icon

Nepodarená operácia žlčníka

gabicka32
21. jún 2020
gabicka32
autor
21. jún 2020

Ahojte ma niekto skusenost so spackanou operaciu zlcnikovych kamenov? Mojho uja operovali zacali laparoskopicky nahle rozrezali bo mal velke na druhy den sa mu zastavilo srdce a na treti den zomrel. Odpobed od lekarov.. Nevieme presne pooperacny sok alebo velky zapal otrava krvi, mam pochybnosti myslim si ze nemocnica pochybila nejde mi to jednoducho do hlavy.. Prosim vas nazor?

zuzap33
21. jún 2020

@gabicka32 nikto nevie koľko rokov mal tvoj ujo, aké chronické choroby, v akom stave, predoperacne interné a anestéziológicke vysetrenie, priebeh operácie a aké komplikácie nastali. Nie si odborník. Všetky špekulácie na túto tému sú laické, typu jedna baba povedala.

gabicka32
autor
21. jún 2020

Mal 66 rokov nebral lieky nebol chory predoperacne vsetko v poriadku ziadne chronicke choroby zaujimal ma len nazor a pripadna skusenost ak niekto mal aby sme aj my lepsie pochopili ze preco ked sa ti nevrati clovek domov po takej banalnej operacii tak neviem asi sa pytas ze preco a patras lebo ti to neda

janinah
21. jún 2020

Mali ho dať na pitvu a tá by zistila presnú príčinu,niekedy stačí trebárs pooperačná embolia a aj po banalnej operácii človek zomiera a nič s tým sa nedá robiť.Zástava srdca nie je len tak,netušíme ani v yako rodina aké skryté zdrav. problémy mohol mať.takže ak nebola pitva tak sa to nedozviete.

gabicka32
autor
21. jún 2020

@janinah na pitvu samozrejme siel uvidime aky zaver je a bude a ak sa zisti ze chyba nemocnice tak samozrejme sa budeme snazit aspon o to aby toto nemusel zazivat dalsi clovek pretoze nikomu to neprajem opakujem len som bola zvedava ci nahodou niekto podobne nezazil patrala som po internete len z mojej strany je to uz zufalstvo jednoducho sa s tym nevieme zmierit

miskooo1987
21. jún 2020

Zomiera sa po operáciách bežne... ono, keď sa človek dostane na pooperačnu izbu má len polovicu boja za sebou...

Ak máte pochybnosti, obráťte sa na dohľadový organ

hettinka
21. jún 2020

@gabicka32 banálna operácia neexistuje. Ja mam so žlčníkom tiež svoje skusenosti, po operácii som bola 6 týždňov v nemocnici, operovali ma na 2x, ďalšie 3 mesiace liečenia ambulantne, zle vysledky rok ...

angela85
21. jún 2020

Takto som bola na pohrebe známej 😢. Mladá žena,bez nejakých chorôb. Zle urobená operácia,otrava krvi. Takže to není asi až tak zriedkave. Bližšie podrobnosti neviem,keďže som poznala iba ju.

pseudomonas87
21. jún 2020

@gabicka32 takto vám poviem ak sa mu zastavilo srdce, bud nastala pľúcna embolia, infarkt myokardu alebo pravdepodobne arytmia ale ta skôr ide ruka v ruke s infarktom/ischemiou...... Všetci si myslia ze sa nič také nemôže stať, ale bohužiaľ môže, ono ani predoperačné vyšetrenie neodhali resp. nemusí odhaliť skutočný stav srdca a ciev, jednorazové EKG môže byť fajn, ale pacient môže mať nejaký kriticky plaque na cievach, no a ten môže spôsobiť infarkt, alebo ta pľúcna embolia sa prihodi....veľa ľudi zamlcuju skutočný stav, koľkokrát sa mi stalo ze zrazu pred operáciu pacient medzi rečou spomenie, o áno a sem tam v kľude ma boli na hrudi.......nehovorím, že to váš prípad.
Ja vám prajem veľa síl, nech to vaša rodina zvládne a dozviete sa, čo sa stalo....

marca12
21. jún 2020

@gabicka32 och to mi je velmi luto. Aj nam sa stalo pred rokmi,ze isiel znamy na operaciu laparoskopicke odstranenie zlcnikovych kamenov. Vsetko v poriadku,prisiel domov,lahol si podriemat si a viac sa neprebral. bol to strasny sok. Mal po 60tke. Uz ani neviem,co bolo uvedene v sprave ako dovod umrtia,ale dodnes je to velka krivda pre vsetkych.

gabicka32
autor
21. jún 2020

@pseudomonas87 viem ze to je samozrejme bezne no samotni lekari vylucili emboliu a infark, najpr povedali pooperacny sok potom zrazu velky zapal otrava krvi tak sme aj preto zostali v soku a hned suhlasili s pitvou