Neočkovaní - priebeh Omikronu
Prosim,ti,co ste neockovani (z akychkolvek dovodov) a presli ste si Omikronom,aky ste mali priebeh? Viem,ze je to individualne,len ma to zaujima z toho pohladu,ze hovoria,ze je miernejsi. Na druhej strane pocuvame stale,ze vsetci skoncime na ventilacii🙈Tak ma zaujimaju realne skusenosti. Prosim, dovody neockovania tu nerieste🙏
@diamond007 Nemyslím, že každý lekár vraví, že potrebujeme prvotnú liečbu v podobe antibiotík pre všetkých. Infikovaných je teraz tak veľké množstvo ľudí (a stále to stúpa), že každému preventívne predpisovať antibiotiká je priama cesta do pekla
Ja práve váham či si mám nasadiť ATB, teplota mi klesla z 38 ale zase mám 37,2 + bolesť hlavy. Kašlem len trochu. Prejde mi to bez liekov? Lekára sa opýtať nemôžem, nedá sa mu dovolať.
@miriam11 presne, cele kolektivy ockovanych vypadnute. A za tych kto bude platit zdr.starostlivost, ked sa neockovanym vyhrazaju? Ved ta vakcina vobec nefunguje na co mala fungovat. Ludia sa pravom citia oklamani.
Syn 8 ročný mal teraz jeden deň ho ráno trochu hlava bolela po tabletke už nič a nikoho nenakazil
@babulkomale vakcína na omikron funguje asi ako dažďová voda. Ale ockovani budu tvrdiť, ze to vďaka nej nie su na ventilacii ale iba doma PN. A neočkovaní makaju. U nas v praci to iste. Ibaže tych co poznam sa necítia oklamaní, ale stale tomu veria. Normalne mi je z nich az smiešne.
@falbala132 to sú dojmy. Fakty sú nateraz také, že očkovanie funguje obmedzenú dobu. Takže ak mal niekto posledné očkovanie na jar je na tom omnoho horšie ako niekto, kto bol očkovaný pred troma mesiacmi.
@annm81 kolegovia o ktorych hovorím boli boostrovani koncom decembra. Nech sa snažím najst tu odpoved na otázku “načo?” ako chcem, proste ju nenachádzam.
@mon1806 z pozorovania v mojom okoli napaodne. Ja som neocko, kovid som mala uz druhy krat, prvy pred cca rokom. Tento druhy keby neurobim test neviem-nadcha sopel tak 2 dni a den predtym zimnica, za mna pohodka, decka tiez len sople, muz ocko horsie sople ako my 3, aj dlhsie ho to drzalo. Kolegovci co su 2-3 ocko to znasaju horsie teploty aj dlhsie im to trva... Aktualbe zopar cerstvo treti krat ockovanych to ma a nieje im najlepsie
@falbala132 Presne ako som písala hore, doteraz platilo, že každý antivax poznal hneď niekoľko ľudí, čo umrelo následkom očkovania. Teraz každý antivax pozná polomŕtvych očkovaných a bezpríznakových neočkovaných. Zaujímavé je to pre mňa aj preto, že z môjho okolia sú 3x očkovaní úplne bez, alebo s minimom príznakov (musíme sa testovať, takže vieme s dosť veľkou presnosťou, kto je nakazený). A nakoniec samozrejme farmafirmami podplatené štatistické úrady, nemocnice a zdravotnícke úrady a sorošovi zapredané mainstreamové média klamú o štatistikách.
@annm81 ockovani vidia to co vidieť chcú, a mne ako neockovanej je to úprimne jedno ako to je, len pozorujem, ja si nepotrebujem obhajovať svoje rozhodnutie.
U mňa 1 deň teplota, 3 dni nádcha. Takúto chorôbku mám každý jeden rok v januári/februári. Teraz aspoň viem, že sa to volá omicron 🙄
Jeden den mi bolo zle od zaludka, vecer zimnica, v noci prepotena hned na to hnacka , 3x. Este druhy den som len prelezala. Vsetko. Som sice 3x ocko. ;).
@stanulienkat Ja viem, ty si ateista. A poznám tvoj názor z iných diskusií o viere.
@kattibi A mala si to aj PCR potvrdene?
@mery333 Fakt az tolko ockovanych so zlym priebehom? 🤨
neockovana v 39 tyzdni som aj rodila.. mala som len 2 dni zimnicu na striedacku s potenim sa
@falbala132 prepac, ale zavadzas a klames. Ja s takymi ludmi robim, aj moje kolegyne, tak netrep,ze ocko lezia niekde polomrtvi a neocko makaju. Pocty na nasom kovid oddeleni presne kopiruju statistiky. Cca 80% hospitalizovanych su neocko.
