Neurol, Lexaurin, Diazepam a Xanax
Ahojte mate niekto skusenosti s liekmi na ukludnenie? Co je take silnejsie ze ma dobre odpali na navstevu zubara? 😃 A ake mate po tom stavy? Dakujem
@euka210 Nie sú...netáraj hlúposti! Ako môžeš porovnáť Laxauin a Xanas s "obyčajným" Neurolom? Je to fest veľký rozdiel🙈
@mandarinka555 ako sorry, ale ma neser...neurol...Liek obsahuje liečivo alprazolam, ktoré patrí do skupiny benzodiazepínov...vsetky 3 spominane obsahuju rovnaku ucinnu latku...tak tu ty nedristaj, alebo daj ine fakty
@euka210 Ty ich radšej prestaň brať, lebo si úplne mimo a "drístaš" ty....Si v tom až po uši, že?
@mandarinka555 xanax aj neurol obsahuju oboje alprazolam, teda rovnaku ucinnu latku. Aky je teda medzi nimi podla teba rozdiel?
@dorottka prečo xanax nie? Mala som o ňom “rozpravu” s jednou psychologickou a ona má upozornila, že xanax je pekne svinstvo. Dovtedy som sem tam tento liek zaregistrovala, že si ho dokonca dávajú ženy pri letoch keď majú strach. Xanax vraj problém nerieši ale tlmí. Človeku sa teda uľaví ale často sa po vysadení objavia ešte horšie stavy.... ja som teda ostala v pozore pri to to lieku... ono tieto psychologické dg sú vec názoru... je tu jeden tábor, kt dá liek silný a účinný- liek ale problém iba potlači, prekryje. Potom je tu druhý tábor, kt sa snaží liekom vyhnúť slebo pri naozaj vážnom stave kombinovať liek s ďalšou podporou liečbou ( výživové doplnky, psychologické či ARTterapie a pod.) niekedy človek musí byt kryty liekom keď je stav silný, no celkovo mám pocit, že aspoň na SVK si lekári moc hlavu nelámu nad tým aký liek dajú.... česť výnimkám. A jednorazové užitie xanax môže po vysadení viest k prehĺbeniu úzkosti či depresie, celkovému zhoršeniu psychického stavu či pohody... to mi bolo povedané už dávno iným lekárom, že toto ani neuvažovat.... a btw som normálna, lebo po tomto príspevku vyzerá, že mám aspoň 3 vážne psycho dg 🙈🙈🙈
@katussska24 áno je to svinstvo ak sa užíva dlhodobo, problém len zhorší časom. Ale na takéto jednorázové situácie je xanax, neurol, lexuarin fajn. Inak dávajú ich aj lekári pred zákrokmi, kedže dnes sa všetky skoro zákroky robia pri vedomí pacienta a proste je to ťažké na psychiku ak ťa režú a si pri vedomí. Je to vždy určite menšie svinstvo ako človeka uspať proste.

@leren1 To fakt? Zubár ti len tak, hala...bala....šupne Lexaurin a bude čakať, kým ti zaberie? Alebo si myslíš, že si za 10 sekúnd "v nebi"?