Nepokoj v tele
ahoijte
prosim co to mavam
su dni ked som kludnejsia a da sa to ....
ale su dni ako dnes, ked neviem sediet ani 5 minut, stale mam potrebu sa hybat, daco robit, ja to nerozumiem, som vnutorne velmi nepokojna, uz par mesiacov prezivam neskutocny stres a ja to nechapem.
proste dnes by som napriklad cely den len chodila.
ja sa musim hybat.
co to je.
je pravda ze sa snazim aj schudnut ale akoby som sa nevedela vnutorne zastabilizovat, upokojit
velmi ma to vycerpava, niekedy velmi.
nie je to maniodepresivna faza?
mam depresie ako diagnozu a lekar len kyvne rukou ze je to normalne ze mam stres
ale ja to nechapem toto. neviem ani telku kukat nic hrozne ma to ubija
sladke nechcem ani pit alkohol nechcem
ma to niekto prosim?
Ahoj, skús si dať vyšetriť štítnu žľazu. Ja som mala zvýšenú činnosť a bola som totálne hyperaktívna. Nepotrebovala som ani spať a bola som nezastavuteľná. Veľa som jedla a chudla som.
Ahoj, skús si dať vyšetriť štítnu žľazu. Ja som mala zvýšenú činnosť a bola som totálne hyperaktívna. Nepotrebovala som ani spať a bola som nezastavuteľná. Veľa som jedla a chudla som.
@baboadel ja nechudnem len mam taky nepokoj. ale dakujem opytam sa na to
Užívaš AD?
Chudnutie nemusí byť príznak, to len že ja som to tak mala.
Užívaš AD?
@leonakr nie lebo mam problemy s travenim a musim chudnut a pri AD sa zevraj zle chudne
Ries psychiatra, ked mava rukou zamavaj mu tiez a najdi si takeho, ktory ta bude aj liecit
Pri depresii môže byť veľký úbytok váhy ale aj zajedanie .Píšeš ,že máš diagnózu depresiu.Kto ti ju určil?Ak psychiater tak ti istotne ponúkol medikamentóznu liečbu.Musis si určiť priority.Či chces byť v pohode psychicky a budeš musieť dávať sakra bacha na váhu alebo neužívaj Ad a tráp sa takto ďalej.
Pri depresii môže byť veľký úbytok váhy ale aj zajedanie .Píšeš ,že máš diagnózu depresiu.Kto ti ju určil?Ak psychiater tak ti istotne ponúkol medikamentóznu liečbu.Musis si určiť priority.Či chces byť v pohode psychicky a budeš musieť dávať sakra bacha na váhu alebo neužívaj Ad a tráp sa takto ďalej.
@leonakr tak snad sa to dako aj bez liekov?
Skus doplniť magnezium, ja toto mávam pri tetánii keď si dlhšie nedám mg v stresovom období.
nemoze to byt vedlajsi ucinok liekov? Co beries?
moze to byt vela veci, ja to mam ked zjem nieco vysokohistaminove (HIT).
Ano a pomohla mj na tieto stavy extra silna Aswaghanda.
V podstate môžeš mať aj nedostatok minerálov hlavne magnézia a vápnika..kúp si malátové magnezium, pi veľa minerálok s magnéziom...a nemáš stres..stres to tiež spôsobuje plus štítna žľaza zvýšená funkcia...

nikto to nezazil????