Nepomáha nič na moje zhoršujúce sa psychické problémy
Užívam lieky, navštevujem psychiatra, zamestnávania sa činnosťami, bola som 7x hospitalizovaná a necítim, že by sa moje psychické problémy zlepšili. Naopak sa zhoršujú.
aku mas stravu? mas pohyb,chodis do prirody? ake mas konicky,co robis vo volnom case,chodis na terapie?
Skús CBD kvapky
aky mas problem, preco mas psycho problem.diagnoza? AD beries?
A aký máš vzťah, prácu, alebo nedoriešené problémy?Čo ťa tak vnútorne trápi, že nič nepomáha?
ECT si podstupila?
No ja to teraz tiez prezivam priatel ma vymenil za inu zenu a nedavam to lieky zatial neberem ale nebavi ma nic od rana do vecera som len v posteli za 2 tyzdne som schudla 6kg neviem co robit.
Elektroliecbu si skusala?
@renata1405 prosim ta vymenil ta za inu…tak konecne si volna pre ineho. Akoze kvoli chlapovi nieeeee 🤔🤔🤔 sup nejaka aktivita, cvicit do posilky, nejake turisticke skupiny, skupiny cestovateľov… zamestnaj mozog
@lija22 ECT? co to je
opakovane píšem do podobných diskusií resp. tém tu na modrom koníku,
vygoogli si Harvardskych psychiatrov napr. Dr Chris Palmer, Dr Georgia Ede, pusti si cez youtube ich podcasty, ak nevies po anglicky, tak ich stranky si hod do prekladača a začni sa riadiť tým, čo oni odporúčajú
@caroline_ pre co lekarka vravi ze taki ludia su schopni pracovat ked zjavne majú problem
@jurly tv nepozeram vobec.
Na mobile a tablete aj dlhsie.
@caroline_ snazim sa mar rôznorodú. Mam rada aj veganske jedlá, aj zdravšie ale i pečene zemiaky. Koničkov mám veľmi veľa jednym slovom sa daju nazvať tvorenie. Terapie minzatial nik neponukol iba v tych nemocniciach.
@balerina2025 schizofréniu paranoidnu ad beriem.
@tulipanik12 vdaka a nevies aka je ich cena?
@luccija som slobodna a na invalidke.. mala som nezhodu s kamaratkou. Dovolila totiz svojej dcere nieco co neni normalne a aj jej dcera zle dopadla.
@lija22 to du elektrosoky? Nie lekari mi to nepredpisali.
@renata1405 to mi je luto
@betulinka1 a to si mozem aj sama od seba od doktotov vypytat?
@76california ok skusim vdaka
@balerina2025 schizofrénia
Ahojte baby, s tymto sa idem posťažovať aj ja lebo posledny mesiac je pre mna brutalny a dnes cely den v posteli. Sotva som zvladla ist do sprchy teraz vecer….. pritom uz niekolko tyzdnov intenzivne hladam psychologa na terapie a je mi to fuk odkial zo Slovenska a aj kolko ma to bude stat ale vsade maju preplnené kapacity alebo sa ani neozvu naspat na mail . Vytelefonovala som vsetko usilovne, pisala spravy,aj do ligy za dusevne zdravie aby mi poradili niekoho ale clovek dokonca aj ked chce platit za terapie tak ani taka moznost nie je pomaly z kapacitných dovodov. Uz naozaj nevladzem a take tie “barlicky” pri depresii su naozaj iba ako náplasť alebo ako ibalgin…… clovek ma chut,volu a snahu sa dat dokopy ale ja uz naozaj neviem kde mam hladat. Mam pocit ze bez konexii sa ani clovek nepohne aj ked by chcel zaplatit.
@slnecnica30 Magnézium berieš? Čo ťa trápi?
@loliki magnezium, vitamín D3, omega 3 mastne kyseliny,melatonin vyskúšané vsetko pravidelne ale magnezium mi znižuje tlak velmi.
Mala som minuleho roku aj 6 ECT, absolutne ziadna zmena, nic som po sokoch necitila…. Bola som niekolkokrat hospitalizovana. Liecim sa uz 13 rokov. Ale potrebujem k liecbe aj psychologa ale schopného nie takeho ktory mi povie to co si precitam v lifestylovom časopise ale ktory realne pracuje s minulosťou a ide postupne a ktoreho by terapia mala strukturu a videla by som pokroky postupom casu . Makat na sebe musim ja ale psycholog je ten,ktory ma “poviesť”
Ceny sú rôzne, už aj predajne CBD sú v niektorých mestách, ale určite treba začať s tými najslabšími t.j. 5% a ja si kupujem od Zelená zemĕ z Čiech cez e-shop a myslím, že tieto majú cenu okolo 20 eur a čím sú silnejšie tým sú drahšie. Zelená zemĕ má aj poradňu, kde ti ochotne poradia cez chat. Rozhodne na nervy či spánok sú topka.
@slnecnica30 Motivačná kniha, afirmácie, pozitívne myslenie. Hudba, modlitba, príroda, dobrí ľudia.
https://www.youtube.com/watch?v=aZIkpaOONdoTo neviem ako funguje. Kamoska robi v liečebni a ona hovorila, ze maju skvele vysledky. Musis sa spytat pri hospitalizácii.
odporucam skracovat cas straveny mobile/tablete na soc sietach. nastudovat si nieco o ich vplyve na nase psych.zdravie.
@renata1405 neblázni, kvôli jednému chlapovi sa tak trápiť. Nestoji za to, keď ťa vymenil. Určite ti je súdený niekto iný, lepší, čo tu bude len pre teba. Ak vymenil teba, ľahko vymení aj tú druhú. Choď s kamoškami vonku, do kina, do prírody a užívaj si život 😉👍.
@renata1405 vieš chce to vystúpiť zo zóny " komfortu " pozri sa na seba očami iného človeka - čo by si poradila svojej kamarátke v takomto stave ??? ono totiž nie je nič ľahšie ako sa " hodiť " do polohy obete - ale pohnúť zadkom a urobiť niečo pre sebavedomie to už chce mať odvahu - za nejaký čas si povieš chvalabohu, že tento človek odišiel z môjho život - 1. krok - choď do posilky a potráp sa s činkami - potom si zabehaj a daj si cieľ, že dokážeš niečo mimoriadne - cestuj do zahraničia, uč sa jazyk
@anouschka5 ako dik ale takuto radu ze cestuj do zahranicia si nechaj pre toho kto ma nato cas.Ja pracujem pre boha a neni mozne len tak zbalit sa a ist do sveta.Jazyky ovladam 4 aj tie su mi nanic.
Skús zistiť, čo ti psychiku zhoršuje. Aké situácie.
Kľudne mi napis správu.
@renata1405 mozme si otom popisat ak chces
Exorcistu?
Ja idem skusit o 2 mesiace Ketamínom asistovanú terapiu v Prahe na klinike Psyon (odporúčam vygooglit). Je to všetko pod lekárskym dozorom. Vyše roka som nad tým uvažovala, a mám pocit že nadišliel čas.
Táto forma terapie má pomôcť ľuďom ktorí už dlhodobo užívajú antidepresíva ale žiadne im nezaberajú. Alebo aj ľuďom ktorí navštevovali psychológa a majú pocit, že sú zaseknutí niekde medzi tým kedy pochopili kde je problém ale nevedia všetky tie poznatky a pochopenia aplikovať do života.
Táto celá terapia by mala do života priniesť také pochopenie a silné prežitie toho že kto si a prečo si.
Tak som zvedavá čo to bude.

vek? kolko hodin denne travis na obrazovke TV/mobil/pocitac?