Neskutočná bolesť polovice tváre
Ahojte, chcem sa s vami poradiť .... Neskutočne ma boli ľavá polovica tváre, táto bolesť trvá asi od začiatku roka ...Najprv raz za dva týždne, raz za týždeň a v poslednom čase je to čím ďalej častejšie, je to aj niekoľkokrát za týždeň. Najprv som navštívila obvodného lekára, ktorý ma nikam neposlal a nasadil mi antibiotiká s tým, že je to možno len podráždeny trojklanný nerv, a že ak lieky nezaberú, pošle ma neurológovi .. Samozrejme nezabrali a min. týžden som bola u neurológa, ktorý ma poslal na rtg prínosových dutín a lebky s výsledkom negatívnym, tak usúdil, že je to "asi" prechladnutý trojklanný nerv a nasadil mi Novalgin a Milgamma a doporučil mi ohriavať si lampou tú časť tváre. Lieky beriem od piatku, nedela, a pondelok kľud a včera ma to zase chytilo. Bolesť začne väčšinou večer pred spaním alebo počas noci, čiže sa s ňou buď budím, v horšom prípade ani nespím. Lieky nie vždy zaberú, ako napr aj teraz, nezabrali od včera večera.... Bolí ma spánok, bolesť prechádza až ku koreňu nosa, Ďalej akoby zuby, ale zuby to horné nie sú, pretože sa viem najesť normálne, ale akoby nad nimi .. Bolí ma celá lícna kosť a prechádza to až smerom k oku ... Sem tam ma bolia aj dolné "zuby" resp ďasná alebo čo a pichá ma v uchu .... Avšak najväčšia bolesť je bolesť spánku, tá je bodavá a stále pretrvávajúca a lícnej kosti ... Prosím poraďte čo to môže byť .. Neviem či to môže byť od zuba, mám robený panoramatický rtg zubov pred pár týždňami a u zubára som bola každý týždeň a nič .... Už som načisto zúfalá, v práci ledva existujem a doma tiež ....
@monika_ma ,bol som pri troch krcnych doktoroch ,samozrejme neurológia ,zubári traja,samozrejme rehabky,infúzie,akupunktura cca 15 krát + 2x na neurologii,2x mr hlava,mr chrbtica,rendgeny zubov 3x,3D rendgen,CT štítna žľaza,pravá strana zuby hore cca 4 vybraté korene a jeden zdravý vytiahnuty,samozrejme stovky tabletiek a stále horšie,už od 2019,nevládzem,ale ani nevzdávam,18.10. mám termín pri ďalšej neurologicke po známosti,tak sňať
@slavik117 bože ja to iste presne akupunktúra ortoped zubar kopec liekov byliniek luečitelov neurologia a nic. Stále hučanie hlavne v tichu ako keby som na pračke spala hrozné to je idem zase do komarna tam je klinika rovnovahy 150 euro za 60 min alle asi zbytočne .z čoho to moze byt prosim lebo uz som na pokraji zufalstva
@monika_ma @slavik117 ahojte, mala som presne te iste co vy, neskutočná bolesť pravej strany tváre, kadejaké vyšetrenia, cítila som sa dezorientovana, krcne, rehabky, vyšetrenie zubov, a nič... neskor som si uvedomila, že nepočujem na pravé ucho, nakoniec som skončila v nemocnici na infuziach, to nepomohlo až som si vybavila vyšetrenie v Ružomberku na usnom a tam ma nakoniec 2x operovali, mam voperovanu protézu v uchu, som si vytrpela toho dosť, keďže pol roka sa mi v hlave tocilo ale nakoniec som v poriadku a konečne bez bolesti tváre.
@monika_ma ak máte problém s rovnováhou pýtajte sa na ušné, vo vnútornom uchu je bod rovnováhy, tiež mi hučalo v ušiach, piskalo ako na stanici, myslela som ze mi hlava praskne, je veľmi veľa ochorení ucha o ktorých nemáme ani potuchy...držím vám palce nech sa vám to trápenie už konečne skončí.
@monika_ma poznám to, a keď von fukal vietor a vošla som niekam dnu netušila som kde som, úplne mimo som bola...niekedy som ani spať nemohla...naozaj skúste ešte ušné, ale skôr niekde v nemocnici nie u klasického usneho, tam vás hneď odbiju. Ja nedám dopustiť na Ružomberok. Som si priplatila vyšetrenie u primára a neľutujem.
@katuldik pojdem aj tam len bech to uz skonci alebo skočim uz z mosta takto žit. Robim v krizovom centre pre týrane deti milujem ich aj tú robotu vždy som pomahala ale teraz nikto nevie pomoct mne neviem sa nanič sustredit ani spať neviem nic proste to je neunosne plno liekov berem nič nepomaha vsetko vysadim mám plné ziby vsetkého chodenia skúšania doprosovania kopec peňazi ma to stoji a nic z toho nic

@slavik117 bože ja to iste presne uz si idem hlavu vytrhnuť . Liečitelia lieky bylinky doktori stale nič lrn kopec peňazí. Ani mňa krčná neboli len to hučanie. Hlavne v tichu . Boze pomožte . Už som hadam len vo vesmire nebola s tym . Nikto mi nevie zistiť z čoho to je. V komárne tam som 200 euro platila som bola v bratislave tam 300 euri neurolog ortoped zubar krčny . Nic stále to huči