Nepríjemná skúsenosť u lekára po operácii ramena
Ahojte. Nedávno som bola na kontrole u dr po operácii ramena. Na vyšetrení mi dr povedal ze sa mam postaviť a vystriet ruku pred seba. Myslela som,že bude iba sledovať hybnost môjho ramena stojaci predomnou. No po chvíli som zacítila že stojí za mnou a hrudou sa dotýka môjho chrbta,v podstate ako keby som sa o neho opierala.v prvej chvíli som zľakla co ide robiť?!potom mi chytil lakeť a cvičil mi z rukou,skúšal hybnost ramena.ked ma už zabolelo rameno, tak som sa cez slzy zasmiala a opýtal sa ma ci plačem alebo sa smejem. Po chvíli ma tam nechal stáť samu ,že si môžem už sadnúť. Mala som oblečené klasické tielko s čipkou a keď dom si sadla na stoličku tak mi povedal,že sa môžem obliecť. Prišlo mi to čudné nakoľko to bolo oblečenie klasické a slušné na nosenie von pre dospelú ženu. Tak som si teda dala riflovu bundu aby sa necítil neprijemne s čoho som to logicky usúdila že sa necítil asi komfortne. Tak sa pýtam ci to bolo ok alebo som si iba domyslala?🙂
@simi231 asi nevedel, že tričko s čipkou sa nosí bežne na von.Stare babky to nosia slávnostne k lekarovi
Ty si si domyslela asi viac ako on
Haha, on si myslel, že v tielku sa nepríjemne cítiš ty. Ved co si tam mala dokedy byť vyzlecena, ked ťa už vyšetril?
chodím na rehabilitácie,po skončení mi sestrička povie,že sa môžem obliecť,myslíš,že ONA sa cíti nepríjemne?
Iba ti dal najavo,že vyšetrenie skončilo.Ty si nebola ešte u doktora?
chodím na rehabilitácie,po skončení mi sestrička povie,že sa môžem obliecť,myslíš,že ONA sa cíti nepríjemne?
Iba ti dal najavo,že vyšetrenie skončilo.Ty si nebola ešte u doktora?
@rozculena ona sa namotal na scénku odzadu.. A on "trápny" len ramenom potočil 🤣
Nic extra to neboli. Lekar ti vysetril ruku. Mozno ani riadne nevninal, co mas oblecene, ake je pocasie. Videl, ze si tak pomenej oblecena a tak povedal svoju klasicku vetu, ze sa mozes obliect. Niektori maju cez tielko este nejaku koselu.
@simi231 namyslas si, fantazia ti zapracovala az velmi
Toto vazne?😂 Prepac, ale to keby si kazdy mal takto domyslat ako ty, tak cervena kniznica moze ist do zadku. Tiez som bola par rokov dozadu s ramenom, bola tam lekarka, nie lekar, najprv stala zpredu a potom aj zozadu...a ano potom mi aj povedala,ze sa mozem obliect, dokonca sa ma aj opytala, ci to zvladnem...mam si teraz mysliet,ze bola lezba?😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ A to keby sa ta este spytal, ci to zvladnes, tak uz ozaj si neviem predstavit ako nafuknuto by si tuto temu napisala😂 Prepac, ale toto fakt pobavilo.

@simi231 ja som čakala väčšiu zápletku...neviem co za čipkované tielko si mala, ale ja tielka s čipkou vonku nenosím, len na spanie 🫣