icon

Neobmedzené vychádzky pri psychických problémoch počas PN

16. apr 2025

Pokial trpim psychickymi problemami a potrebujem ist na PN, je moznost neobmedzenych vychadzok? Mal niekto take?

januska12323
16. apr 2025

Vychádzky určuje lekár na základe diagnózy a zdravotného stavu. Neobmedzené nechcú dávať aj kvôli kontrolám. Či práve ty dostaneš nikto nevie.

patka06
16. apr 2025

Musíš sa spýtať lekára.
Psychiatrickí pacienti mávajú neobmedzené vychádzky

krasneleto
16. apr 2025

lekar urci vychadzky...

kacena4
16. apr 2025

nieco ako neobmedzene neexistuje. tak mi povedal posudkovy lekar, treba uviest cas hoci aj 6.00-20.00

sisa_s
16. apr 2025

V sucasnosti, ked socialka cepuje lekarov za PNky, by som sa velmi nespoliehala na neobmedzene vychadzky

parvinka0001
16. apr 2025

Otec nemal .mal od 8 do 18 tej

mogaa
16. apr 2025

na 99% ti neobmedzené vychádzky ani nedajú....nestačí prychycké problémy akk nemáš riadne stanovenú psychiatrickú diagnózu s dlhším liečením tak ti ani vychdzky dať vôbec nemusia.....je to vyslovene v kompetencii lekára ale lekára kontroluje posudkový lekár a aj ten môže kedykoľvek zmeniť či zrušiť vychádzky a aj celú PN....

lusynqa
16. apr 2025

@kacena4 Existuje. Doslova takto som to mala uvedene na PN, vychadzky neobmedzene.

999444
17. apr 2025

Mne dala psychiatrička neobmedzene,ALE,vtedy ešte obvodna musela odsuhlasit,a samozrejme nič ,žiadne neobmedzene vychadzky som nemala,a to vraj ,kvôli posudkovej kontrole.a mala som 4 hodiny, denne,bola som 5 mesiacov na PN ke
.

klotildabazarik
17. apr 2025

Neobmedzené uz nedavaju

maury
18. apr 2025

@lusynqa kedy to bolo? Áno, bývali neobmedzené. Ale menilo sa to teraz. Posudkový lekár sociálnej poisťovni má väčšie právomoci, meniť a aj prípadne zrušiť PN. Teda doslova to písomne prikáže lekárovi, ktorý vystavil PN a ten to musí spraviť i keď s tým súhlasiť nemusí. Sprísnili to.

evkamotka
20. apr 2025

Ja som presne teraz pn s fkovymi dg a nie, nedal neobmedzene. Mam dve a dve hodiny denne

bobova
1. jún 2025

Ahoj, mozem sa spýtať, s akými problémami presne si na PN? Ja mám z prace nespavosť, nechutenstvo, úbytok na váhe , kŕče v bruchu, doma už nič nevladzem, večer ma chytá najväčšia panika …chystám sa k lekárke, aj toho sa bojím, že to nebude brat vážne.

evkamotka
2. jún 2025
@bobova

Ahoj, mozem sa spýtať, s akými problémami presne si na PN? Ja mám z prace nespavosť, nechutenstvo, úbytok na váhe , kŕče v bruchu, doma už nič nevladzem, večer ma chytá najväčšia panika …chystám sa k lekárke, aj toho sa bojím, že to nebude brat vážne.

@bobova koho sa pytas?

999444
2. jún 2025

Z prace ,vyhorenie,šikana od šefa,ťažka depresia,už je to ale rok a pol,takže som lepšie na tom.