icon

Nepríjemné tráviace problémy

natalka1234568
Včera o 16:23

Ahojte, prosím o radu.
Mám cukrovku 1. typu a už dlhšie ma trápi veľmi nepríjemné grganie (doslova „ako zo žumpy“) a aj silno zapáchajúce prdy. Dnes som jedla len kuracie mäso na kyslo, halušky, čerstvú uhorku a pila som džús – a aj tak mám tieto problémy.
Máte niekto skúsenosť, či to môže súvisieť s cukrovkou, trávením, črevami alebo nejakou potravinou? Pomohlo vám niečo konkrétne?
Ďakujem za každú radu.
Myslela som si že to je od mastneho ale nevyzerá to vôbec že od toho

anonym_d5b994
Včera o 16:31

Však ale čítaj po sebe: mäso na kyslo, uhorka, džús
Však z toho prdelo a grgalo aj divé prasa

natalka1234568
autor
Včera o 16:41
@anonym_d5b994

Však ale čítaj po sebe: mäso na kyslo, uhorka, džús
Však z toho prdelo a grgalo aj divé prasa

@anonym_d5b994 Ide mi o zdravotný problém, nie o posmešky. Ďakujem. čo si napísal anonym mal si sa odkryt

anonym_d5b994
Včera o 16:44
@natalka1234568

@anonym_d5b994 Ide mi o zdravotný problém, nie o posmešky. Ďakujem. čo si napísal anonym mal si sa odkryt

@natalka1234568 reálne ti píšem, že problém je tvoje stravovanie. Toto nie sú posmešky, ale normálny postreh

Proste urob mäso na prirodno a daj si uhorku, na pitie vodu

mamina7070
Včera o 16:45

ta diskusia cca dva dni dozadu nestacila? ries so svojim diabetologom
a to aky dzus si pila? kolkonsinhomvýila ake si mala po nom glykemie?

natalka1234568
autor
Včera o 16:48
@mamina7070

ta diskusia cca dva dni dozadu nestacila? ries so svojim diabetologom
a to aky dzus si pila? kolkonsinhomvýila ake si mala po nom glykemie?

@mamina7070 budem riešiť keď bude robiť viete teraz lekári nepracujú áno lebo neviem prísť na príčinu tak zato lebo sa mi to opakovane deje ja som si dopichla takže fajn 🙂 pomaranč ananás

mmoonna
Včera o 16:52
@natalka1234568

@mamina7070 budem riešiť keď bude robiť viete teraz lekári nepracujú áno lebo neviem prísť na príčinu tak zato lebo sa mi to opakovane deje ja som si dopichla takže fajn 🙂 pomaranč ananás

@natalka1234568 máš to z jedla. Mäso na kyslo, uhorka, džús... To sú kombinácie, z ktorých to máš

mamina7070
Včera o 16:54
@natalka1234568

@natalka1234568 sak si pisla ze lekarka si mysli ze to ma suvis s diabetom
z toho co pises sa stravujes nevyvazene a nevhodne, dali ti hylak tak ten uzivaj nez sa to dostane do normalu a uprav stavu, ako diabetik asi vies ze take dzusy mas pot len pri hypoglykemii
odfot sem ake si mala dnes glykemie z aplikacie
s diabetologom stavi riesit na najblizsej kontrole na ktore iˇchodis kazde tri mesiace ako diabetik 1 typu

januska12323
Včera o 17:43

Uprav stravu, stravuješ sa úplne nevhodne pre diabetika.

anonym_563cc4
Včera o 17:56

Ty si hypochonder 1.typu🤣

zuzikak
Včera o 18:03

prepac ale rozhodne tvoja strava nie je vhodna pre diabetika. Dzus obsahuje kopec cukru,ktory tvoje telo nevie spracovat tak preco ho telu dodavas ? Rovnako halusky su dost tazke jedlo na travenie. Najdi si na googli vhodny jedalnicek pre diabetika a vyluc niektore potraviny minimalne na 3 mesiace. Potom uvidis ako sa tvoj stav zlepsi.

ivicatolic
Včera o 18:05

@natalka1234568 možno je to helicobacter pylori

anonym_e4df4a
Včera o 19:51

@natalka1234568 džús, mäso, z toho by som prdela aj ja ako divá. Z mäsa stále.prdim, je to ťažšie stráviteľné, bielkovina.

kiki68
Včera o 20:29

Keby si dam tuto kombi, tak mi je blbo este tyzden