@stanulienkat a ty prepac, ale asi nereagujes na mna, ja som napisala ze su PN, vyraz polomŕtvi tu použil niekto iny. A neviem co je na tom take divne a neuveriteľne, jeden to doniesol a ostatní to od neho chytili. Tak to býva niekedy aj pri chrípke, ked viaceri spolu pracujú, to isto vies.
@falbala132 ok, mozno som inde zaregistrovala ten vyraz. Ale prirovnavat vakcinu k dazdovej vode je tiez scestne. Hlavne ked DOKAZATELNE ma vysledky. A tiez som nepredpokladala, ze bude 3 4 davka. Nikto z toho nie je nadseny. No tie vakciny zachranili mnoho zivotov, len netreba sledovat debilov na Fb a Ig....Potom sa ludia stazuju,ze sa neosetruju ine choroby v nemocniciach. No jasne, lebo treba osetrovat dezolatov, ktori sa dusia.
@stanulienkat Odpusti si tych dezolatov,nikdy nevies,kto ma aky dovod,preco sa nechcel,alebo nemohol zaockovat. Ty hovoris teraz o 80%, v spravach hovorili o 60%, tych 80% bolo este pocas delty,nie nahodou? Teraz je uz trosku iny pomer v nemocniciach vzhladom na omikron,ci?
Ano, boli sme na PCR. Totiž v piatok pred 3 týždňami sme sa dozvedeli, že v syn bol v MŠ v kontakte s pozit dieťaťom a na to som celú nedeľu preležala so skoro 38. Pondelok sme mali všetci pozitívny odber.
Ja neocko, mala som asi deltu kedze to bolo okt/nov, dost naloz 21 a keby nejdem na pcr kvoli kontaktu s pozitivnym (ockovanym) tak nikdy nezistim ze som covid mala... pretoze bolest hlavy by ma nikdy nedohnala na test..
Ja som aktuálne 6 ty deň. Nikdy viac dúfam. Mam 2 dávky. Zimnica triaška bolesť svalov strašne točky hlavy ale také ze na odpadnutie hnačky bolesť žalúdka. Včera už bolo dobre dnes ráno som myslela ze budeme volať sanitku . K tomu všetkému priedušky totálna KO kašeľ dychavičnosť suchoty a strašne časté močenie. Ach nech už to skočí. Čerešnička sa dostavila dnes. Brutálne mi hučí v ušiach a slabšie počujem. V skratke toľko. Manžel tiež KO a ma 2 dávky. Takže u nás to chrípka nebola veru.
@falbala132 viem presne o com píšeš, u nás to isté. Všetci kolegovia 2x očkovaní, niektorí 3x, niektorí to zvládli ako ťažšiu chrípku, ale 1 po 3. davke a 1. po druhej hovorili, že mali pocit, že im už ide o život.
Ja som neočkovaná, mala asi Omicron a bolo to ako chrípka. Všetci očkovaní v robote rad radom chorí, ale nadšení, že mierne priznaky vďaka očkovaniu. Moje mierne priznaky sú len náhoda, mala som byt intubovaná a zaberať miesto v nemocnici.
V tabuľke vidno počty ľudí v nemocniciach a to tu už prevláda Omicron - predposledný stĺpec sú počty a posledný stĺpec percentá, počty ľudí v nemocniciach podľa zaockovanosti sú spodné údaje v tabuľke
Očkovaní neunuvajte sa reagovať, verte si čomu chcete, kľudne sa dávajte očkovať aj každý mesiac, len do toho nenúťte neočkovanych.

Avšak treba si dať pozor. Pri neockovanych treba antibiotiká ak sa stav zhoršuje a nezlepšuje.
Mamina kolegyňa práve cez týždeň ovdovela, muž neockovany, na 4den volali sanitku lebo horúčky neustupovali, dali mu infúziu a neriešili nič, čakali a na 6den ho vzali do nemocnice, 7den pľúcna ventilácia... Z ktorej sa dostal, vyzeralo to super že už sa žena tešila ale dotoho dostal nejakú bakteriu a zomrel (po 50tke, 4 a 6r deti). Rovnaký priebeh mal kamoškin nevlastní otec, avšak jeho vzali do nemocnice na 10den na plucnu, opäť baktéria a zomrel.
Jediné čo mi z toho vychádza je, že ak sú aj neockovani, nenechávať to na náhodu a riešiť aspoň antibiotiká cez obvodného a nečakať x dni na zlepšenie.
Pardon, nie len pri neockovanych treba antibiotiká ak sa stav zhoršuje. Poznám ockovanych tiež čo zomreli na covid. Každý lekár vraví, chýba nám prvotná liečba, nie už keď je najhoršie.