Nemáte pocit, že vaši rodičia po očkovaní viac zabúdajú?
Caute no keďže minulý rok bol bum s očkovaním, všetci su očkovaní v mojom okolí, ja nie... Prosím vás, nemáte pocit, ze viac zabúdajú? Alebo ze vy viac zabúdate?
Akoze moja mama s otcom nemajú este ani 60, do minulého roka proste všetko si pamätali a atd... Super, topka... Ma teraz? No mne pridu od toho očkovania iní, najmä co sa týka pamätá... Proste zabúdajú, ked jim niečo poviem, mama co si pamätala stále všetko a teraz?
No veľmi zabúdajú.... Nie len oni ale aj mojej známej rodicia, aj potom este otcova sestra, ta tiež zabúda viac....
Dobrý deň, úplne bez srandy vám poviem, že ja zabúdam po kovide. Bola som na dvoch dávkach, normálne som šla hneď do práce, aj keď ma silno bolela ruka. Ale psychicky som po očkovaní necítila naozaj nič. Potom bol pomaly čas na tretiu dávku, čakala som dosť dlho a dostala som kovid od dcérky. Naozaj mi bolo veľmi zle, bolelo ma všetko o com som ani nevedela, že mám. Schudla som, spala, kaslala, boleli ma kĺby, rebrá aj prsia. Hrudník, kašeľ, závraty, úplne všetko. Po covide sa mi zdá, že som mentálne spomalila, nespomínam si na slová, smejem sa, že nevidím a nepočujem, ale už sa to zlepšuje a dúfam, že sa to vráti do normálu.
@yoo_saerom a čo keď napísala a anonymne ??? Konšpiračné teórie ??? Veď očkovanie má x nežiadúcich účinkov ako napríklad len taký Ibalgin. Popravde ja som spozorovala na susedovi... čiperny samostatný pán plný elánu denne spravil aj 10 km prechádzku a dva mesiace po očkovaní neskutočne zabúdal. Nebol si schopný zobrať sám lieky. Chodil do nás aj 10 x denne,lebo zabudol,že u nás už bol. Skončil v domove dôchodcov a už je ležiaci na posteli. A tiež si myslím,že to je dôsledok očkovania. A čo teraz konšpiračna teória ?????? Veď Vám nepichli čistú vodu do žily. Kto vie aký sajrakt.
@moonlight1210 veľmi múdro napísané 👍
@irusa pozri sa, tých čo mali nežiaduce účinky je možno z tvojho subjektívneho pohľadu veľa, ale štatistiky sú priekazne. A ci sajrajt ci nie? Ziaľ, poznám veľmi veľa ľudí, čo majú po kovide výrazne problémy. Človeka s tak záväznými problémami po ockovani nepoznám ani jedného. A keď sa pozrieš na pomer ockovaných a prekonaných len na Slovensku, je to.tak zhruba 1:1 takze asi to očkovanie nemá také decimujuce následky.
Po dávke sociálnych sietí, niektorí zabudli používať aj zdravý rozum
@viestta píšeš to zbytočne, takýto ľudia majú svoju praudu
@viestta v poriadku. Ja sa nehadam. Každý má svoj vlastný názor a každý sa sám rozhodol. A ak ma nejaké nežiaduce účinky,tak vakcínu podstúpil dobrovoľne. Ale autorka sa pýtala,či má s tým niekto skúsenosť. A áno som to postrehla v mojom okolí,no či je to vakcínou,tak človek sa aj tak pravdu nedozvie
Teraz vyšlo, že Pfizer má ako vedľajší účinok impotenciu. Takže áno, môže byť, vychádza najavo veľa vedľajších účinkov.
@irusa demencia a strata kognitivnych funkcií u starých ludi tu bola aj pred očkovaním. Stávalo sa to aj mladším. Počkajme na relevantné štúdie, vedci majú k dispozícii dostatočnú vzorku na to aby zhodnotili súvislosť. Naše subjektívne pocity a dojmy z okolia nemajú vypovedacou hodnotu.
@irusa vieš, čo je ale zaujímavé? Že vždy tie vedľajšie účinky vakcín objavia tí nezaočkovaní, nie tí zaočkovaní. Sme v rodine očkovaní všetci, v zamestnaní, medzi priateľmi teraz už takmer všetci tromi dávkami, máme v rodine a medzi kamarátmi viacero lekárov pôsobiacich aj v ambulanciách, aj v nemocniciach, aj na Slovensku, aj v iných štátoch sveta. Ako je možné, že nikto toto nespomenul? Tu som to čítala prvý krát. Netvrdím ani som nikdy netvrdila, že po očkovaní nemôžu byť vedľajšie účinky. Môžu, tak ako môžu byť aj po prekonaní covidu, veď každý organizmus je iný. Len mi vadia témy, kde je to prezentované ako plošné a nie je to ničím podložené.
@valeria_h nekecaj, kde si to vyčítala? Poprosím zdroj
@valeria_h fakt dôveryhodné, aj vzorka neuveriteľná, že ide o prechodný stav si elegantne prehliadla, že?
@elizabet173 Veď nemajú všetci tie vedľajšie účinky, ale niektorým ľuďom boli dokázané.
@valeria_h aké vedľajšie účinky majú všetci? Že ja o nijakých neviem? Myslím takých, ktoré by mali všetci
@viestta aj som to napísala, potom som to vymazala, je to aj tak zbytočné, Fakt si myslím, že sa očakávali hromadné úmrtia, straty vedomia, o tom, že by ti z čipu mala hrať už dávno hudba do uší, radšej ani nepíšem a keď sa ti nekoná, tak je dobré hocičo. Opakujem tretí krát, že sa vedľajšie účinky vyskytnúť môžu, aj sa vyskytujú, tak ako aj po prekonaní covidu, ak ho človek vôbec prekoná. No kto vie trochu počítať, alebo má v mobile kalkulačku, tak si spočíta, čo je pre neho výhodnejšie, keď si porovná počty.
neviem ci len zabudanie, ale rychlejsie starnutie urcite, ....a mozno s tym spojene zabudanie.....
to zabudanie moze byt sposobene aj tabletmi, pc, netom....ked ludia maju velke mn. info, mozog potom info selektuje...
su ludia , co maju po covid stratu pamati, cuchove halucinacie, moze sa v organizme nieco premiesat s tym, na co maju ludia predispoziciu, to sa moze nahle zhorsit....
@elizabet173 podľa tohto nazorného príkladu vidíš ako sú na tom niektorí ľudia so všeobecným prehľadom, čítaním s porozumením, spracovávaním získaných informacii a ich ďalšou distribúciou. Pred dvoma rokmi som bola šokovaná, koľko ľudí verí konspiraciam a ďalej ich šíri. Dnes už viem, ako je možné, že konšpiračné weby majú toľko konzumentov. Musím uznať, že piata kolóna vie pracovať so svojou cieľovou skupinou cielene a systematicky. Zvládla to bravúrne. Na škodu nás všetkých, vrátane tých čo im naleteli.

@maciatkolulu v niektorých pripadoch mi tu na MK príde ,že sa po očkovaní zmutovali gény - na slepačie ... chvalabohu nie som očkovana