Nepríjemné tráviace problémy
Ahojte, prosím o radu.
Mám cukrovku 1. typu a už dlhšie ma trápi veľmi nepríjemné grganie (doslova „ako zo žumpy“) a aj silno zapáchajúce prdy. Dnes som jedla len kuracie mäso na kyslo, halušky, čerstvú uhorku a pila som džús – a aj tak mám tieto problémy.
Máte niekto skúsenosť, či to môže súvisieť s cukrovkou, trávením, črevami alebo nejakou potravinou? Pomohlo vám niečo konkrétne?
Ďakujem za každú radu.
Myslela som si že to je od mastneho ale nevyzerá to vôbec že od toho
Však ale čítaj po sebe: mäso na kyslo, uhorka, džús
Však z toho prdelo a grgalo aj divé prasa
@anonym_d5b994 Ide mi o zdravotný problém, nie o posmešky. Ďakujem. čo si napísal anonym mal si sa odkryt
@anonym_d5b994 Ide mi o zdravotný problém, nie o posmešky. Ďakujem. čo si napísal anonym mal si sa odkryt
@natalka1234568 reálne ti píšem, že problém je tvoje stravovanie. Toto nie sú posmešky, ale normálny postreh
Proste urob mäso na prirodno a daj si uhorku, na pitie vodu
ta diskusia cca dva dni dozadu nestacila? ries so svojim diabetologom
a to aky dzus si pila? kolkonsinhomvýila ake si mala po nom glykemie?
ta diskusia cca dva dni dozadu nestacila? ries so svojim diabetologom
a to aky dzus si pila? kolkonsinhomvýila ake si mala po nom glykemie?
@mamina7070 budem riešiť keď bude robiť viete teraz lekári nepracujú áno lebo neviem prísť na príčinu tak zato lebo sa mi to opakovane deje ja som si dopichla takže fajn 🙂 pomaranč ananás
@mamina7070 budem riešiť keď bude robiť viete teraz lekári nepracujú áno lebo neviem prísť na príčinu tak zato lebo sa mi to opakovane deje ja som si dopichla takže fajn 🙂 pomaranč ananás
@natalka1234568 máš to z jedla. Mäso na kyslo, uhorka, džús... To sú kombinácie, z ktorých to máš
@natalka1234568 sak si pisla ze lekarka si mysli ze to ma suvis s diabetom
z toho co pises sa stravujes nevyvazene a nevhodne, dali ti hylak tak ten uzivaj nez sa to dostane do normalu a uprav stavu, ako diabetik asi vies ze take dzusy mas pot len pri hypoglykemii
odfot sem ake si mala dnes glykemie z aplikacie
s diabetologom stavi riesit na najblizsej kontrole na ktore iˇchodis kazde tri mesiace ako diabetik 1 typu
Uprav stravu, stravuješ sa úplne nevhodne pre diabetika.
Ty si hypochonder 1.typu🤣
prepac ale rozhodne tvoja strava nie je vhodna pre diabetika. Dzus obsahuje kopec cukru,ktory tvoje telo nevie spracovat tak preco ho telu dodavas ? Rovnako halusky su dost tazke jedlo na travenie. Najdi si na googli vhodny jedalnicek pre diabetika a vyluc niektore potraviny minimalne na 3 mesiace. Potom uvidis ako sa tvoj stav zlepsi.
@natalka1234568 možno je to helicobacter pylori
@natalka1234568 džús, mäso, z toho by som prdela aj ja ako divá. Z mäsa stále.prdim, je to ťažšie stráviteľné, bielkovina.
Keby si dam tuto kombi, tak mi je blbo este tyzden

Však ale čítaj po sebe: mäso na kyslo, uhorka, džús
Však z toho prdelo a grgalo aj divé prasa