste zabúdajú, ked jim niečo poviem, mama co si pamätala stále všetko a teraz?
No veľmi zabúdajú.... Nie len oni ale aj mojej známej rodicia, aj potom este otcova sestra, ta tiež zabúda viac....
Nie, nemám.
Ja som po troch ockovaniach, plus prekonaný covid bezpriznakovy. A som chorá skoro každý tretí týždeň, a o neskutočnej únave ani nevravím. Veľa ľudí v okolí to má podobné. Či je to z očkovania , neviem. Ale to , že sa mi chorobnosť zvýšila po očkovaní je objektívna pravda.
Nie , otec funguje po 3očko po 60tke lepšie ako ja bez očko na materskej 😂
Mamina aj strýko zbadali úbytok pamäte, mame 50+ sa rapídne zhoršila pamäť, či už je to následkom očkovania nevieme, no pravdepodobne áno. Bratovi sa veľmi zhoršia už závažná Dg. a výsledky testov ☹️ No inak sme všetci očkovaní/prekonaní OK.
Moja starká po očkovaní začala strašne zabúdať :( v priebehu 20min povie to je štýlom: a ozaj vieš čo sa stalo? A zakaždým to isté :/
Odpoved na tvoju otázku, nevšimla, otec sa očkuje každý rok aj proti chrípke, ale pamätá si všetko , 72 rokov
Ahoj autorka tiez som si to vsimla, v okoli mam 3starsich ludi, kt sa dali zaockovat a vsetkym 3 sa odvtedy vyrazne zhorsila pamat.
Vidíš, Ty nie si očkovaná a tiež si toho veľa zabudla z pravopisu….
Ale ste hnusne .To už neviete normálne odpovedať na tému? A ak nie tak odloz telefon a radšej neodpisuj.Ja mám skôr pocit ,že to očkovanie vám udrelo do hlavy a na správanie.A k autorke naši su zaočkovani ale s pamäťou zatiaľ o.k ale mali iné vedľajšie účinky.Mama doteraz chodi k lekárovi a berie aj dáke lieky .Brala aj injekcie a od lekára má ,že je to z ockovania .Z každého očkovania môžeš mať vedľajší účinok .Otec takisto po mal problémy a kebyže vedeli vrátiť čas tak sa nedajú vôbec
Moja mama aj jej brat s tym maju problem. Resp. jej brat je uz nebohy - vypadky kratkodobej pamate, zavraty, triaška, potom prestal jest a spat ... o par mesiacov zomrel :(
Odpovedam k veci...
nemám už rodičov, ale na nikom v mojom okolí (v rodine ani medzi priateľmi) som si tento nezmysel nevšimla.
Urputne rozmýšľam, s čím ďalším môže ešte niekto prísť, že je to následok očkovania. Každé očkovanie so sebou nesie riziko vedľajších účinkov, ale sú to ojedinelé prípady.
No sme radi, že aspoň ty neočkovaná máš pamäť výbornú!!!! 😎
@basska_b nech sa žhavia ale k téme 😛.neznamená ,že keď nemali oni vedlajsie účinky tak ich nemá nikto a pre za mňa nech sa ockuju aj každý polrok za chvíľu sa budú očkovať aj na opicie kiahne.Len nemam rada keď je založená téma a nevedia poradiť alebo napísať slušne k téme.Ja keď neviem tak si len prečítam a idem ďalej nepíšem nič .Len pre niekoho je očkovanie ako biblia .Mali sme známu už nemáme prestala sa s nami baviť lebo sme nič žiadne OTP tri krát zaockovana a mala dosť ťažký priebeh a mladá baba a chorá je od očkovania každý mesiac berie ATB lebo furt dačo drapne.
@bimbambim odpovedala som k téme hneď v prvej vete. Tak, ako si ty dala príklady, môžem dať aj ja, blízky rodinný príslušník skončil na kyslíku koncom roku 2020, ešte sa neočkovalo, kamarátka žiaľ zomrela. Obaja nemali ani 50, na žiadnu chorobu sa neliečili. My sme očkovaní v rodine všetci tri krát, žiadne problémy ani jeden z nás. Ešte ma napadlo, že naša babka v 93 rokoch po troch očkovaniach rozprávala plynule nemecky, žiadny problém s pamäťou.
