icon

Nepríjemní lekári v poslednom čase

alla001
9. feb 2022

Môžem sa spýtať na vaše skúsenosti s lekármi v poslednom čase? My teda navštevujeme pravidelne iba pediatricku ja gynekologicku a všeobecnú lekárku. No teraz sme boli nútený zájsť na pohotovosť a následne na ORL. A teda ani na jednom ani na druhom pracovisku sme sa s milým prístupom nestretli. Veď pre boha človek keby nemusí ísť k lekárovi tak nejde. Ale to sme sa nebodaj niečo spýtali jedna aj druhá nás hneď zhukala. A to manžel bol cca pol roka dozadu na urológii tiež povedal že radšej nikdy viac že tak arogantná doktorka že to ešte nezazil. Tak neviem či sme mi precitliveli alebo.... Aké sú vaše skúsenosti v poslednom čase?

Strana
z2
tina4931
9. feb 2022

@judar toto často doma hovorím, najlepšie niekam na Sibír,mimo civilizáciu.

elizabet173
9. feb 2022

@alla001 ja som počas posledných mesiacov bola na preventívke u obvodnej, u gynekológa, u očnej aj u zubárky a všetko Ok, nestretla som sa s iným prístupom, na aký som u nich zvyknutá. Ak je niekto arogantný, tak sa ozvem a je jedno, či je to lekár, predavačka, alebo čašník

alla001
autor
9. feb 2022

@zuzahajdulka presne ja som mala tento pocit akoby sme ich obťažovali a už z toho začínam byť fakt znechutena

alla001
autor
9. feb 2022

@elizabet173 veď aj ty naši ku ktorým chodíme pravidelne tak ok ale tá pohotovosť a ORL má znechutili fakt

chrobacik41
9. feb 2022

@ninusa221 no mňa tiež dnes vytočilo co urobili môjmu ocinovi v lekárni. Nechcem menovať kt. lekaren ale poslala som sťažnosť. Keď mi to otec rozprával tak som neverila že toto sa stalo v 21 storočí. Pred otcom bol v lekárni jeden zákazník. 4 pracovníčky jedna obsluhovala. Zákazník odišiel išiel otec ze si prišiel vybrať lieky na recept. Na to mu povedala lekarnicka že musí počkať 15 minút na kolegyňu že je na prestávke, keď sa jej otec opýtal prečo mu nemôže vydať lieky ona tak nevedela odpovedať a tie 3 ostatné v tom ako sa to opýtal dozadu. Nerozumiem tomuto prístupu. Véd keď je jedna na prestávke druhá ju akoze nemôže zastúpiť? Načo tam potom boli ostatné 3??? Takto preháňať staršieho človeka keby som mohla išla by som mu tie lieky vybrať ja ale nemôžem lebo som chorá a len by mi toto povedali ze musím čakať! Ja chápem každý má právo na prestávku ale načo tam boli ďalšie 3? Sedeli a nič? A keď sa otec opýtal tak rýchlo zvrhli? Co je toto za móresy? Hrozná doba😡

smoulingirl
9. feb 2022

@chrobacik41 Nechcem sa zastávať lekárne, ale lieky na predpis nemôže ani v lekárni vydávať hocikto, len farmaceut - a to nie sú všetci čo tam robia.

att123
Odpoveď bola odstránená
chrobacik41
9. feb 2022

@smoulingirl ale hádam mi nikto nechce tvrdiť ze zo 4 ľudí tam majú len jednu farmaceutku? Ved by mali byť aspoň dve teda a keď je jedna na prestávke druhá ju môže zastúpiť!

marsmykkok
9. feb 2022

No úctu a rešpekt si treba zaslúžiť. Čo poznám pánov doktorov a doktorky boli to hlavne staré ročníky čo brali prácu ako poslanie nie povolanie. Bohužiaľ teraz mladým ide len o prestíž, myslia si že keď dokončili školu sú Bohovia, pričom kvalita ich práce o ničom a o ľudskosti ani nevravím.

Strana
z2