Baby reagovali tak, ako reagovali, lebo je len ďalšia téma na rozdúchanie vášní. Nech si každý robí podľa seba, každý sám najlepšie pozná svoj zdravotný stav, podľa toho nech sa zariadi, či očkovať alebo neočkovať. Mne to príde, že niekoho irituje, že masívne nezačali očkovaní zomierať, áno, zomierať, pretože pred časom im tu bol stanovený čas rok a pol a to je už prešvihnuté. Každé očkovanie je spojené s určitým rizikom, aj prekonanie covidu je spojené s rizikom, každý si musí zvážiť sám, čo je pre neho lepšie
Po ockovani nepoznam nikoho kto by mal vedlajsie ucinky. Ale za to moja 82 rocna babka prekonala covid 2x, neockovana kvoli tomu ze zije s dcerou, ktora veri hoaxom a nema problem kvoli tomu zavrhnut celu rodinu. a teda jej postcovidovy stav je, ze jej prehlbuje starecku demenciu, niekolkokrat odpadla, ma problem s koordinaciou.
Zabúdam rovnako ako som zabudla pred očkovaním.
Keby len zabúdam. Aj ruka mi odpadla, ale už je to ok, dorástla 🙏😁
@sparrows 👍😂
Áno, aj moji rodičia, dokonca to oni si priznali, že na sebe spozorovali zmenu. A poznám kvanta pacientov, ktorý majú vedľajšie účinky a majú to aj na papieri. Vek od 20-70. A poznám aj MUDr ktorý majú vedľajšie účinky, teraz ich máme ako pacientov. Rôzne vedľajšie účinky, nie len nejaké výpadky pamäte. Nebudem sa viac k tomu vyjadrovať a poprosím nekomentovať môj koment.
Tak po tejto chujovine čo si napísala veľmi dúfam, že mám tento "nežiadúci účinok" aj ja a dúfam, že do rána na to zabudnem.
...A teraz vážne - nie u nikoho v okolí nemám pocit, že po očkovaní zabúdajú. A keďže ani u seba to nepozorujem, tak radšej vypínam upozornenia 🙈
Ked sa zacinalo ockovat, davali nam 6 mesiacov, kym vsetci pomrieme. Potom sa to natiahlo na rok, teraz aspon na 5. Postupne sa to bude natahovat a jedneho dna, ked tak za 40, 50 rokov zacnu ockovani hromadne umierat, konecne budu vsetci spokojni.
Potom mali ockovani pomriet na rozne choroby a nic. Odpadavali na ulici, dostavali hromadne srdcove zlyhania. Keby sme brali niektore alternativne media vazne a dali dokopy vsetko, co popisali, taky Izrael je dnes ludoprazdna pust. Dokonca som pocula taky skvost, ze dieta ockovanych rodicov, ktore zacalo chodit do skolky je chore preto, lebo jeho rodicia vydychuju nakazeny vzduch.
Uz je to sice v uzadi, ale aj tak kazdu chvilu pride niekto s nejakou takouto blbinou. Okolo neockovanych sa zdruzuju ockovani s hrozivymi nasledkami, nasledky po kovide nie su. To je inak zaujimave, nakolko princip je rovnaky, len naloz sa trosku lisi. Ale to, ze to nedava zmysel nevadi, lebo tento bullshit prekryjeme za par dni este vacsou blbinou.
@laurar1 veď ja si ti furt prepočítavam, že či si mám ešte kupovať trvanlivé mlieko, si ma ukľudnila, že to natiahli na päť, dnes zaspím pokojne
Ja stále neverím, že vás to baví písať a písať a urážať, nevidím jeden urazlivy koment z "druhej" strany, ale z tej" pro ocko" je skoro každý. Je to dosť zvláštne. A svedčí to o niečom. Kľudne sa môžete do mňa pustiť, ja sa už teda nesmejem, lebo ide na mňa hrôza.... Hrôza z toho akí sú ľudia. Ja som neockovana, 2x prekonaná, s astmou..., tak ze som ani nevedela ze som bola chorá, nebyť testovania. Ale nedovolím sa smiať z korony a ani zo žiadnej choroby, môj manžel je očkovaný, akceptujem všetko a všetkých a nesmejem sa nikomu za jeho rozhodnutie. Ono tie nežiaduce účinky sú a je ich dosť. Môžete sa rehlit koľko len chcete, primitívne si prihravat, je to len a len úbohé a prízemné. Tak a do toho😞ako kŕdeľ supov.

@laurar1 myslím, že nikto sa nepýtal na radu, či sa dať, alebo nedať očkovať